Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almeron

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Braavos Arya takarítóból hullamosónak lépett elő a Fekete és Fehér házban, ez lehet egyfajta promóció, franc se tudja, mindenesetre rém lelkiismeretes és nagyon figyelmes, körmöt vág, hajat most, a hulla nagyon pöpec lett, tán életében sem volt ilyen jóképű. A hullát…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Almeron 2015.04.29 13:35:25
@AkkorlegyenPtr: Az ÉH formátuma 4x12, vagyis 48 rész.
A +1 nap és a megnövekedett párválasztási ceremónia teljesen eltért a Viasatos, sőt az összes skandináv/usa évadoktól megszokottól.
Ismeretlen terepre tévedt a TV2, meg is szívta rendesen.
Almeron 2015.04.29 13:36:35
@Ronni: átlagban 10 %-ot hozott. Néha magasabbat, ami nagy siker volt egy átlag 4-5 %-os közönségaránnyal rendelkező tévének.
A TV2 kevesebb mint 9%-a egyértelmű bukás.
Almeron 2015.04.29 13:42:31
@fairytale: Erről a játékosok és a többi résztvevő sem írhat. Köti őket a szerződésük.
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
Almeron 2015.04.29 12:01:23
@sixx: A TV2 bizonyosan túl fogja élni az Éden Hotel körüli botrányt.
Itt csak az a kérdés, hogy mekkora veszteséggel zárnak, illetve a veszteség hatására milyen intézkedéseket foganatosítanak majd a későbbi "gondok" elkerülése érdekében.

Abban biztos vagyok, hogy a mostani botrány hatására óvatosabban fognak majd eljárni a későbbi műsorokkal kapcsolatban (legalábbis pár évig valószínűsíthető), de a polgári nyomásgyakorlás és közfelháborodás szükségszerű ilyen esetben.

Remélem a Médiatanács kellően szankciónál, sőt a nyilvánvaló szenzációhajhászás magatartása miatt igencsak kijár a TV2-nek egy több napos műsormegvonás, ami bizonyosan nagy érvágást jelentene a kimaradó reklámbevételek miatt, stb...

Továbbá sok fejet le fognak majd vágni, mivel a hírek alapján úgy tűnik, hogy nem egy sikertörténet az ÉH3, sőt úgy tűnik, hogy nagy bukta lesz. Nem hozza a várt számokat, és túl nagy a botrány körülötte.
10 % körüli nézettséget pedig bármilyen Bud Spencer-Terence Hill ismétlés is képes hozni, és nem szükséges ilyen esetben több száz milliót kiszórni műsorgyártásra.

Persze jó kérdés, hogy a vizsgálat alapján megvádolják-e Gábort a "közellenséget", illetve tisztázódik-e, hogy kinek milyen felelőssége volt e ügyben.
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Almeron 2015.04.28 21:49:17
@Chuck Νorris: Ok, csak tegnap még nem nők lapja hirdetett, meg a többi kevésbé lényeges.
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
Almeron 2015.03.31 10:32:42
Az hiszem eljött az ideje, hogy befejezzem ÉH-s nézői pályafutásomat.

Egyszerűen a műsor színvonala nem megfelelő számomra, illetve megcélzott közönsége már nem én vagyok.
70-es IQ-val rendelkező fiatal prostik, magamutogató repperek, és a PornHub-ot megszégyenítő pornós videók ...
tv2.hu/eden_hotel/172505_melanie_oralisan_kenyeztette_adamot.html

ez már nem az a bizonyos taktikai játék, ahol hébe-hóba egy két paplan alatti maszatolás zajlik...

Bár kíváncsi vagyok, hogy a köv. bejövőnek vajon nem lesz e olyan küldetése, hogy le kell feküdjön valakivel a védettségért? Végül is lassan belefér, akár a gruppen party is :)
Almeron 2015.03.31 10:51:27
@Krétagarbó: ez őrület...
nyilván a botrány fokozása miatt rakták ki a videót, de de végignézve... eddig Patrikot és Adrienn volt az ügyeletes szexelő pár, de ők legalább "hétköznapian" adták elő. Takarók közé bújva, sátort építve, hogy valódi akciót ne láthassunk. Persze vitatható, hogy mennyire okos ötlet, vagy sem, hogy az egész ország nézi őket, de akkor is volt/van annyi szégyenérzetük, vagy tartásuk.
De az új pár... mintha egy pornófilmet néztem volna. Teljesen tisztán kivehető orális közösülés, lovagló/egyéb pózok, ahol a behatolás szépen megtekinthető. Mintha nem először csinálták volna kamerák előtt.
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..
Almeron 2015.03.21 10:31:24
Borzasztóan pocsék volt a tegnapi befejezés.

