Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sissy Freud

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stefi kettős, tehát fiú vagy leány becenév, mint pl a Gabi vagy az oroszban a Szása is. Stefi a Stefánia [Stephanie] beceneve, vagy németajkúak köreiben pl a Stefan-é. Schwoobul a Stefoon az becézve Stefili vagy Steffl . Inkább a Stefili, egyrészt a tipikus fölös szóvégi i miatt…..
Sissy Freud 2012.11.01 14:59:39
@magyar-magyar szótár: nekem is tökjó hoaxaim voltak, ha még emlékszel, itt volt ez a S. Freud, aki miatt sokszor lebasztál, hogy kriptosex, és csak azért olvassák, nem a szöveg miatt, aztán MH, akitől többen kértek fényképet:))) és hasonlók,
meg egy időben férfinéven, hogy bizonyítsam, hogy komolyabban vesznek a többiek egy férfihozzászólót - de egyik sem volt kormányzati tényező, ha érted, mit mondok.
Persze, lehet cikkezni valamelyik maszoppos szájszagáról is a sokadik alkotmányátírás másnapján, de talán Hitler hatalomrakerülésekor sem az írta meg az igazat, aki leleplezte, hogy egy berlini kabarés csalt a konyakkal. (és nem, nem gondolom, hogy Ovi egyenlő H. itt csak nagyságrendeket érzékeltetek)
Ezt az alapigazságot nem én találtam ki. Emlékezetem szerint a „magyar-magyar” szótárt  szerkesztő-író bloggertársunk nyelvi leleménye. Persze eredetileg nem szó szerinti értelemben használta. De változnak az idők. A mondat a napokban denotatív, naturalisztikus jelentésében…..
Sissy Freud 2012.07.10 18:16:57
@Alaister Grand: ohh ilyet egy pasi soha nem írna le magáról, hacsak nem nő:D
Hölgyek Öröme A párna 2012.04.22 08:49:00
Kicsit zörgött a kulccsal, nem szívesen nyitott be, úgy érezte, magát, mint egy kukkoló. Pedig sokszor járt itt, amíg az öregasszony élt. Szomorúan nézett végig a lakáson, a fotel, az ágy szinte még őrizték az egyre vékonyabbá váló test lenyomatát. Márpedig nincs…..
Sissy Freud 2012.04.22 12:11:42
@vészmadár (pica pica): egy pszicho egyszer azt mondta nekem, hogy egy ember vagy a tárgyakhoz kötődik (vigyáz rájuk, hurcolja, nem dob ki) vagy az emberekhez, és nem okoz neki gondot egy-egy tárgy elvesztése, megsemmisülése, könnyű szívvel lomtalanít. Ezek szerint van olyan, aki egyikhez sem kötődik? Tudod, a szokásos kérdés, mit vinnél magaddal a lakatlan szigetre - én egy műholdas telefont, hogy felhívhassak embereket, tárgyak nem hiányoznának.