Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THeINsane

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szerintem mindenki hallott már legendákat az egyetemi gólyatáborokról a középiskolás évei alatt.Minden különböző történetben az volt a közös elem,hogy kegyetlenül sokat kell ott inni,és hát a szexet se kerüli mindenki.  Nem rég értünk haza a 2012-es Budapesti Műszaki és…..
Eladásra kínál Norvégia egy titkos tengeralattjáró támaszpontot. A hír egy kissé meglepő, mindenesetre igaz. Bár hasonló helyszínt eddig maximum csak valamely akciófilmben láthattunk, most bárki  megvásárolhatja magának, aki rendelkezik az ingatlanért kért összeggel.…..
THeINsane 2012.06.04 00:43:53
Riporterünk a valós keresztmetszet érdekében a társadalom minden rétegét igyekezett megszólítani a tetoválás közös témájában a fővárosi Oktogonon. Extrém esetek és különös eredmény, amit kaptunk. Tetkótervek az Oktogonról.  Tumbnail:  ..
THeINsane 2012.05.09 18:31:02
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..