Szépen elkezdték a hét elején egy érdekes kavarást bemutatni, de a vége akkora marhaság lett, hogy csak na!

Most a srácnak 50-50 %-os esélye volt, hogy hazamegy, vagy védettsége lesz. Abba ne menjünk bele, hogy a piros boríték rejtette a pozitív végkimenetelt (minden jel piros volt odabent), de arra építeni egy hetet, hogy az új játékos vagy hazaküld egy régit a védettségével, vagy nem, buta ötlet.

Semmi csavart nem vittek be, semmi érdekes momentumot a végkifejletben. Nagyszerűen felépítik Milán kiesésének drámáját, miközben nincs is valódi dráma. Ha Gergőnek nincs védettsége, akkor bennmaradt volna, ha nincs repül. Ilyen szempontból teljes mértékben semmissé teszik Loki kavarását, meg Milán végvonaglását, mert a párja akkor is őt választotta volna. Amikor a borítékok között kellett a játékosoknak választaniuk, akkor reméltek, hogy tényleg van valamilyen szerepe az egésznek, de az sem így történt.

Vagy, ha már Gergő választott borítékot, akkor minek húzták el? A párválasztó legelején válasszon borítékot, nyissa ki, és elsőként álljon valahova a védettség ismeretében.
Tulajdonképpen soha nem értettem, hogy a védett játékos miért választ utoljára. Sokkal érdekesebb lenne, ha az elején választana, mert úgy valóban megkavarhatná a sorrendet. Láthatnánk kétségbeesetten menekülni próbáló játékosokat, stb...

Haragszom a TV2-re mert roppant metodikusan és unalmasan tálalják ezt a formátumot.
Statikus a játék, a párok bevédik/bezárkóznak. Az új játékosok csak védettséggel tudnak robbantani, és ez nem feltétlenül tesz jót a játéknak, mert a bennlévő játékosok nem taktikáznak, hanem megpróbálnak összeszorított fogakkal túlélni (pl. Bence, Patrik, Peti...). Eddig nagyon kevés játékos részéről érzek B, vagy C tervet. Mindenki a biztos párjára támaszkodik, senki sem tekint semerre.

Az előző játékokban a párcserék dinamikusabban működtek. A mostaniban nagyon unalmas.
Almeron 2015.03.21 10:51:55
@XocoLatte: Egyetértek, csak nem örülök a helyzetnek...
Valahogy a védettség vált az új játékos egyetlen fegyverévé, és a többi játékos pedig csak várja a halált.
Teljesen rossza a választási sorrend, mert utolsóként választ a védett játékos.
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
Almeron 2015.03.13 09:22:01
@Morfologista: Snezi legszívesebben Peti párja lenne, mert őt tartja a legalkalmasabbnak. De túl stabil a viszony Topollal, így nem célszerű bolygatni.
De, amennyiben Topol lenne olyan ostoba, hogy Patrik mögé állna, bízva, hogy Snezi nem ejti ki, akkor az valódi öngyilkosság lenne. Snezi nyugodt szívvel ejthetné ki, nagy értetlenségek közepette, mert ígérete akkor volt érvényes, ha Peti mögött maradt volna.
És a többi játékos is Topolt okolná saját hülyesége miatt, köztük a párja Peti is.
Nem hiszem, hogy ennek a felvetésnek van értele.
Almeron 2015.03.13 09:32:24
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Snezi okos játékos. Több értelme van benntartani a közutálatnak örvendő Naomit, mint kiejteni. Ha Naomi bennmarad, akkor saját magát hozza előnyös helyzetbe.

