Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Animus92

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fájdalom Mikor szíved fáj, az enyém megszakad,mikor arcodat könnyek lepik, tengerbe fullok.Ahányszor azt mondod: "a sebem felszakad",minden alkalommal fájdalommal halált halok. Mikor azt érzed, hogy itt az út vége,én azt mondom: ne állj meg!Nem tudom szíved…..
 Nem tudom már... Már lassan egy éve nem láttalak,S még mindig te vagy, kire vágytalak.Már lassan nem ismerem arcod térképét,De ha a szemedre gondolok, ismerem mivoltod értékét. Nem tudom már, hogy milyen a szőke hajad,De tisztán emlékszem, hogy milyen szép az…..
Egy névtelen ember versei Első 2011.06.28 12:44:19
 Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a blogomon, itt szeretném megosztani a verseimet veletek. Az első versem majd fél éve íródott ebben a témában. Röviden beleszerettem egy lányba első látásra, bár tettekig nem fajult el, s csak plátói maradt, aztán ahogy megláttam újra…..
Fel nem fogom, hogy mik zajlanak itt helyenként az országban. Lassan 400 forint felé megy a benzin, megszorítási terv megszorítási terv hátán, de drága vezetőink hirtelen nekiálltak valami másik nagyon fontos dolognak: Nevezzünk át minden szart. Hogy minek? Igazából ők…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..