Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSIB

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 21-én a Totalbike.hu oldalon megjelent Zirig Árpád egy írása „A magyar motorsport halott” címmel, amely számomra fontos kérdéseket vetett fel. Gondolataimat olvassátok alant.Az eredeti cikk Zirig…..
Végvári Tamás kitalálta, hogy körbekajakozza Európát. Vagyis hajójával megtesz nagyjából 25.000 kilométert Európa folyóin, tengerein. Egy újabb rekordkísérlet, kajakozz, vagy meghalsz feeling. El tudom képzelni, amikor a Fekete tenger partjainál egy vihar kellős közepén,…..
   A fenállásának 40. évét ünneplő magyar karate fekete öves mesterek társaságában töltötte az évfordulót. Az UTE judo csarnokában szombaton 70 karate mester mérte össze tudását, vagy még inkább tisztelgett egymás tudása előtt. A különböző korcsoportokban…..
   A francia nyílt teniszbajnokság negyedik napjának magyar szurkolókat érintő fő kérdése az volt, hogy az első körben remeklő Czink Melinda tovább menetel-e a haramdik fordulóba. A női egyesek második körében a 22. kiemelt Anastasia Pavlyuchenkova volt az ellenfél,…..
   Babos Tímea és Arn Gréta korai búcsúja után az utolsó még egyesben versenyben lévő magyar teniszezőnő is pályára lépett a Roland Garros-on. Ellenfele az angol Anne Keothavong volt, aki 81. a WTA ranglistáján. Alig egy hónappal ezelőtt már találkoztak…..
    Hanga Ádámot egy éve a második körben választotta ki a San Antonio Spurs csapata, aztán gyorsan elküldték spanyolországba, ahol Ádám a Manresa csapatát egy kifejelezetten erős bajnokságban erősíti. A San Antonio a jelenlegi NBA egyik legerősebb csapata idén is…..
Június 2-án az UTE megyeri úti Judo csarnokában második alkalommal rendezik meg a Human Centrum Karate Masters Cup eseményt. A versenyre az ország összes klubjából érkeznek a fekete öves mesterek és mérik össze tudásukat mind küzdelemben, mind fomagyakorlatok bemutatásában.Gali…..
A hazai hegyikerékpározás legsikeresebb aktív versenyzőjével Parti Andrással beszélgettünk, aki tegnap érkezett haza az olimpiai-krossz világkupa franciaországi futamáról.MSIB: Hogyan értékeled a most elért 30. helyezésedet?András: Több szempontból is nagy siker. Egyrészt 150…..
A sportághoz méltó remek hangulat jellemezte a XIV. Hungarian Darts Open tegnapi versenyiet. A helyszín a Budai Park Hotel volt, melynek kertjében reggel húsz ország versenyzői kezdték a napot egy rögtönzött piknikkel. A kírás szerint pontosan 10 órakor aztán a közel 250 induló a…..
A hétvégén rendezik meg a XIV. Hungarian Darts Opent- Ennek apropóján készítettünk interjút a hazai darts sport egyik legkiemelkedőbb alakjával Székely „Penge” Pállal. MSI: Miért hívnak Pengének?Penge: Mert hasonlítok Wesley Snipesra! :) Illetve egy bizonyos…..
Nyolc nap múlva startol a francia nyílt teniszbajnokság. Idén először 4 magyar teniszező (Babos Tímea, Szávay Ágnes, Arn Gréta, Czink Melinda) kezd főtáblán.    A Roland Garros első férfi tornáját 1891-ben, női versenyét pedig 1897-ben rendezték. 1925-ig csak francia…..