Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariel88

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Hol vannak a férfias férfiak?” – ezt a kérdést kapom a női olvasóimtól, ezt teszik fel nekem a tanfolyamokon és a Társkereső Műhelyeken. Itt az ideje, hogy körbejárjuk ezt a problémát. Az apropóját az is adja, hogy idén volt ebben a témában vita a New York Times…..
Ariel88 2012.12.15 16:42:42
A válasz egyszerű. Hibásak az elvárások, mindazonáltal a felsorolt dolgokat a nők korántsem veszik figyelembe, erre én vagyok az élő példa. 25 éves magas vékony de izmos testalkatú srác/fiú/pasas/pasi vagyok, jó mérettel. A lányok azt mondják hogy szép az arcom és hogy nagyon jól nézek ki. Meg hogy jó pasi vagyok. Inkább „szépfiú” vagyok mint „macsó”. Végzettségemet nézve Villamosmérnök vagyok, de még egyetemre járok. Mellette tanítok, van egy netes boltom, gitározok, újabban fotózok (apukám festett és ő is zenélt), pénzügyekben az átlagnál járatosabb vagyok, befektetek, spekulálok. A céljaimat ha törik ha szakad elérem, tudok bocsánatot kérni. Meg tudom javítani a dolgokat, stb... De a lányok/nők/csajok eddig csak becsaptak, kihasználtak...
...nekem is vannak hibáim! Gyerekkoromban ütöttek vertek és ezért mindig lehajtott fejjel jártam így hanyag tartásom lett, bár annyira nem látszik, de törekszem arra hogy mindig egyenesen járjak csak estére megfájdul az egész hátam és a nyakam. Akkor jól esne ha egy nő aki a párom megmasszírozná. Kissé feminin típus vagyok, köszönhetően annak hogy apukám nem nagyon törődött velem ahogy anyukám sem, de inkább ő nevelt föl. Ennek köszönhetően néha tudok azonosulni a nőkkel és érzelmeikkel. Jó lenne ha egy nő aki a párom, ezt megértené és nem a nőt vagy a barátnőt látná bennem, hanem ugyanúgy férfinak nézne mert az is vagyok. Szemüveget hordok mióta az eszemet tudom. Jó lenne ha egy nő, aki a párom ezt nem gyöngeségnek nézné. Jó lenne ha egy nő, aki a párom nem csak azt nézné hogy neki mi kell... Van két pár, férfi és nő. Az egyik párban mindkét fél a saját elvárásait nézni, a nőnek ilyen és ilyen pasi kell, a pasinak ilyen és ilyen nő kell, szeretik egymást.... A másik párban mindkét fél a másik elvérásait nézni és próbál eleget tenni neki, mert szeretik egymást. Melyik pár lesz a boldogabb?
Ha kimegyek az utcára látok férfiakat és nőket. De mára már az aszó hogy nő és férfi csak biológiai értelemben jellemzi az adott személyt. Nincsenek már csak bunkó kurvák, egoista ribancok, karrierista pipik, önző elvált anyukák, emo fiúcskák, lány-e vagy fúk, igénytelen kamaszok, metro srácok, bunkó pasasok... Pedig az ember, és ezen belül a nő és a férfi egy nagyon spirituális és izgalmas lény. Egy párkapcsolatban az igazi lényeg az amikor ez a két lény egymásba fonódik és kéjtől remegő testtel kielégítik egymás vágyait. Ezért van együtt férfi és nő, semmi másért. Ezért szeretik egymást, ezért mennek el kirándulni vagy étterembe, ezért kötik össze az életüket. Ez a dolog rejlik a mélyben. Azt kérdezd meg a legközelebbi szemináriumon vagy előadáson a lányoktól hogy szerintük milyen a nő, pasiktól meg hogy milyen a férfi. A nők és a férfiak is mást mondanak ezekről a dolgokról. Ha egy férfit és nőt megkérdezel milyen az igazi férfi teljesen más dolgok kerülnek felsorolásra. Nem véletlenül. Mert ezek nem számítanak.
Miért veszett el a nő és a férfi öntudata? Van egy ács, meg egy szövőnő, csak akkor vállnak mesterré ha az ács elkezd háztetőket építeni a szövőnő meg elkezd szőtteseket készíteni. Férfi és nő csak akkor válik férfivé és nővé ha elkezdenek egymással foglalkozni.
Nincs semmi baj lányok. Férfinak és nőnek is egyaránt meg kell érnie ezekhez a dolgoz, de ez csak úgy megy ha együtt vagyunk és egymás elvárásaira is tekintetet teszünk.. A nemi szerepek meg a zuhany alatt elég gyorsan le szoktak tisztázódni. Az ösztönök miatt...