Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makkmarci2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy telnek a hónapok, egyre több ruha, ágynemű, miegymás gyűlik össze. Minél több holmink van, annál több helyre van szűkségünk. De hova is rakjuk a felgyülemlett holmikat?  A megoldás a sarokszekrény!  Mindössze 103-103 cm kell a szekrénynek és máris meg van oldva…..
Nos, nem szültem meg! A tegnap délutáni-esti fájások sem gyakoribbak, sem pedig erősebbek nem lettek. Szerencsére így sikerült éjszaka a kis lázas beteg mellett maradnom, akinek szerencsére végül nem volt szüksége hideg vizes lepedőre, elég volt lázcsillapításként a lázkúp…..
Szülés. Ha két "nagyobb" gyermekemből indulok ki - mindketten a kiírás előtt 2 és fél héttel születtek meg -, akkor bizony épp csak 2 hét van hátra.. A Nagylányom olyan villámgyorsan és - némi túlzással - fájdalommentesen jött a világra, hogy azt mondta a pesszimista énem: a…..
Szörnyűséges, borzasztó, rettenetes vagyok. Anyaságra alkalmatlan (tudom, késő). Nincs még egy ilyen marha - már bocsánat -, aki ennyire nem bír magával... Hogy a terhességi hormonok játszadoznak-e velem, nem tudom, de mondhatom, zokogásban törtem ki életem első óvodai anyák…..
Az anyának szükséges holmikat már összeszedtem itt, melyet egy kedves blogolvasó is kiegészített. A baba születése utáni adminisztrációhoz szükséges iratok az alábbiak: az anya személyi igazolványa, az anya TAJ-kártyája, terhesgondozási kiskönyve, a terhesség során…..
Azt hiszem, ideje lesz nekiesni egy kis azonnal felkapható kórházi cucc (esetemben gurulós bőrönd) összekészítésének. Olyasmi ez, amibe tényleg már csupán a szükséges iratokat kell beletenni, és gurulhat. A két "nagy" gyermekemből kiindulva mához 5 hétre ilyenkor már akár…..
3 és fél éves Nagylányom az utóbbi hónapokban (vagy inkább utóbbi 1 évben) rendesen gondolkodóba ejt. Rendszeresen kifejezi érdeklődését a férfi nemi szerv iránt, melynek megnyilvánulási formája bizony igen széles palettát képez.. Az egyik legfontosabb célpont természetesen…..