Amit viszonyt hiányolok, az egy Snezi-Loki beszélgetés részletei. Több alkalommal mutattak vágóképet, hogy négyszemközt beszélgetnek, de egyszer sem láttuk/hallottuk, hogy miről.
Szerintem Naomi segge be van védve, nem Milán mögé fog beállni. Ha mégis, akkor Snezi mégsem akkora játékos :)
Almeron 2015.03.13 09:34:22
@Morfologista: Akkor Snezi kapna egy erős párt Peti személyében. Az se lenne rossz.
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
(Órák száma: egy) Van ez a domb ott Costa-Ricán, amin Gólem a konfokat mondja, a talaj már kitaposva, a fű kiégve, kő kövön nem marad utána, vajon hány csapó kellett ahhoz, hogy a botrányosan szarul hangsúlyozott, természetellenes tempóban elmondott szövegeket felvehessék? 10?…..
Almeron 2015.03.05 18:50:17
@beacska: elkezdtem nézni a második évadot (most tartok a 2. résznél) és egyre inkább az az érzésem, hogy a szerkesztők bénák.
Egyszerűen borzalmasan adaptálják a történetet.

A II. évad 2. részében teljesen intelligensen és frappánsan és ami a legfontosabb, érthetően vágták meg. Az elhangzott párbeszédekre szépen bevágtak egy ellenvéleményt, és teljesen logikusan bemutatják, hogy miképp és milyen indtatásból cserélték le a szereplők párjukat, agy az új játékosok hogyan érzékelték a környezetüket.

Egyszerűen érthetően közölték, hogy miért is történik.

Egyre inkább az az érzés kerülget, hogy a technikai stáb borzalmas munkát végez, bár igaz, a szereplők is hozzátesznek sokat az alapvetően zavaros képhez.
Almeron 2015.03.05 19:14:22
@beacska: Biztos nem ugyanaz a csapat készítette. Az ÉH1 és 2 szerkesztésében egységes kontinuitást mutat, ellentétben a 3.-kal, ami markánsan különbözik az első kettőtől.
Almeron 2015.03.05 19:17:12
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
Almeron 2015.03.04 10:19:18
@Tündérfalvi A.: Lehetett számítani, hogy ha kimegy 3 fiú, akkor eggyel kevesebben térnek vissza. Persze jó kérdés, hogy Milán tudta, hogy döntésével valaki ki fog ejteni, vagy egyszerűen találomra (szimpátia?) alapján választ.
Hirtelen halál az ÉH1 és 2-ben is volt, és Mariann érezte a bajt.
Más kérdés, hogy a debil triumvirátus 2 tagja fel sem fogta, hogy mi lesz a sorsuk.
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..
Almeron 2015.03.03 14:44:27
@Banyus83: Ennyi év után, már csak a K betűre emlékeztem. Bocsánat :)
Almeron 2015.03.03 14:49:34
@kismalacka: Nem leköpte, hanem átverte a másikat, és megnyerte a játékát. Mivel a néző nem szólhat bele a játékban ez a stratégia kifizetődő, mert nem 15-20000 SMS-en múlik a győzelem, hanem mit tud a helyzetből és a többi ember hibájából kihozni.
Almeron 2015.03.03 19:36:31
@dRm: Ilyen a játék :)
Ha benn akarsz maradni, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni, és résen kell lenni.

Ilyen körülmények között pedig egy VV-s ösztönlény képtelen bent maradni, legalábbis sokáig húzni saját erőből.

Továbbá, hogy mennyire etikus átverni a másikat? Tulajdonképpen ezért nézzük, hogy mi milyen stratégiával kerekedik felül, mennyire érvényesíti akaratát a többiekkel szemben, stb...
Mivel ez egy ilyen játék, nem fogok sajnálatot érezni a résztvevőkkel, mert tudják (vagy tudniuk kell) miért is játszanak.
Erotikus munka blog Mi lesz itt??? 2014.04.23 10:17:04
Napokig nem kaptam e-mailt, csak egy napra volt jó előre megbeszélve találkozóm, mondjuk azt, hogy 10-ére. szerencsére utána írt valaki, hogy 10-én ÉS 11-én is találkozna velem, mondtam, hogy a 11-e még jó is. Örültem nagyon, bár nem szeretek egymást követő napokon dolgozni, de…..
Semmi extra egyébként, csak van valaki, akinek nem egészen tiszták az elképzelései, és próbálom úgy kommunikálni a saját véleményemet, hogy az ne legyen sértő, amiben szerintem nem vagyok olyan jó, de most mintha sikerült volna. Megmutatom: (Az illetővel amúgy még mindig nem…..
Almeron 2014.02.09 11:23:54
@Ivonn88: Én valahogy másképp közelíteném meg a kérdést. Pl.

