Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simi26

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GamerFriends Ti döntsetek 2013.08.16 15:52:09
Sziasztok most egy szavazás lesz, hogy melyik játékot játszam végig. Felételek: 1. Ne legyen nagy a gép igénye 2. Ne legyen 16+ vagy 18+ 3. Ne legyen horror 4. Ne legyen minecraft 5. Ne legyen kivihetetlen 6. Ne legyen nagyon nehéz 7. Ne keljen a telepítéskor kódot…..
A blog még készülget!!!..
Sziasztok! Fontos bejelenteni valóm van!Decemberben és januárban ne számítsatok új videók érkezésére!Hogy miért?Azért kedves lányok és srácok,mert rengeteg dolgom lesz mind a munkahelyemen és mind a családom körül is az ünnepek miatt.Aludni fogok csak…..
Sziasztok! Ezennel szeretném bejelenteni Nektek,hogy a játékpiacot ismét egy nagyon (de nagyon) egyedi alkotás bővítette!Ez a játék a Lollipop Chainsaw névre hallgat,amiben egy amerikai főiskola pom-pom lány csapatának a vezetőjét Juliet-et alakítjuk...aki titokban zombi vadász és…..
Ti is szeretitek,amikor két óra felvétel után azzal szembesültök,hogy a Fraps abszolút nem vett fel hangot?Megint geci mérges vagyok. ..
Sziasztok! Budapest,a Betondzsungel! Végre végeztem a költözéssel és a vele járó összes munkával,így végre van időm írni Nektek! A videózásról sem feledkeztem meg,már most sok jó ötlet jár a fejemben,hogy mi legyen a következő videó (az Amnesia végigjátszás folytatásán…..
Sziasztok! Egy újabb csodás játék folytatását köszönthetjük a mai nap felkeltével. Megjelent a Prototype 2!!! Egyenlőre csak konzolokra,a Pc-s verzió július 27-re várható. Hölgyeim és uraim...New York Zero...Isten hozta önöket a Vörös Zónában!   ..
simi26 2012.06.03 17:14:55
Sziasztok! Egy nagyon fontos bejelentésem van a számotokra! 2012.06.2-án és 3-án elköltözöm itthonról. Önálló életet fogok kezdeni és ehhez kell egy kis idő,amíg az új lakhelyemen mindent elintézek. Az,hogy videó mikor lesz nem tudom megmondani,mert az tuti,hogy határozatlan…..