Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bamophiza

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy évvel ezelőtt indult az UD Zrt. ügy. Világosan látható volt, hogy kik követtek el súlyos törvénysértést az ügyben. Nem volt persze meglepetés, hogy az egész sztoriban végül Szilvásy György, Tóth Károly, Dávid Ibolya és Herényi Károly lett a gyanúsított. A vád…..
Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem tanára a New York Times hasábjain jelentetett meg egy cikket a TEK-ről. Nem kímélte a szervezetet létrehozó miniszterelnököt, a szervezet vezetőjét, és magát a szervezetet sem. Az elismert egyetemi oktató igen részletesen ismertette, hogy…..
bamophiza 2012.04.25 13:49:19
@szájhúzó kutya: Tisztelt Szájhúzó kutya! Engedje meg, hogy pár soros mondandójára reagáljak. Az, hogy mi történt az Ön által említett időszakban megítélés, látásmód kérdése. A blog írója az érdeklődésre számot tartó eseményeket boncolgatja, a maga sajátos stílusában, és politikai ideológiájában. Azonban - ha már kommentelni méltóztatott - akkor a szakmai munkát, és az írást magát méltassa pró vagy kontra, mert ezzel is hozzájárul a blog írója munkájának kiteljesítéséhez. Mély tisztelettel: bamophiza
bamophiza 2012.04.25 15:13:52
@Vadai Ágnes: Kedves Ágnes! Szájhúzó kutya 2006 őszére gondol. Az akkori eseményeket "csak" a média tálalásában van szerencsém ismerni, mivelhogy akkor még csak nyiladozott az értelmem a politika irányába. Valljuk meg, volt ott sok olyan esemény, amely igencsak ferdére sikeredett-mint ahogy most is akad ilyen. Szájhúzó kutya - csakúgy, mint egyébként a tisztelt politikai ellenfeleid - az ideológiát kritizálja, nem pedig a munkát. Az ilyenekre jó odafigyelni, mert amíg szem előtt vannak, legalább tudjuk, mire számítsunk; egyébként meg megfelelő kommunikációval ki lehet fogni a szelet az összes vitorlájukból. Üdv: egy munkatársad.
bamophiza 2012.04.27 05:53:47
@czjanos: A gumincsontnál sokkal nagyobb baj, hogy az érdekes szitukról, eseményekről kevés az infó. Az emberek nagy része meg csak a felszínt látja. Ugyanakkor a társadalom döntő többsége megosztott az ideológiák mentén, és nem képes arra, hogy az erőit egy cél érdekében összpontosítsa. A "nagyok" meg ezt a megosztottságot használják ki...