"- Szia én XY vagyok, és egy sugar baby-t keresek heti egy alkalomra, alkalmanként kb. 3-4 órára. Amennyiben érdekelne a lehetőség, szerintem találkozzunk egy megfelelő időpontban, ahol a részleteket megbeszélhetjük. Természetesen a találka költségeit, óradíját én állom :)
Üdv,
XY"

nos, szerintem ennyi elég is lenne.
hey monica, you look very sexy on the picture of your webpage. can we spend some nice time together and fuck for free? let me know. jonh. A válaszom: :D:D:D ... és tényleg tökkomolyan veszi: hey Monica, smiley is not much of a response:) i am a handsome black guy looking for…..
Erotikus munka blog apróság 2014.01.20 00:58:38
Azt hiszem, 2006-2008 környékén volt egy  korszak, amikor szinte mindenki, legalábbis nagyon sokan, régi és új vendégek egyaránt, szerettek kicsi ajándékkal kedveskedni amikor meglátogattak. Egy idő után már sok volt a csokiból, meg fogyni is akartam, úgyhogy ha valaki…..
Almeron 2014.01.20 22:48:03
@Ivonn88: A beszin kb. 5-6 lány elérhető. A keresőrendszere hibás, ezért meg kell nézni, hogy meddig ér rá.
Éjfél után pedig 0! db találat. Két hete még 10-20 fő azért volt...
Almeron 2014.01.20 22:59:22
@Ivonn88: Ok, de azért egy 10-15% azért éjszaka is fogadta a vendégeket. Ennyire nem lehet sanyarú a tél.

Nappali aktív időszakban pedig nem éppen erre vágyom...

Viszont, ha már most álmos vagy, akkor az este 11 okozhat kellemetlenséget. Márpedig 2 óra az nem csak a tömény szexről szól. Nem úszod meg, hogy beszélgess is :)
Almeron 2014.01.21 14:40:04
@noname.blogger: Végül felkerestem egy lányt, akinél régebben voltam.
És sajnos nem csalódtam. Kaptam megjátszott elélvezést, meg hangos sikolyokat, és amit imádon a nőkön, mértéktelen testápolót!

Hazafele menet minden vágyam egy alapos fogmosás és toroköblítés volt.
(Megj: az eset pár napja történt) Szóval tegnap írt az ember, este 8-kor (optimista, vagy nagyon nem talált mást): Hi I am ...............I am italian and I stai in .................... in Budapest. Are you free later for about 1 hour? How much is your price? I wait for your…..
Almeron 2014.01.03 22:19:25
@Ivonn88: Sok lány (vagy a lányok főnöke) online szokott lenni. Általában bevett gyakorlat a gyors információcsere.
Amúgy a laptop, tablet, iphone stb.. lassan munkaeszközzé vált a lányok körében. Legalábbis az elmúlt 1-2 évben a profi, tudatos szolgáltatók aktívan használják.

Az email számomra nagyon szokatlan és lassú eszköz. Talán a 2000-es évek végéig jó volt, de manapság SMS-ben, telefonon, vagy a hirdető oldal belső levelezését használom (meglehetősen ritkán).

Nem tudom, hogy pontosan mi motiválta az olasz pasast, de szerintem ő sem volt oda az emailes felületért.
Almeron 2014.01.03 22:42:45
@Ivonn88: Szerintem eléggé bevett gyakorlat. Sőt, az alapján, hogy a találka helyszínén látom a kinyitott laptopot tudom, hogy a hölgy egyedül (pontosabban főnök nélkül), vagy sem.

A lassúságot úgy értettem, hogy ha írok, de nem kapok választ rövid időn belül, akkor egy másik hölgyet keresek. Valahogy az emailes megoldás a régi expresses időket idézi fel bennem.

Sőt igazán bevallva csak nagyon ritka esetben írok egy lánynak email, ha nagyon megtetszik és nincs más elérhetőség a kapcsolatfelvételre ( a 2013-as évre vonatkozóan nem is tudom, hogy volt e rá precedens...)

