Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g_szakal

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
               Mostanában meglehetősen sokat írnak a címben feltett kérdésről.  Pl. itt.              Magyarországon nagyjából 220000 egyetemi hallgató van. A fenti cikk becslése szerint kb. tízezren tanulnak külföldi egyetemeken. Ez a szám kompatibilis a korábbi…..
Vastagbőr Boldogat, Orosháza! 2012.12.28 09:01:00
Reméljük mindenkinek jól sikerült a karácsonya, az orosháziaknak is. A város fideszes polgármestere, Dancsó József (aki egyben a térség egyéni országgyűlési képviselője is) nevében az ünnep előtti utolsó tanítási napon, december 21-én az alábbi levelet osztották ki a…..
Vastagbőr Elfogadhatatlan 2012.12.12 11:21:00
Bár mostanában Szíjjártó Péter már csak a külgazdasági kapcsolatok építésével foglalkozik, amellett persze, hogy lezárt utakat ad át, régebben mint a Fidesz szóvivője tolmácsolta pártja álláspontját. Ilyen és ehhez hasonló fideszesen idézetekkel már bőven el vagyunk…..
g_szakal 2012.12.12 23:20:05
@political ideology: Így van. Ugyanaz a posztkommunista rablóbanda hordja el alólunk az országot darabonként 22 éve. A fenti szdz-programot azért postoltam, mert a jelenlegi kormányzat pontról pontra ezt valósítja meg. Csak nemzeti színekben, és "nem tandíj hanem diákhitel."
Csapataink harcban állnak – valami ilyesmi érzése lehet most annak, aki belülről, a kormányzat közelében éli át mindazt, ami ezekben a hetekben történik. Még senki sem indult el megkeresni a fehér zászlót, úgy tűnik, hogy a fontos pontokon tartható a harcállás, vannak…..
g_szakal 2012.10.18 21:56:26
@tölgyes: Igen, ez a felosztó-kirovó rendszer... ha ebbe kevesebb pénz jön be, kevesebbet lehet szétosztani, de senkit nem érdekelne, ha olyan gazdasági állapotok lennének, hogy az állam megteheti, hogy kipótolja a kasszát, és a nyugdíjba ment manyup-tagoknak később kevesebbet fizet. Ezt hívják befektetésnek. Lemondok némi pénzről, és ez úgy jön vissza, hogy később kevesebbet kell kiadnom. Persze azt már nem tudjuk meg, megérte-e volna.
Aztán közölte, menjek ki, majd szól. Hallottam már az SM-ről, úgyhogy a folyosón már se élő, se holt nem voltam, bőgtem. Aztán a pasi elviharzott, majd visszajött két orvosnak kinéző nővel, bementek a szobába, én meg tovább sírdogáltam. Kicsit hosszú leszek, és minden…..
Tisztelt blog! Pajzsmirigy problémám adódott lefogytam hirtelen 100 kilóról 82-re 2 hónap alatt én meg azt hittem tuti a diétám.Pajzsmirigy szakrendelés csak a Szent Imre kórházban van! :)))November elején kértem időpontot kaptam is JÖVŐ év február (3 hónap) 15-re 2…..
g_szakal 2012.08.15 14:52:36
@karcsibácsi: ezt annak mondd, aki elüldözi a kollégákat itthonról, ill. fenntartja a rossz infrastruktúrát, és ezért vannak hónapos-éves várólisták