Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HüvelykPanna

10 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lesz túl bonyolult betartani az alábbi pontokat főleg olyasvalakiknek – khm például nekem –, akik alkatilag alkalmasak arra, hogy szétszorongják és aggódják magukat az élet apróbb és eggyel nagyobb dolgain. De nem lehet ezt elég jól csinálni, a jó pap is holtig tanul, ugye, szóval elmondom én,…..
Belátom, nem vagyok a legkiválóbb sofőr evör. És nem azért, mert nő vagyok, - ismerek szuper női vezetőket -, de még csökkentett képességűnek sem tartom magam. Egyszerűen csak úgy gyárilag nem vagyok erre a legalkalmasabb. Nem mondom, hogy nem oldom meg a személygépjármű (továbbá: Ottó) A pontból B…..
Még ki sem hevertétek az esküvő utáni másnapot, a fodrásztól a postásig mindenki fel fogja tenni ezt a kérdést, hiszen a házasságot már kipipáltátok, jöhet a következő szint, ugye. Gondolja mindenki más, mert hát a társadalom minimum furcsa szemöldökráncolással konstatálja, ha házas vagy ÉS…..
A modernkori házasság egyik nagy vívmánya, hogy immáron szerelemből és szabad akaratból válhatsz a másik társává egy életre. Nálunk bár nagy a szeretés, sok mindenben különbözünk az épületgépész-hobby meteorológus férjemmel. Konfliktusaink egyik fő forrása – ne nevess. annyira. hangosan - az eltérő…..
Nagyjából a 7. km körül hagytam abba a beszámoló első felét, ekkorra már túl voltam pár középnehéz akadályon és 3 bünti körön, de közben sejtettem, hogy a félelem és reszketés móka és a kacagás csak most kezdődik el igazán. Egyrészt még nem voltam elég saras, másrészt, ahogy számoltam, még jó pár…..
Izgatottság. Felkészültség. Hideg. Sárdagonya. Homokzsák cigölés. Emelkedők, emelkedők, EMELKEDŐK. Patakban és alagútban futkorászás. Kaszkadőrök elégedett bajuszpödrését kivívó, levegőből indított földön gurulás. Lila foltok. Büszkeség. Spartan Sprint. Dióhéjban ímhol a történet. De azért ne csukd…..
Szeptember 2-án előzetes izgalmak és dilemmák után belevetettem magam a terepfutó / akadálylegyűrő versenyek világába. Kicsiny életem első ilyen rendezvénye a tokaji Extreme Trail volt, nekik is az első rendezés, úgyhogy dupla felavatódás történt. Spoiler: mindkettőnknek jó volt, na de ne szaladjunk…..
Gyerekkorom egyik legnagyobb traumája – de legalábbis egyik legerősebb emléke – az volt, amikor kitiltottak az IKEA játszóházából. Mentünk a családdal nézelődni, vásárolni, én meg előre dörzsöltem a tenyerem, amikor a sok színes labdára, csúszdára vagy épp bármelyik megmászható elemre gondoltam.…..
Az történt, hogy megannyi - állítólag - szórakoztató privát iromány és ilyen-olyan meghívó mókás megfogalmazása után a barátaim addig unszoltak biztattak, hogy végül csak elindítottam ezt a blogot.  Olyan lesz ez, mint egy jó töltött káposzta, lesz benne minden, mint ide Lacháza. Hobby mocorgás,…..
Előadó vagy / van egy komplett zenekarod és szeretnél a Facebook-on ügyesen kommunikálni. Tiszta sor. Mutatok pár tippet, amivel nem lőhetsz mellé. :) 1) A kommunikációs stílusod igazítsd az imidzsedhez Első és legfontosabb! Punk-rock zenekarként én kerülném a kiscicás képre feliratozott Coelho…..
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
HüvelykPanna 2013.06.11 23:50:32
Jó kis rész volt! :) Ugyan nem kaptunk nagy cliffhangert, ami miatt szó szerint a falat kezdtem volna kaparni, hogy basszus, csak áprilisban fog kiderülni, hogy mi merre hány méter, de azért voltak jó/érdekes/meglepő pillanatok.

