Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bartok60

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha idén láttam volna már a Budapesten is lejátszódó jeleneteket, 2012 februárjában Josef Dobeš cseh oktatási miniszter is szerette volna megreformálni a cseh közoktatást és a tandíjat bevezetni az állami intézetekben. Talán nem lepek meg senkit: a cseh diákok egy része sem…..
Az utóbbi napokban úgy tűnik a tandíj bevezetésének az ellenzői azt szeretnék, ha egyáltalán nem kellene fizetni a felsőoktatásért. Az előző rendszerrel csak a diákok jártak jól, az ország lehet, hogy nem. Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy az egyetemeken a…..
Tessék kitalálni, mi a közös a következő sajtóorgánumokban és televíziókban: Tv2, RTL Klub, Hír Tv, ATV, Reuters Wall Street Journal, New York Times, HVG, Origo és Index? Az, hogy mind alaposan beszámolt a budapesti diáktüntetésekről. A köztévé velük szemben annyira azért nem…..
Hát végre ezt is megérhettem: hétfőn Brüsszelben törzsanyag lettem. És nem akárki plagizált ám mindenféle forrásmegjelölés nélkül, hanem maga a Főnök. Igen, Orbán Viktor személyesen.Éppen egy hete írtam arról, hogy mintha valami kísérleti laboratórium lenne az ország,…..
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
bartok60 2012.04.23 16:28:28
@zolika78: Az ötlet jó, de nem új........voltam tüdőszűrésen.........mérték a tüdőm kapacitását is.................azt ugyan nem mondták meg mi okból.................