Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garethemery

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samsung az alábbi másfél perces reklámfilmmel kedveskedett a világnak, csúnya barackot nyomva az elvakult iPhone-rajongók orra hegyére. A két cég között folyó háború senki számára nem újdonság, a videó pedig elég viccesre sikerült - várjuk az Apple válaszát! (Esetleg…..
garethemery 2011.11.25 15:48:25
@Unimatrix03: elárulom neked, hogy pár km-rel nyugatabbra Ausztriában 0 euróért adják a szifont, kb. 30 eurós előfizetés mellé... és egy kávépincér meg keres min. 1000 eurót. Akkor miért is lenne ez luxus neki?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Megint belekezdett néhány elemző a pletykába, miszerint az Apple hamarosan kiadja az iPhone egy olcsósított verzióját.Bámulatos, hogy nem adják fel, és nevetségessé teszik magukat az ilyen pletykák továbbadásával. Nem látják be, hogy semmi értelme egy új terméket létrehoznia…..
garethemery 2011.06.29 21:33:51
@Darázs Csaba:
Így van. Ha belegondolunk, hogy mondjuk ha 60-70%-os áron adja az olcsóbb szifont az Apple, de elad belőle 3x annyit, akkor többet keresett vele, mint a drágábbikkal.
Mondjuk az Androidot akkor se fogják utolérni darabszámban, mert a 30-40 ezer Ft-os független mobilokkal nem lehet versenyezni.
Terry Gou, az Apple-termékeket készítő Foxconn vezetője a napokban jelentette be, hogy a gyártósoron végzett optimalizációknak hála a vállalat nagyobb hasznot tud majd kipréselni az iPadek gyártásából. A fickó arra is panaszkodott, hogy az Apple-lel közös munka igazán…..
garethemery 2011.06.09 23:23:23
@schawo2: ki mondta, hogy a fém drága? a megmunkálás, az idő, a drága szerszámok, marók, amivel gyártják, az a drága.
Soros Györgyről annyit biztosan el tudunk mondani, hogy ért a befektetésekhez, hiszen a befektetései segítségével lett dollármilliárdos, a világ egyik leggazdagabb embere. A Wall Street Journal most azt is kiderítette, hogy ő az egyike a legnagyobb Apple-részvény-vásárlóknak is,…..
garethemery 2011.04.08 11:01:54
Appleblog Antibakteriális iPhone 2011.02.23 11:31:00
Gondoljunk csak bele, hogy mit össze tapogatunk egy nap: kilincsek, pénzérmék, kapaszkodók a b‬uszon, közben meg terjed az ebola. Az influenza viszont tényleg itt van, szóval ez az antibakteriális iPhone tok egészen aktuális. Az Anokimobil Ecoskin újrahasznosított anyagból készült…..
Megjelent a Greenpois0n legújabb verziója, ami Macen és Windowson is képes az untethered jailbreakre, vagyis a 4.2.1-es iOS-es rendszert úgy törhetjük, hogy nem kell az újraindításnál a számítógép segítségét használatba venni.A törés iPhone 3GS és iPhone 4, iPad és iPod touch…..
Appleblog Utazó iPhone: Abbázia 2011.01.23 09:21:00
Utazónk ezúttal egy mediterrán nyaralás emlékét osztotta meg velünk. Érdekesség, hogy ezúttal nem kizárólag a nyaralás, a napozás és a semmittevés érdekelte, évekig tartó, szemtelenül folyamatos szórakozása után úgy érezte, többre vágyik. Úgy érezte, tanulnia kell,…..
Tegnap a Skype frissítette az AppStore-os alkalmazását, az új képességek között pedig a legfontosabb, hogy 3G hálózaton is videótelefonálhatunk egy Skype accounton keresztül. Már előre felkészültem, hogy mekkora egy használhatatlan szolgáltatást rak le az asztalra a Skype - mint…..
Tudjuk, hogy mindig sokkal édesebb, ami nem lehet a miénk, és tudja ezt az Apple, meg a T-Mobile is. Sorbaállunk érte, ha úgy gondoljuk, hogy nem jut biztosan, beszélünk róla, várunk rá, mint a Mikulásra. Vagy mint az iPhone-ra. A 3GS modell például hat hónapon keresztül hiánycikk…..
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
garethemery 2010.09.24 14:11:53
@elvanagyerekhajatszik: basszus... nekem meg azt mondták, hogy sok volt... hülye voltam, azt hittem, hogy ennyiért úgyse fogják hamar elkapkodni itt szhelyen, de megszívtam sajna...
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
garethemery 2010.09.22 13:24:46
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Aki csak ezért vette volna meg az Apple legújabb telefonját, már csak szeptember 30-ig teheti meg, utána ismét fizetni kell a Bumperért. Az iPhone 4 vásárlási menete visszatér az előtte megszokotthoz, vagyis a vásárlók 30 napig visszavihetik a telefont, ha nem elégedettek, ekkor…..
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
garethemery 2010.09.01 19:01:36
@Szücs József: köszi :)
Na itt a vége azoknak a találgatásoknak, miszerint a kaliforniai cég áll a következő generációs iPhone kiszivárogtatása mögött. A folyamatábra ugyanis most így néz ki:Elhagyott mobil - becsületes megtaláló - ötezer dollár - Gizmodo, Jason Chen - review, tesztek, fotók -…..
A búvármatricát el lehet felejteni, manapság már széles néptömegek búvárkodnak. A búvármatrica nem menő többé – másra, mint menőzésre, meg nem volna jó, hiszen arra alkalmatlan, hogy két búvármatricás egymást autóseggről felismerve életre szóló barátságot…..
Egy könnyen megjegyezhető tanulság az internetes kereskedelem világából Györgytől: aki TeszVeszen árul, annak 2 hete van negatívra értékelni a nem fizető vásárlót, utána fizetheti a jutalékot, akkor is, ha rárohadt a termék:A TeszVeszen hirdettem sok-sok kacatot, eddigi…..