Ygritte nyílvesszőire pl. egyáltalán nem számítottam - és tényleg, hogy érte utol a csaj johnnyt és hova lett a nagydarab vörös vad? -, de tökjó, h havas jános újra a falon :) arra leszek kíváncsi, hogy magyarázza majd ki a félkezű megölését.És hogy Ygritte-el lesz-e folytatása a dolognak.

A ramsay-t játszó arc pedig...nagyon keményen hozza a szadista állatot :) de ez a theon szál már egyre nyomasztóbb és fájdalmasabb - még nekem is :)A 4. évadban remélem mást látunk, mint folyamatos és öncélú kínzást.

A kistanács megint zseniál volt - Dinklage, Headey, Dance, Gleeson - állatiak :)Ahogy feszült a cérna a burkolt fenyegetés hallatán...kíváncsi vagyok, mikor pattan el a húr és szúrja le végre valaki dzsofrit.

Cersei arca, mikor meglátja Jamiet megcsonkítva, elég epic. Kíváncsi vagyok, hogy alakul az ő kapcsolatuk a kézlevágós incidens után.

Viszont a zárójelenet nekem túl giccses volt. És a shae-t alakító színősznő is gyengécske. De ezek legyenek a legnagyobb problémáim.

Valójában nem szeretném, hogy a fent felvetett kérdéseimre spoileresen válaszoljon bárki is :)Viszont egy kérdéssel kapcs szívesen veszem a tanácsaitokat. Az első 2 kötetet olvastam csak, viszont ha jól tudom, a 3. évad a 3. kötetnek csak az első felét dolgozza fel. Nyáron terveztem elolvasni a 3. kötet azon részeit, amelyek a sorozatban is már szerepeltek. Meg tudja vki mondani, meddig olvassam ennek fényében a könyvet? Vagy teljesen felesleges ilyenben gondolkodni, mert innen-onnan szemezgettek és várjam meg a 4. évadot is és csak utána olvassam a 3. kötetet? Köszi előre is!
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Elég sűrű epizódunk volt, szóval nem tekintünk vissza, hanem egyből a lecsóba csapunk, megtartva a helyszínekre bontott struktúrát, ahogy szoktuk. A korábbi részek itt érhetők el, ha valakinek averziói lennének a tagekre klikkolgatással szemben. A Falon túl Samu és Szegfű a…..
HüvelykPanna 2013.05.07 11:35:41
@Felagund: Upsz, bocs, rosszul fogalmaztam. Kíváncsi lettem volna akkor és ott a szobában, milyen fejet vágnak.
Az előző körben Dany eljutott odáig, hogy belőtte a sárkányok árfolyamát (8000 herélt rabszolgát érnek darabonként), Theont kiszabadította valami ember, Jamie meg addig emberkedett egy Locke nevű, nem túl szimpatikus csávóval, hogy az levágta a jobb kezét, azt, amivel a kardot…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
HüvelykPanna 2013.04.14 12:50:11
Az évadnyitóban elkezdtük mozgatni a sakkfigurákat a nagy táblán, volt aki megborult egy kicsit, mások meg elő sem kerültek (Jamie, Brienne, Bran, Hodor, Rickon, stb.), de ez így van jól, aki egyszerű, lineáris történetre vágyna, olvasson Éjjel-nappal Budapest hogyvoltokat, ott csak…..
hogyvolt Éden hotel - 2x30 2012.04.25 06:30:00
Ketten jöttek tegnap a hotelédenbe, két luvnya, hogy Hiperre a frász jöjjön, és még jobban belemásszon Papucs ánuszába, persze ezt csak képletesen tessen felfogni, nem próbálta fel kesztyűbábnak, mint Kemény Henrik Vitéz Lászlót annak idején. A két új közül az egyik Andornak…..
HüvelykPanna 2012.04.25 11:49:20
@mangalor: A lényeg, h nem erőszakkal adják rá ezeket a fertelmes ruhákat :) (oké, ez a pink nem rossz)