Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4150

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Gáza 2014.08.01 18:46:34
Kedveseim! Az elmúlt időszakban mint tudjuk háború folyik a közel keleten, amiről mindenkinek van véleménye, nekem is. Nem hinném hogy lenne olyan ember akinek a facebook oldalán pro-kontra ne jelennének meg különböző hozzászólások. Hihetetlen frappáns bölcsességek, olcsó…..
  A héten lehetett olvasni ezt a hírt.  Volt egy kis balhé összeverekedett 2000 ember. 5000 rendőrrel. A hírek szerint a gyárkomplexumban összesen 79.000 ember (hangya) dolgozik. Álljunk meg egy polgári szóra; 79.000 ember egyetlen gyárban?  Ez több mint Szolnok teljes…..
Magyarországon ismét elszabadult a szélsőjobboldali gépezet. A rasszizmus nem válogat, kitaszít, eltaszít, letaszít és megrettent. A képeket csak az ujjaim közül kikandikálva mertem először megnézni, majd a majdnem tökéletesre sikerült horogkereszt láttán szívem összeszorult.…..
                 A mondat, amivel nem lehet mit kezdeni. Pedig pontosan ez történik, volt egy hír valamikor december elején mikulátbáti’hotta. A Frankiln Templeton csoport tavaly több mint ezermilliárdnyi…..
4150 2012.05.14 18:46:44
@AdamT: Hát lehet, vagy mentholos főnix is jó.
Strasbourgból megmondják a frankót, tényleg úgy tűnik. Megmondják, hogy a vörös csillag azért mégsem horogkereszt, na. A kommunista diktatúra szimbóluma nem olyan gáz, ugyan kérem. Meg eleve, mi az, hogy törvényt hoz ez a kis mocsok ország itt a keleti szélen és azt be is akarja…..
 Ha már „Nemzeti-liberál-keresztény-kommunizmus és napi politikai hányinger, tőlünk, Neked.” Május 1 a szeretet ünnepe akkor, és most. Pillanatok kérdése, és nyakunkon a munka ünnepe, május 1. „Szerencsére” egy olyan országban élhetünk, ahol a…..
Durva A telefonadó margójára 2012.04.23 20:36:00
Őszintén állíthatom, hogy semmiféle meglepettség sincs bennem, amikor az Istenadta nép egy-egy megszorítás (pfujj) nyomán felharsan és csak mondja és mondja és mondja. Annak pedig szívből örülök, hogy egy kőkemény diktatúrában (pfujj) ezt is bátran megteheti bárki.Annak…..