Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GAPSter

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem, mi hiányzik! Nem, nem a kép, tévedés. Valami sokkal fontosabb.A nagy cupákolás és velőscsontos álmodozás közben elfelejtettem káposztát savanyítani. Szerencsére a Biopiacon kaptam káposztalevet egészen jó áron.De azért most nekiálltam, mert az aztán lehetetlenség,…..
GAPSzerűen élni... Házi joghurt 2012.04.28 14:28:00
Tegnap reggel odatettem a hűtő tetejére egy kancsóban egy liter nyers tehéntejet egy kis dobozos élőflórás joghurttal összekeverve és lássatok csodát:egy nap alatt elkészült a házi joghurt! Ismét az ottfelejtés csodája.Még egy kicsit lelkendezem, de ez a bejegyzés így is -…..
GAPSzerűen élni... Marha jó alap 2012.04.27 14:27:00
             A hentes csókos marhaszeletet adott, hátrament érte egészen a harmadik kamráig. Amikor mellé került egy háromba darabolt szép velős csont, meg is volt minden gyógyító alapanyag, amire vágytunk. A fűszertojásba a…..
  Ha nekifogunk a GAPS Intronak, akkor ehhez szükségünk lesz egy olyan probiotikumra, ami minél több féle baktériumtörzset tartalmaz egyetlen készítményen belül. Felnőttként a terápiás adagunk (persze csak fokozatosan elérve) 15-20 milliárd baktériumsejt lesz naponta, tehát…..
 „Ismét Vera vendégeként vagyok itt, csak a helyszín változott, hat évvel ezelőtt még Rockville volt. Ismerkedem az új ház konyhájával, igyekszem mindennek a helyét megjegyezni. Reggelire terítünk, keresem a hűtőben a margarint. Felbukkan emlékezetemben a réginek még a…..
 Éppen azon kezdtem mélázni ma a GAPSzerűen készített ételeket és a bevezető diéta kezdést tervezgetve, mi is történik majd a jó öreg koleszterin szintemmel, amikor megtaláltam ezt az előadás részletet. Hát jó! Nagyon is! Így legalább nem fogom elfelejteni, hogy a magas…..
Úgy látszik, a receptek megosztását valamiért a savanyúságokkal kezdtem. Biztos azért van, mert mostanában tonnaszám készítjük!A vizes uborka szerintem az egyik legismertebb és legnagyobb kedvenc a savanyúságok körében minden magyar ember számára. Tájegységenként más-más…..
Utánakérdezem, ha már a belbecs kérdéskörében kavargunk: A bőrünk felülete felnőtt korban nagyjából 1,6 -2 m2. Manapság már elég nagy gonddal odafigyelnünk arra, mit kenünk erre a két négyzetméterre, mert tudjuk: bizony, sokat számít a külcsíny! A tüdőnk felülete…..
GAPSzerűen élni... Illetlen téma 2012.04.22 14:22:00
  A belünkről és az emésztésünkről ritkán beszélnünk társaságban. Még ritkábban beszélnünk róla szívesen. Különösen azokban az esetekben, amikor volna mondanivalónk. Tartalmilag. Már, ami a beltartalmat – illetve a béltartalmat – illeti. Hát ez van.…..