Hogy mi változott? Leginkább a fogyasztási szokásaim, és a mennyiségből és tapasztalatból adódó szemléletváltás. Leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy 5-6 éve még max havi 2-3 alkalommal kerestem fel lányokat, ezért sok esetben megterveztem, hogy kihez megyek, napokkal előre lefoglaltam az időpontot, stb...
De idővel a havi pár alkalomból, heti több lett (bár napi rendszerességet azért nem érte el), és sok tapasztalatot szereztem. Az időpont egyeztetésekből sok esetben semmi sem lett, sok volt az engem lehúzni törekvő leányzó, továbbá munkámból és életritmusomból kifolyólag a határidőket sem tudtam betartani.
Fontos szempont volt még, hogy idővel sokkal több lány hirdetett, a nevesebb oldalakon, pedig komplex információs hátteret biztosítottak a kényelmes találkozó érdekében.
Mostanában már csak 24.00. óra után nehéz rövid időn belül időpontot egyeztetni.
Almeron 2014.01.03 23:00:01
@Ivonn88: persze, külföld esetén így biztonságos. És, ha mégse jönne be, akkor kell improvizálni.
Könnyel lehet, hogy olaszunk unatkozott, rájött a kangörcs, de nem tudtad fogadni. Viszont nagyon tetszett neki a képed, és akart veled találkozni. Ezért a másnapra gondolt. De közben kapott egy ajánlatot és ezért... nos majdnem azt írtam, hogy lemondta, de ez a lépés kimaradt nála...
Gyakran mondják az emberek, hogy amit csinálok, csinálunk ezzel a bloggal, csupán önigazolás, hiszen ha ez tényleg olyan normális dolog lenne és normális munka, nem kéne róla írnom. Kissé falsnak érzem a logikát, hiszen ezek szerint akkor minden, amiről az emberek olyan véleményt…..
Akivel a múlt hétvégén találkoztam, tényleg írt beszámolót. Bocsi mindenkinek, mert angolul lesz, és nem szeretném lefordítani. Illetve hát az eleje arról szólt, hogy mivel korábban nem talált rólam beszámolót, kicsit aggódott, de ez volt az egyik legjobb élménye azóta, hogy…..
Almeron 2013.09.30 19:20:59
@Ivonn88: Persze. A beszi alapján egy aranyos kiscsaj képe dereng elő, akivel jó a szex és megkímél a disszonáns műsikolyoktól. És nem egy néma guminő, 70 körüli IQ-val.

Szóval no para!
Erotikus munka blog csalás? 2013.09.29 23:20:07
Szerintetek mennyire számít csalásnak, ha a honlapom angol verzióján magasabb árak szerepelnek, mint a magyaron? Mondjuk 5000 Ft-al. Azért lenne ez, mert évek óta ugyanazok az áraim (voltaképp lassan 10 éve) és azóta volt egy kis infláció. Még ha számításba is veszem, hogy most…..
Tegnap írt nekem valaki egy egészen rendes levelet arról, hogy elég gyakran jön a környékre, és ezekre az alkalmakra keres valakit, mutatnék-e képeket meg ellátnám-e információval. Nosza, megadtam a honlapom címét. azzal, hogy nézzen szét nyugodtan. Később kiderült, hogy nem…..
Almeron 2013.09.21 16:17:22
Szerintem egy vendég szemszögéből ez a történet teljesen másképp hanzik.
Magamból kiindulva szerintem nézzük csak mi is történhetett a másik oldalon.
A pasas elkezd levelezni a lánnyal. Nem tud fellépni a weblapjára ezért segítséget kér. A hölgy megoldja a bonyodalmat, és a képeket + leírást megtekinti, így szinte már minden sínen van. Az első lépés pipa, már csak a helyszín és az időpont kérdéses.

DE kap egy levelet, amiben rákérdeznek, hogy biztosan az USA-ból ír-e. Pasasunk nem nagyon tudja hova tenni ezt a levelet, ráadásul nem érti miért kéri számon rajta a lakhelyét. Úgyhogy jelzi, hogy nem örül a kérdésnek.

Válaszként a levélíró megjegyzik, hogy kereshet másik lányt,ha akar, viszont mi helyzet a lakhely kérdéssel.

A pasas helyében én ekkor már negligálnám a beszélgetést, mert már eléggé rosszul kezd alakulni ez az egyeztetés. Az eddigi találkozók megszervezése eddig egyszerűen ment, most viszont valami új történt. Végigpörög a fejében, hogy ki is ez a nő, és vajon ennyire akadékoskodó lesz a találkozáskor is
De a pasas türelmes, és visszaválaszol, hogy foglalkozzanak inkább megkeresése okával. Ráadásul nem érti, hogy miért annyira fontos hol él, mikor úgysem ott fognak találkozni. Teljesen lénytelen információ (az ő szempontjaiból).

