Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamara fan club

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földiek A mai rejtvény megfejtve 2007.10.25 16:02:00
A Földiek blog folytatva az eddig megkezdett utat, megpróbálja begyűjteni több-kevesebb sikerrel az Orosházáról elszármazott, "nagy utat" bejárt emberkéket.Sikeres emberek ezek, hiszen az egyik legjobb kereseti lehetőséggel kecsegtető üzletről van szó, a pornóbizniszről.…..
Tamara fan club 2007.11.05 16:46:58
Mi kis kedves Tamara Babánknak!
A következőre szeretnék reagálni: "csak vmi elmebeteg kiéhezett kis orosházi internetfüggö megtalált és örömet és kielégülést jelentett neki hogy letöltötte a képeimet amerikai oldalrol letöltötte és felrakta orosházi oldalakra"
1: az az orosházi elmebeteg kiéhezett internetfüggő az nagy valószínűséggel nem szedett le semmit az amerikai lapról, csak belinkelte a képeket....a 1by-day-en vannak fennt ugyanúgy, csak lehet túl buta vagy ahhoz, hogy észrevedd, mi is történik körülötted!
2: a másik meg annyi, hogy nem is kellett senki ahhoz, hogy megtalálják a képeket, mivel voltál annyira BUTA, hogy az iwiw-re is TE MAGAD raktál fel olyan képet, aminek a sarkában (jobb alsó, ha eddig nem vetted volna észre) ott van a web-cím (1by-day). Na már ha vkinek a képén webcím található, akkor elkerülhetetlen, hogy vki megnézze...mégha az nem is PORNÓ-t keres, csak esetleg kíváncsi, honnan van a kép!!!
Szóval az az elmebeteg volt olyan hülye, hogy megnézte a szánalmas kis életed egy kis darabját (iwiw adatlap, képek) és ezzel már rá is talált az AKT képeidre...

Úgyhogy csak annyival szeretném zárni a mondandómat, hogy ennek az egésznek az elindításáért CSAK MAGADAT OKOLHATOD!!!!!!!!!!!!!!! HA NEM LENNÉL ANNYIRA BUTA, hogy felrakod az AKT fényképedet iwiw-re, vagy legalább levágtad volna az alját, akkor lehet ez az egész a mai napig ki sem derült volna, így hát egyet tudok javasolni: vagy menj bele durvábba is és aláztasd meg magad jobban, hogy legyen megint min röhögnünk és csámcsognunk :-D vagy csak egyszerűen költözz el nagyon messzire (antarktisz)!!!!!!!!!!!!!! Bár úgy elvennéd mindennapjaink szórakozását!!!!!! Na meg nem tudnánk röhögni rajtad, ha meglátunk az utcán!!!!

u.i.: amúgy mennyit is szoktál bőgni mostanában???????????