Regisztráció Blogot indítok
Adatok
croce

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem tudja, mit jelent, senki nem tudja, hogy kell kimondani vagy sütni, így hálásak lehetnénk a Tchibo-nak hogy végre megmondja, csak az a baj, hogy baj van, mert olyan furcsán mondja. Remek szilikon formák voltak a múlt hét elő karácsonyi sztárjai a web, és normál shopokban.…..
Én és a sarcoidosisom Kail 2010.03.24 07:12:03
Az elmúlt időszak kissé zsúfolt volt. Munka, tanulás, és ez mellett kevés idő jutott arra, hogy magammal is foglalkozzak. Nem sikerült még mindig a nyelvvizsgám. Meghalt a kis házi kedvencünk, és nagyon megviselt a dolog. Részben magamat is hibáztattam. Most van egy új kis…..
Szeretném, hogy jelenjen meg az alábbi tapasztalat az oldalukon, hogy az érintettek, betegtársak okuljanak belőle:Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van a Korányi Kórházzal kapcsolatban. Apámat a Sebészeti Osztályra vitték be, ahol két hét bent tartózkodás után…..
croce 2012.04.25 13:16:35
@Fyall:
"ilyenkor a búcsúra kell felkészülni és a tisztességes végnapokra. "
Teljesen egyetértek...és még kiegészítve az előző hozzászólásomat :még a fiam keresztanyja is rákban ment el...tehát tudom,láttam milyen a fájdalom.
Nem mellesleg én is a Korányiba járok fel néha a tüdőm miatt igy 35 évesen 2 kicsi gyerek anyjaként, talán ez az élet fintora.
EL KELL ENGEDNI AZT AKI MENNI"AKAR" és talán ez a legnehezebb
B.