Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalány

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden háztartásban vannak olyan kellékek, amelyekre elengedhetetlenek, de sokszor gondot okoz a tárolásuk. Ilyen például a létra, a porszívó vagy a vasalódeszka. Mert fontos lenne, hogy könnyedén elővegyük, ha szükség van rá és még könnyebben eltüntethessük szem elől. Nem mindenki olyan szerencsés,…..
Zenóbia Elvágólag 2016.04.01 20:04:57
Hivatalosan is kijelenthetem, hogy tavasz van. Ezt onnan tudom, hogy tegnap már lehetett az erkélyen ülve pezsgőzni, és kinyitott a Fröccsterasz is. Tudhatnám abból is, hogy húsz fok van, de én ilyenekben mérem az időjárást. Meg abban, hogy valamelyik este kihajigáltam az ágyra az összes…..
Napok alatt mintegy 40 ezer ember aláírta Nagy-Britanniában azt a petíciót, ami a gyerekek füllyukasztásának betiltását követeli, arra hivatkozva, hogy az valójában bántalmazásnak minősül. Valóban kegyetlenség lenne? (fotó: flickr.com / Britt Reints) A petíciót egy Susan…..
Már meg is szólalt a fülünkben a Bubamara, ugye? Kusturicát lehet szeretni vagy nem szeretni, de a film muzsikája annyira jó, hogy azonnal fülig szalad a szánk, ha meghalljuk. És azonnal elkezdenek sorjázni a zseniális jelenetek, amelyeken betegre nevettük magunkat egykoron, mert ennek…..