Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szikamor

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1890-ben Sziklai Zsigmond és Goldmann Ernő építészek saját maguknak tervezett és épített háromemeletes neobarokk bérháza. A homlokzat középtengelyében két emeleten át húzódó zárterkély, a gazdagon barokkos szemöldökmező és szemöldökpárkány révén a homlokzaton az első…..
„Afară, afară cu ungurii din ţară!”(Ősi román rigmus) Többszöri halogatás után megszületett az UEFA fegyelmi döntése a 2014. október 11-i Románia–Magyarország mérkőzésről: az európai szövetség mind a román, mind a magyar csapatot pénzbüntetésre, valamint részleges…..
Na de hogy is működik ez, hogy mindenki számára ( hölgyekre gondolok) érthető legyen? Egy nagy családba (MLSZ) beleszületett egy agyondédelgetett ( Magyar Válogatott ) , hogy a nagyapai örökséget (mert az apait nem tudta ) , tovább vigye a családfán, hogy ország világ a…..
ProgBlog „Cigány-e Orbán?” 2012.08.28 10:52:36
„Lopni, megyünk lopniA Pityinger, meg a VáradiÉs lopni, megyünk lopni(senki nem szól ránk)” Dopeman: Lopni, Az országház fantomja c. albumról - 2002   Mióta néhány nappal ezelőtt megjelent Orbán Viktor Facebook-oldalán az a bizonyos sapkás-napszemüveges képe, egyre-másra…..
Orbán Viktor megalkotta a tökéletes paradoxont. Aszongya nekünk ez a Haza Bölcse:  "Valóban, a tandíjat ellenzem. Azt szeretném, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, ahol képes legyen minden diák maga állni a tanulási költségét. Mindenki a…..
Most kívánhat csak igazán szebb jövőt magának a Jobbik: a radikális párt az elmúlt hónapokban elkövetett egy súlyos politikai hibát: elkezdett csak saját magával foglalkozni, a kisebb-nagyobb potentátok pedig sorra teregetik ki a szennyest egymás szavahihetőségéről,…..
Szikamor 2012.08.07 15:46:22
@pHérték: Bocsájs meg ! Én nem vagyok elkeseredve, csak az utánpótlást ( a mai fiatalokat ) sajnálom. Nekem már lecsenget, elmúltam hatvan , én már (mi már ) nem számítunk. A fiataloknak se pénz, se munka , se semmi. Tudom aki dolgozni akar az dolgozik is, csak az a baj , hogy azért (az adója ) nem a az ország gyarapodását szolgálja , hanem a polgármesteri hivatal előtt sorbanállóknaknak , nyújt még egy kis vígaszt a gondtalan éjszakázáshoz.
Szikamor 2012.08.07 16:09:10
@pHérték: Jól mondod az emberek megnevezésű politikusokkal. Lehet ha én is onnan fentről dirigálnák ,vezényelnék, hasonlóan közundornak lennék kitéve, de nem biztos.
Szikamor 2012.08.07 18:35:00
@Dr. Kovács Géza: Mindent azok irányítanak. Szép lassan ( de okosan ) beépítettek egy két , sok, rengeteg, eladósodott nedves orrút, ( A4-es üres papír aláiratva alúl) akinek ha fontos az élete bizonyítania (besúgni) kell.
Praxis 40 percig turkált bennem 2012.06.03 08:12:00
Babavárás? Szívás első fokon, ha a Szegedi Nőiklinkán dr. XY-hoz bekerül véletlenül valaki.Az én saját dokim átkerült másik városba a terhességem elején, a nucha szűrést így a nagy intézmény végezte. Dr. XY-hoz kerültem, aznap ő volt ügyeletben. 40 percig turkált bennem…..
Hát, Rátóti Zoltán is eladta a lelkét a Barátok közt gépezetnek, de nem baj, mert ha lehunyom a szemem, akkor kellemes, csak ne kelljen nézni. A csütörtöki részből megtudtuk, hogy Timike most már lenézi a dedósokat, amióta menstruál, illetve az is kiderült, hogy Vili bára, ha…..
Szikamor 2012.05.19 08:52:19