És végső válaszként kap egy olyan kérést, hogy ugyan bizonyítsa be egy friss fotóval, hogy NY-ban él e vagy sem.

Huh… ez egy elég kemény kérés, ráadásul sértő is. A pasas helyében én sem válaszoltam volna.
Almeron 2013.09.22 12:49:00
@Ivonn88:
Számomra még mindig nem egyértelmű. De fontos a biztonságérzet, így a te szempontjaidból helyesen cselekszel, hogy nem találkozol vele.

Ugyanúgy a másik oldalnak is jobb, ha a találka elmarad, mivel már megterhelte egy-két negatívnak ható levélváltás.
Az adatok mintája az elmúlt három év öszes találkozója. Magáért beszél. Teljes bevétel százalék és összes találkozók százalék. Találkozónként fizetett átlagos pénzösszeg. Az utolsó csoportban leginkább nagyon régi törzsvendégeim szerepelnek, ilyen árszámítás…..
Ezt írta valaki egy fórumon: "a kurválkodás soha nem is volt, és most sem az, valamint a közeljövőben valószínűleg nem is lesz az a szakma, amivel nagyon büszkélkedni fognak." Ezzel egyetértek, viszont sajnálom, hogy így van. Persze nem a szakmával akarok büszkélkedni (nem…..
Almeron 2013.09.17 13:23:12
@noname.blogger:
Tény! És bár mindkét fél elítélhető, valahogy a nőnek nagyobb a sara.
Almeron 2013.09.17 21:22:21
@Ivonn88: @noname.blogger:
Szerintem pedig az alkalmazottnak nagyobb a sara. A hatalom, mint visszaélési lehetőség mindig is adott volt. De a határ, amit át kell lépni az nagy kérdés.
Lehetősége lehetne, hogy a hölgy munkaügyhöz forduljon, felnyomja a feleségénél, nyilvánosan jelenetet rendezzen, stb... de, ha elfogadja, pontosabban beletörődik a helyzetbe, akkor inkább érzem sárosnak őt.
természetesen a főnöket ez nem menti fel, és nem lesz tőle szebb a pedigréje, de kettőn áll a vásár. Vagy szopja le és zsarolja meg... számtalan lehetőség adódhat :)

Viszont, ahogy Ady is megírta oly régen, itt van az ősz, itt van újra. És nagy lesz a nyomorom, mert a nagy hidegben, lakhelyem 500-1000 méteres körzetében szoktam lányokat keresni.
Márpedig a tavalyi év nagyon nyomorúságos volt...
Almeron 2013.09.17 22:15:57
@Ivonn88:
Mivel régóta ismerem, így "minden szentnek maga fele hajlik a keze" elv alapján nem tudom annyira démonizálni. Viszont tény, hogy nagy szemét tud lenni. Nem akarom felmenteni, viszont vannak közös ügyeink, így maximum az a fórum marad, hogy kicsit körbejárjam a témát.

"A hatalom, mint visszaélési lehetőség mindig is adott volt." én úgy értettem, hogy nincs új a nap alatt. Ilyen "dolgok" voltak, vannak és sajnos lesznek. Ezért az emberen múlik, hogy bevállalja az "áldozat" szerepet, vagy tevékenyen tesz is ellene.

Továbbá, hogy az áldozat nem beszél... amíg ez a mentalitás marad meg az emberek fejében, addig nem lesz változás.
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Almeron 2013.08.31 21:23:04
@rpflora: nem érzem át az ellenkező oldal félelmét. Kicsit nehezemre esik elképzelni egy 40-es, félénk, könyvelő típusú embert, aki látványosan próbál láthatatlan maradni.
Bár lehet, hogy az ügyfélkör jelentős hányada belőlük kerül ki.

De, ha már itt tartunk, akkor milyen viszony a szomszédokkal. Miféle tapasztalatok értek téged e téren?
Erotikus munka blog optimista 2013.08.30 23:39:18
Hi, I will travell to buda in middle of September, is it possible i see you XX.9.2013, for 10 minutes in city center then if every thing be ok we meet at night after YY:YY, I have some busyness in city and i will be free around ZZ:WW. in my hotel or in your place for 2 or 3 hours. my hotel is…..
Almeron 2013.08.31 21:15:22
@noname.blogger:
Lehet, hogy egy unatkozó arab sejket utasítottál vissza, aki 100 tevét adott volna, ha csak kávézol vele egyet :)