Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hacsabika (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A háromszög az mindig egy titokzatos geometriai alakzat, például ki hallott már szerelmi körről? Mert a körhöz mégis csak a tökéletesség képzete járul. Mai örjítő kérdésünk: minden féltékeny nőből előbújik a magánnyomozó, vagy azért vannak kivételek? Innen loptuk…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Tényleg nem értem, miért kell a másik mobilját, emiljét folyamatosan csekkolni. Kell a saját élet, különben a közös se ér semmit. Sziasztok! Ez egy igazán rövid történet lesz, vagyis a történet hosszú, de rövidre fogom. Kilenc hónapja jártam a pasimmal, mikor véltelenül…..
Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..
Tegnap este a Kiválasztott című műsor előtt egy ismerős olvasótól még kaptam egy figyelmeztető sms-t, hogy feltétlenül nézzem meg. Ő biztosan érezhette akkor, hogy lesznek megfogalmazódó gondolataim ezzel kapcsolatban, és nem tévedett. A TV2 elég érdekesen képzeli az új…..