Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifj komment elek

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén 26. alkalommal rendezték meg az olaszországi Biker Festet: a híres buli az idei motorépítő világbajnokság, az AMD helyi állomásának döntője volt. A tengerparti üdülőhelyen, Lignano Sabbiadoróban tartott show-n pompás építésekkel várták a látogatókat – az olasz…..
ifj komment elek 2012.05.24 21:26:08
@Jawarider: nekem volt átalakítótt motorom. megvoltak hozzá a tervek (értsd: tervrajz, leírással), és egy fotó, a hátoldalán rendőrségi pecséttel, amit magammal kellett hordanom. de ez nagyon régen volt.
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
ifj komment elek 2012.05.10 08:04:45
@skyrangr: nem tudom, hogy változtatnék, nem vagyok szakértő.

"persze Babettával is meg lehet halni..."
ennyi, ezek után felesleges volt fegyverrel meg t52-vel példáloznod.

amúgy 40 km/h a megengedett maximális sebessége az smkp-nak, nem 45. negyven...
Robogó Nem félsz, Angéla? 2012.04.21 06:01:00
Minden reggel, amikor leállítom a robogómat a szerkesztőségi parkolóházban, egyetlen kérdés dörömböl az agyamban: miért nem kezdtem én ezt sokkal hamarabb? Biztos, hogy nem voltam normális. Robogózni nagyon jó! Ajánlom mindenkinek, aki szeretne gyorsan és olcsón közlekedni…..
ifj komment elek 2012.04.22 16:29:22
@Vargapál: rém egyszerű a dolog, csak tisztázni kell, hogy mi is a problémád.

1. az, hogy álló kocsisorok között jobbról vagy balról előre soroláás céljábol előre haladnak a motorosok (ez nem előzésnek számít, amúgy kerékpárral ezt csak jobbról szabad, azért említi külön a kresz)?

2. vagy az, ha haladás közben sávon belül megelőznek?

az első szabályos, lásd a kresz idézetet, a második pedig szabálytalan. ha az utóbbinál nehezményezed, hogy szabálytalanul előznek, akkor a legjobb ha nem a figyelsz. én is ezt teszem motoron ülve, csak az autósokkal szemben. amúgy most jöttem meg motorozásból és egy-két kivételt leszámítva nagyon előzékenyek és figyelmesek az autósok. amelyik meg csőlátású, azt szó szerint kell nagy ívben kerülni.
ifj komment elek 2012.04.23 08:41:14
@ifj komment elek:
javítom magamat

"akkor a legjobb ha nem a figyelsz"
helyett
"akkor a legjobb ha figyelsz"