Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eV

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor fehér, most vörös tapasztalataim és benyomásaim gyűltek össze bőséggel, jókor, hiszen ez a hét sokkal inkább frissességről, gyümölcsökről és ásványosságról szólt, mint rubinról, hordóról és feketeribizliről, animáliákról nem is beszélve. A porondon három…..
A Művelt Alkoholista Édes élet 2006.11.01 19:40:00
A villányi sztárborász arról volt híres, hogy a nagyok közül ő készíti a legfásabb, legtanninosabb, legkeményebb innivalókat. Ez a 2003-as évjárat óta a múlté. A paradigmaváltás első meggyőző előjelének a mester jelentékeny sikereket hozó syrah-ját indokolt tartanunk.…..
Rég ittam már kékoportugízert, kerülöm a fajtát, egyszerűen rossz az imázsa nálam: a villányi sztárborászok cash-flow bora. Amiből ki lehet nyomni a piacra vagy százezer palackot, olcsóért persze, ezres körül, rá a nagy brand, oszt hadd szóljon, senki sem fog pofázni, hogy…..
Kedvet kaptam én is a páros kóstoláshoz, amit AM kolléga honosított meg minálunk, igen helyesen. Több idő jut egy-egy borra, el lehet mélyedni bennük, kibontani apró, ám fontos nüanszokat, nem szalagmunka, mint a vakkóstolás. Ha már így alakult és belevágtam, gonosz,…..