Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k_merenger

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis!   Édesanyám 2012. dec. elején szenvedett combnyaktörést, legalábbis a mentők szerint. A körházban 6 óra várakozás és több röntgenfelvétel ( legalább 50 éves a röntgengépük a traumatológia sürgősségi osztályon BRRR!!!)után megállapították, hogy nincs…..
k_merenger 2012.04.24 00:25:28
@csak néha benézek ha marhaságot látok: ugyan hozzál már egyetlen szakmai ajánlást, ami a spinál helyett az altatást ajánlja, folyamatosan kritizálsz leszólsz mindent amit bárki hoz de mégis miért kéne bárkinek bármit alátámasztania, te vagy aki a levegőbe beszélsz, ugyan hozzál már bármit a témában, ami a fenti kritériumaidnak megfelel, mert ha jól értelek, te az egész érvelésedet arra alapoztad, hogy "nekem ezt mondták és én is így gondolom"

légy szíves "próbálkozzál csak nyugodtan én nagyon perceptív vagyok valós tényekre", kérnék szépen szakmai ajánlást, guidelinet, double blind studyt,
"értetted: evidence based studyk, 5 éven belüliek, 5 nél magasabb impact faktorral, jó citációs indexxel."

Próbálj meg meggyőzni hogy nem vagy egy beképzelt majom, ha bármi valós tényt tudsz hozni az igazad mellett, elismerem majd, addig viszont maradsz, tisztelettel, hülye majom.
k_merenger 2012.04.25 09:13:05
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
lehet hogy valaki ezen túl tud lépni, engem rettentesen felidegesít, amikor valaki nyilvánvaló ostobaságot ír, azt körömszakadtáig védi, beképzelt módon, úgy hogy a másikat sértegeti, lenézi, és azokat a gyönyörű elveket, amiket a másiktól elvár mindenféle érvekről, bizonyításról, magára nem alkalmazza.
Az ilyen viselkedésről rettenetes a véleményem, de ha leírom kitagadnak a blogról.

Ugyanis állított egy hülyeséget a benéző, majd báemilyen ellenvéleményre azt mondja, legalábbis nagy impaktfaktoros, komoly study legyen. De ő a saját véleményét pusztán azzal támasztja alá, hogy mert neki így mondták, és ő egyetért. Fantasztikus színvonal.

Közben olyan ostoba hogy az hihetetlen.
Te tök, azon vitatkozol, hogy nem lehet 80%-kal kevesebb a vérzés. Ne legyen annyi. Kiragadtad azt amibe neleköthetsz, holott ha minimális eszed lenne, akkor értenéd, hogy akár lehet az 50% is, akár 20% is, de lehet 0% is, az még mindig NEM téged igazol. Te azt mondtad jobb az altatás, és azon vitatkozol, hogy milyen százalékban jobb a spinál. Rohadtul nem érdekes, melletted nem érv még az sem, ha nincs is pozitiv különbség. Arról nem beszélve hogy a magad igaza mellett elég neked annyi is, hogy mert úgy mondták a kollégáid. Hülye segg, legyél boldog azzal a tudattal hogy te vagy a legokosabb a világon.

Rémisztő vagy, remélem még csak hasonlóval sem kell találkoznom soha az életben.

A vicced meg nagyon klassz, halálra nevette magát mindenki azon, hogy újból belerugsz a többi kollégádba.
k_merenger 2012.04.29 15:47:13
@csak néha benézek ha marhaságot látok: az utolsó hozzászólásban, amit villámgyorsan töröltek, az UV becenév arra vonatkozik, hogy az egyetemen is előadtad "a tankönyv hülyeség amíg valaki be nem bizonyítja nekem" stílust és sok utóvizsgád volt? Nem lepne meg...