Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyilasmisi2412

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Bosszú 2x06 - Illúzió 2013.03.27 18:00:00
Kis késéssel ugyan (én bűnöm), de folytatjuk Emily bosszú-sagáját. Graysonék éppen esküvőre készülődnek, a sajátjukra, erre se fogadtam volna nagy összegben. Úgy tűnik, Victoria szürkében akar házasodni, jó hogy már nem egyből feketében. Most nem lesz nagy felhajtás, alig…..
A köztévé sosem fél kormánypropagandát nyomni, a szombat esti híradóban azonban már kisebb csodára is sor került. A Fidesz "rezsicsökkentő-aláírásgyűjtéséről" mindössze egy szerény, 1 perc 46 másodperces, kizárólag fideszes véleményt bemutató riportot közöltek. A…..
nyilasmisi2412 2013.03.24 15:55:07
Óriási divat (és üzlet) világszerte a plaeo-diéta, ami megoldást kínál a civilizációs betegségekre, elhízásra és rengeteg egyéb problémára, mindössze azt követeli meg a követőitől, hogy táplálkozzanak úgy, mint egy ősember.  De mennyire megalapozottak a…..
A hvg.hu röpítetette világgá a hírt a minap, miszerint ennek a mostani magyarországnak szeretve tisztelt miniszterelnöke fenséges jóvoltából volt szíves annyira hülyének lenni, hogy összekeverte Márait Ottlikkal. Elmondjuk mostan, miért is baj ez. Most abba ne menjünk bele, miért…..
nyilasmisi2412 2013.02.24 16:40:30
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
„Találkozzunk a háború után hatkor.” De természetesen nem azért, hogy sörözésre vesztegessük az időt, hanem hogy haladéktalanul megkezdjük a nemzetmentést, és megragadjuk a hatalmat. A magyar országgyűlésben ülő Lenhardt Balázs elhivatottnak érzi magát a súlyos…..
„Tábornok úr, egy kisgyermek, akire 303-as Lee-Enfielddel tüzelnek, hogyan kérhetett volna segítséget magától?” Richard Attenborough: Gandhi - 1982     Nagyon könnyű dolog egy radikális párt vezetőinek dolga: elegendő, ha a társadalom egy része bajban érzi magát…..
Én, Bella Tangolita, aki vagyok, az Úrnak 2013. esztendejibe, Vízkereszt havának huszonegyedik napjának delelőjin erős nyilallást érzöttem szívem tájékán, mikor eszömbe is ötlött végül, mi löhet ennek a nagy szenvedelömnek az oka neki. Mi vár rád te szögény, mondtam is…..
Egészen hihetetlen, és egyben borzasztó, hogy 2013-ban még lehet azzal szavazói szimpátiát elnyerni, hogy valaki kijelenti, hogy a 2006-os rendőri túlkapások elfogadhatatlanok voltak. Ez kicsit olyan, mintha azzal lehetne szavazatot nyerni, hogy egy párt kiáll amellett a nézet mellett,…..
Aki nem tudja ki az a Kelemen Anna, az egyrészt nagyon szerencsés ember, másrészt viszont vélhetően barlangban lakott az elmúlt 15 évben, amit nem mellesleg a magyar pornó aranykorának (is) szokás emlegetni sok más, ennél sokkal kevésbé hízelgő jelzős szerkezet mellett, de mi most…..
nyilasmisi2412 2013.01.17 06:21:14
Írtam már egy levelet korábban a zsidókhoz – hát most írok nektek is, cigány honfitársaim. Nekik legalább egy részük elolvasta, és a nagyon nagy részük nyilván nem értette meg. Nektek a nagyon nagy részetek nem fogja elolvasni, aki viszont igen, az szinte biztosan meg is fogja érteni – legfeljebb…..
A tavalyi utolsó poszt Angliából érkezett (meg is kaptam rögtön érte az ilyenkor kötelező „már megint Anglia" beszólást... :D), ráadásul szokás szerint akadtak, akik „kamut" kiáltottak. Így aztán a szerző, Wall-E, írt egy másik, részletesebb posztot, amiből kiderül, mit…..
Becsületben(?) megőszült köztársasági elnökünk, Orbán Viktor humánpolitikai stratéga selejtes terméke, Schmitt Pál ismét közéleti szerepet vállal.Oly sok dicstelen szereplés hőse, a NER kiszolgálója és kitartottja, a zemberek embere nem ám hogy bujdokol valahol, élve azzal,…..
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
nyilasmisi2412 2012.12.28 16:20:01
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
Van olyan, hogy a legütősebb felvezetés sem készít fel egy hír drámaiságára. Ha ezt a cikket mobilon, állva olvassa, inkább üljön le. Ha ül, kapaszkodjon meg valamibe erősen. Gyöngyösi Márton helyreigazítási kérelmet juttatott el az Indexhez. Szerinte a december 7-i, Vona…..
nyilasmisi2412 2012.12.13 20:19:43
Gondolom Pol Pot egykori kambodzsai vezetőt nem kell sokaknak bemutatnom, aki azon kívül, hogy példátlan hatékonysággal írtotta a saját honfitársait, különös ellenszenvet érzett az értelmiséggel szemben is. Pol Pot úgy vélte, hogy ezek az emberek haszontalanok, és az ő…..
A múlt héten szerdán két remekbeszabott blogbejegyzést is találtam a jó multikkal, illetve a kormány velük kötött stratégia megállapodásaival kapcsolatban. Az egyiket a Vastagbőrön, A jó multik diktálhatnak is, a másikat pedig a Véleményvezéren, Aki pénzt hoz, annak Orbán…..
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
nyilasmisi2412 2012.12.03 17:48:55
@nyilasmisi2412: Én biztosan nem!
Kevés a 120 éves magyar ember!
Van az úgy, hogy az ember élete mélypontján kap baráti segítséget és mire feleszmél, már minden megváltozott körülötte. Ez történt Samsival is, aki tulajdonképpen kíváncsiságból vágott bele egy tiroli kalandba, ami olyannyira bejött neki, hogy ma már kint él. Kolbász van,…..
A Keserű Vendetta egy magyar gyártmányú duplacsövű múzeális jellegű gumilövedékes puska. 2007-ben jelent meg a hazai piacon Keserű Béla fegyvergyárának jóvoltából. 9mm K indítótölténnyel lövi ki közel 100 Joule energiával a 18 miliméteres névleges átmérőjű…..
nyilasmisi2412 2012.07.25 11:12:25
@mazsobacsi: Nem tartok sehol,mert letiltották az építést és javítást ezek a "jóemberek"

A hívatlan vendéget nyílvesszővel fogadom!
Igen,ez szerintem veszélyesebb fegyver,de ne keressük
a logikus magyarázatot ezeknél az észlényeknél!

Ne adjuk fel a csüggedést!
S a sírt, hol nemzet sűlyed el, Népek veszik körül, S az ember millióinak. Kezében útlevél ül Nem így gondolta ezt Vörösmarty... A Szózat látomása nyilvánvalóan idegen országok, elnyomók, megszállók elleni küzdelemről szól. Azt Vörösmarty nem gondolta volna, hogy egy…..
Gyakorlatilag a Független Kisgazdapárt eleszdéeszesedése kutya füle ahhoz ahová vezettek a Jobbik hatalmi harcai Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.Putnokon sincs már Jobbik... (forrás:www.boon.hu)A párt feloszlatott 11 helyi szervezetet kizárt pár politikust... ezzel be is fejeződőt a…..
nyilasmisi2412 2012.05.12 06:36:09