Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr akira

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Dilettanizmus kimaxolva 2014.02.11 14:30:00
A Robotzsaru sajtóturnéjának keretein belül Samuel L. Jacksont faggatta volna egy tévés szakíró, de valamiért (pillantnyi elmezavar?) azzal nyitott, hogy, helló, milyen volt a Super Bowl-reklámban szerepelni? Amiben nem mellesleg Laurence Fishburne volt a főszereplő. Jackson, ahelyett…..
Csak némi rávezetés, mielőtt kattintatok: Pompeii, Robotzsaru, Demóna... Android Cop Charles S. Dutton sztárvendég-főszereplő közreműködésével érkezik a The Asylum stúdió első mockbustere, ami ugyan a Robotzsaru premierjéhez van igazítva, de a sztorija inkább hajaz az első…..
És Jézus is. A Slate-ben nemrég arról írt cikket egy fekete szerző, mennyire furcsa volt úgy felnőni, hogy az iskolában fehér volt a Mikulás, otthon pedig fekete. Az apja persze próbálta neki megmagyarázni, hogy a Mikulás bőre mindig pont olyan színű, mint azoké a gyerekeké,…..
mr akira 2013.12.15 10:46:10
Jezus not white?! Does his father know it?
www.youtube.com/watch?v=IK1Pjgix79k

Ha a Jézuska fekete, akkor valószínűleg a faterja is az :)
A kisboltban nyitunk, Tóbiás mondja nagy örömmel Gizinek, hogy várják a rendőrségen vallomást tenni a betörés ügyében. Laci hőzöng, Tóbi pedig álszent módjára nyugtatgatja Gizit, ha ártatlan, nem lesz baj, majd kaján vigyorral elhúz kávézni a Rózsába. Gizit meg kábé az…..
A Spoils of Babylon (a trailerben) az egy olyan sorozat, amiről a trailer alapján persze lejön, hogy nem gondolják komolyan, sőt, de ettől még csak néz az ember az előzetes végén, mint egyszeri paraszt a birkecsre. Az IFC minisorozatának szereplőgárdája elég ütős (Tobey Maguire,…..
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
mr akira 2013.11.17 12:53:55
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
mr akira 2013.11.08 23:40:49
Heten vannak már a Horror Cselendzsek, mint a bélontó, fejlevágó gonoszok. Ha jó geekekként hajlandóak vagytok egy hónapig mellőzni szociális kapcsolataitokat (ez nem lehet túl nehéz, nem mintha lennének olyanok), és csak arra koncentráltok, hogy minél több véres, lucskos,…..
mr akira 2013.10.26 16:25:18
15. Donner Pass (2012)

Fiatalok gyűlnek össze kikapcsolódni egy olyan helyen, ahol annak idején az 1800-as években a hírhedt George Donner, hogy túlélje a nagy hideget, kénytelen volt a cowboy-pajtásaiból falatozni.
en.wikipedia.org/wiki/George_Donner
Hamarosan el is kezd sertepertélni a környéken egy ember, aki előszeretettel majszolgat bele a fiatalságba.
Vajon Donner tért vissza sok-sok év elteltével? Vagy csak a szökésben lévő helyi ámokfutó őrült a ludas?
A film végére a túl későn berángatott vérivó emberkés megoldás is csak egy kihagyott ziccernek tűnik, amely szál engem a Ravenous-ra (1999) emlékeztetett,csak jóval bénábban elregélve.
5/10
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
Bárcsak a könnyűzene világa is olyan lenne, mint a filmeken! Emberközelibb és őszintébb, esetenként abszurdabb és excentrikusabb, de mindent összevetve sokkal izgalmasabb. Bárcsak én is beleszerethetnénk – méghozzá feltétel nélkül – a belső viszálykodás által sújtott…..
Kilencven esztendős korában csütörtökön Rómában elhunyt Damiano Damiani olasz forgatókönyvíró és rendező, akit sok néző a Michele Placido főszereplésével forgatott, a maffiaellenes küzdelem szimbólumává vált, A polip című filmsorozat rendezőjeként ismer. Az idős művész…..
A Blikk egyik olvasója, vagy fotósa kapta le a sittről nemrég szabadult, most éppen ottani élményeinek könyvváltozatával haknizó Stohl Andrást, ahogy az RTL székházába igyekszik befelé. A lap felhívta Kolosi Pétert, hogy megtudja, mit keres Stohl az egykori munkaadónál, de csak…..
mr akira 2012.10.28 10:01:25