Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winettuFLETO

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
winettuFLETO 2012.04.23 18:57:20
Subba Ceausescu Észak-Koreában 2012.04.19 13:32:00
Színvilág, pompa, formák, sztíló, koreo, Major Lazer-i tökéletesség!  ..
winettuFLETO 2012.04.21 05:15:19
Na jó, ez most már tényleg röhejes. A sárgacsekk-adó még nem lesz elég, hogy a költségvetési lyukat befoltozza, a gazdasági minisztérium ezért azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg. Matolcsy tárcája…..
Hát elérkezett. Itt van, nem is lehetett másra számítani. Most, hogy a közszolgálati média fő funkcióit tekintve gyakorlatilag megszűnt létezni, a kereskedelmi televíziózás és rádiózás így vagy úgy zsebben, már csak egyetlen "platformot" kell valahogy kiiktatni, a…..
"Nem lesz csekkadó és internetadó" - mondta Matolcsy. Sőt, engedve az EU nyomásának megszűnik az egykulcsos SZJA is, helyette nulla kulcs lesz, és az ÁFÁ-t sem lehet visszaigényelni, mert nem lesz. Viszont mindenki folyószámláját a NAV vezeti.A kormány tovább…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..