Regisztráció Blogot indítok
Adatok
16horsepower

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
16horsepower 2012.10.21 15:43:37
@veracity: A kommented tartalmával nem érdemes foglalkozni.Mosolyogtató.A stílusod viszont tetszik.Annyira polgári.És keresztény is vagy,ugye?Biztosan.Ja,és ezzel nagyon egyetértek:"Szerencsétek, hogy a magyar nép ilyen békés, és üresen maradnak a pesti lámpavasak!"
Matolcsy György bejelentette azokat az intézkedéseket, amelyek révén a kormány tartani reméli az Európai Unió által elvárt jövő évi paramétereket.Az első hírek alapján úgy tűnik, a sajtótájékoztatón most hiányzott a politikai kirohanás az EU és a nemzetközi pénzpiacok,…..
Kettős Mérce A kör bezárul 2012.05.18 13:53:35
Ha tényleg átmegy Orbán javaslata a pártok állami támogatásának elvételéről, a körül bezárul. A Fidesz birodalma a pártrendszert is felszámolja és nagyobb társadalmi ellenállás nem lévén, az utolsó szög is bekerül a magyar demokrácia koporsójába. Amit tudunk, az az, hogy…..
16horsepower 2012.05.19 06:58:00
@nandras01:2012.05.18. 22:11:33 Nagyon igaz amit mondasz!Ez sajnos így volt,van és lesz.
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..