Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neutun

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
A Moszkva téri Gastland étkezde betámadta múltkori naiv ügyfelet, aki nem akarta az egész "menüt" kifizetni: Sziasztok, a Gastland bistroval kapcsolatban írtam nektek egy cikket még talán egy hónappal ezelőtt, remegő kézzel írom-e sorokat, ugyanis ma reggel egy rendőr keltett, a…..
Neutun 2013.09.12 15:35:46
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos:
Múltkor már leírta valaki, hogy az el nem fogyasztott (viszont tányérra szedett) ételekért adagonként a végén plusz pénzt kell fizetni, amit utána be lehet csomagoltatni és el lehet vinni. Így akarják megelőzni, hogy pocsékba menjen a kaja. Gondolom sokan vérszemet kaptak és lepusztították a kajákat, aztán rájöttek, hogy csak a szemük kívánta.
Neutun 2013.09.12 15:44:13
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos:
Nem értem, hogy ebben mi a megtévesztő. Annyit eszel amennyit akarsz, csak ne hagyj a tányérodon semmit.
Neutun 2013.09.15 11:11:47
@shg: Ha elmegyek egy étterembe és nem tetszik valami (kaja,kiszolgálás vagy egy másik vendég zaklat), odahívom a pincért és kérem, hogy oldja meg, mert azért is van ott. Ha ennek ellenére sem tetszik, kifizetem az ételt, kérem a vásárlók könyvét és nem megyek többet oda. Nem felajánlgatok árakat, hogy mennyit vagyok hajlandó fizetni. És akármennyire is hiszed, hogy jó fej vagy, mert összekapartál 2500 Ft helyett 2350 Ft-ot a Balatonon, nem vagy az!!
Ha nem vagy tisztában azzal, hogy az árak sehol sem "irányárak", akkor könyörögve kérlek ne járj éttermekbe, mert mindenhol csak magadból fogsz hülyét csinálni!
Naiv medvelátogatók három körben az összes penészes kenyeret megkapták a babgulyás mellé a veresegyházi Medveotthon Fatálas éttermében. A panaszkönyv kikérésére természetesen megjelent a tulaj, aki szerint reggel hozták a kenyeret, meg az különben is ingyen van. A számlán…..
Neutun 2013.09.11 14:21:50
@Manyecska: Ja, ennyire nem lehet hülye egy étterem sem, hogy egy jogos reklamáció után nem kér elnézést és nem ellenőrzi többször is a másodszorra(hát még a harmadszorra) kivitt kenyeret.
Neutun 2013.09.11 15:16:31
@Manyecska: Vagy ecetes ollóval kivágja vagy azt mondja, hogy eleve ilyen, mint a penészes sajt.
Vége a nyaralásoknak, lassan mindenki visszatér a normál kerékvágásba, de ilyenkor még egyszer végiggondoljuk, milyen élmények is értek minket a nyár folyamán. Így tett Bence is, aki Walesből látogatott haza és bár élményei inkább pozitívak voltak, a végkövetkeztetés mégis…..
Tovább fodrozódnak a hullámok a Moszkva téri Gastland étterem körül. Legújabb panaszosunkat megpróbálták túszul ejteni, és pofonnal fenyegették miután megették a grilltálukat és cserébe ők nem akarták az egész "menüt" kifizetni. Végül naiv ügyfél hívta a rendőrséget,…..
Azt már tudjuk, hogy egy pohár vízért nem érdemes a Széll Kálmán téri Gastlandba menni, de a grillpulttal is akadnak anomáliák. Naiv ügyfél hiába várta, hogy megsüljenek a húsai, mert azt véletlenül odaadták másnak. Amikor reklamált, hogy nincs kedve újabb 20 percet várni,…..
Ki gondolta volna, hogy a 200 forintos pizza után a 300 forintos melegszendvics jobb lesz? A Nyugati pályaudvar metrókijáratától jobbra van egy Noodle Mix névre hallgató vendéglátóipari helyiség.(1. fotó) Szakmai gyakorlatom során a hely közelsége miatt többször voltam náluk…..
Naiv ügyfél 96 ezer forintos előleget bukott be a fonyódi Balaton Hotelben. Állítólag azért adták ki a szobájukat másnak, mert nem jelezték az előleg megfizetése után, hogy mennének. WTF? Kérem jelentkezzenek a Fonyódi Rendőrkapitányságon azok, akik a fonyódi Balaton…..
Fizettél??! -Nem! -Látod ez volt a hiba, ezért nem foglalkoztak veled! És kimondta az igazságot! Csak az kap méltóságot egy megyei kórházban, aki fizet! Mikor egy nő gyermeket vár, ő a világ legboldogabbja, sajnos azonban vannak olyan pillanatok is, amikor az álom összetörik, és…..
Neutun 2013.08.01 16:37:34
@Irkutszk: Nyilván nem a könyv írással vagy a tanulmányozással van a gond, hanem az orvos viselkedésével. Lehet létezik olyan nő, aki egy ilyen eseményt gyorsan feldolgoz, mások hónapokig a hatása alatt vannak, viszont minimális empátia mindenkit megillet. Nem hiszem el, hogy az orvos nem látta, hogy a kismama mennyire rosszul viseli az egészet. Meg lehetett volna ezt oldani anélkül is, hogy megbántsa a kismamát. Például diszkréten felhívni a kollégát, elmagyarázni a hölgynek, hogy az együttműködésével a jövőben segíthet más embereken stb.
Levetették aztán az alsó gatyát és negyed órát vártunk a széken ülve anyaszült meztelenül. Gondoltam én is elmesélem a történetem. Általános iskolás voltam 6.-os . Szokásos orvosi vizsgálat volt. Az iskola orvosi szoba olyan volt hogy bementem az ajtón egy kis szobába ahol…..
Múlt héten többen megtapasztalhatták, milyen, amikor az árvíz miatt kikapcsolják az áramot. Bélánál azonban víz nélkül is kilőtték értesítés nélkül, egy nevetséges összeg miatt: Szerintetek normális dolog, hogy az ELMŰ mindössze kb. másfél havi számlatartozás miatt,…..
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Naiv ügyfél a kalauz jóindulatára próbált hagyatkozni, de már keményebb idők járnak. Minthogy általában azokat is igyekeznek megbüntetni, akik előre vesznek jegyet, aki variál, azt lehet, hogy egyszerűen lelökik a vonatról: Múlt szombaton kalandos és sajnos rövid utazást…..
Péter megdöbbenve szemlélte tegnap uzsonna után a Mammut KFC-ben, hogy egy alkalmazott nem csak az asztalról gyűjtötte össze az épen maradt papírpoharakat, de még a szemetesből is kiszedte a jobbakat. Pánikra semmi ok, valószínűleg a gyerekének gyűjti őket, a mosogatógépet…..
A XI. kerület önkormányzatának jegyzői titkársága válaszolt a 2,5 órán át hiába várakozó naiv ügyfélnek. Szerintük január 1. óta növekedett meg a forgalom, amióta a járási hivatalokhoz tartozó okmányirodák országosan foglalkoznak mindenkivel: Tájékoztatom, hogy…..
Naiv ügyfél azon akadt ki, hogy a próbafülkék 22:00 után nem üzemelnek, és ezt sehova nem írják ki a Tescóban. Ennél kábé az összes zárva tartó részleg fájdalmasabb, a mobiltelefonos kuckótól a sajtpulton át az alkoholkimérésig, legfőképp. A Tesco éjjel-nappali nyitva…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..