Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marhaszív

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején elég közelről követtük az eseményeket, mégis a belváros egyik legforgalmasabb, de teljesen ötlettelen részét újították fel úgy, hogy attól talán egész Budapest énképe megváltozott egy kicsit. A Kiskörút határozottan jobb lett, mint volt, persze kritika is akadt…..
Vitatkoztunk picit a monitorral, amikor a Megasztár 6 válogatásán rögzített anyagot nézegettük. A próbálkozók nagy többsége a bátor kategóriába sorolható, akik 19-re húztak lapot. Persze hogy mindenki befuccsolt, de mégis volt valami szórakoztató ebben a sajátos zenei…..
marhaszív 2011.08.09 20:56:26
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..
marhaszív 2011.07.05 10:30:12
@barli: nem értem miért ne lehetne elítélni egy volt minisztert. nézzünk körül a világban, mennyi ex és jelenlegi politikus ellen folyik büntetőeljárás. csak itt magyarország közvetlen közelében.
marhaszív 2011.07.05 10:51:45
@Balt: igen, de nézd meg, hogy 98 és 2002 között kövér titokminisztersége idején is milyen ex-kgb-s fazonokkal volt tele a titkosszolgálat.
marhaszív 2011.07.05 11:13:40
@Balt: én hoztam és hozzáteszem, zamencsiknél balliberálisabb fazon kevés van az országban. (magánvéleményem: amúgy undorító figura.)
  Az elmúlt hónapokban rengeteg kellemes dolog történt velem (Ami a kedves olvasóval bizonyára nem, és így nem is részletezem emberiességi okokból.), és ebből kifolyólag nem követtem a magyar politikai élet aktuális történéseit, ami már önmagában egy olyan rekreációs…..
Aki azt hiszi, hogy a modernnek nevezett kor magyar politikája összehasonlíthatatlan a korábbi időszakokkal, annak feltétlenül ajánlom olvasgatásra Cieger András zseniális új könyvét. A szerző – aki egyébként évfolyamtársam volt az egyetemen - furcsa módon egyszerre írt…..
marhaszív 2011.06.20 19:03:28
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
 Mindenki számára kötelező heller ágnes szöveg, amely mind gondolatiságában, mind nyelvezetében megalapozza a modern magyar etika művelésének rögös útján haladó progresszív értelmiségi erkölcsi…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Viszonylag ritkán nézek TV-t. De ezen ritka alkalmak közé tartozott a tegnap este. Kényszer hatása alatt voltam, mert egy vendéglátóipari egységben, pont velem szemben ment a TV2 vetélkedő műsora… Igaz, a csatorna egyik szponzorának a hirdetése vonzotta a szemem a…..
marhaszív 2011.03.22 15:22:28
@Link Elek: "hejsegnev bizottsag" Aha. Baszod alássan.
Mint tegnap már egy kommentben jeleztem, talán ideje lenne feleleveníteni a  parlamentben a dualizmus időszakában még érvényben lévő beszédolvasási tilalmat: a miniszterelnök szövegei ugyanis sokkal érdekesebbek, tanulságosabbak és önazonosabbak, ha nem a beszédírók által…..
Moszkvai ingatlanmutyi: klasszikus sötét privatizációs történet, oroszok, Veres, Gyurcsány. Óriási lehetőség, de nagy veszély a Fidesznek. A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség ügyében minden megvan ahhoz, hogy a kétezres évek legnagyobb politikai korrupciós sztorijává…..
Hej, Gyula-Gyula-Gyula, Szól a duda-duda-duda, Pest, Buda-Buda-Buda, Pattogatott kukorica!     Van ugye ez az interakítv csodakút a Szabadság téren, amelynek csodájára jár az egész világ. A tavaly tavaszi választások előtt néhány héttel adták át, nagy volt az öröm…..
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
marhaszív 2011.01.28 21:58:50
@Corry: "Erre még rátesz egy lapáttal az a tény, hogy a magyar "liberalizmus" eddigi vonalától polkorrekt de egyben markáns módon nem lehet elhatárolódni."

tévedés, nem polkorrekt módon kell elhatárolódni, markánsan a kurva anyjukba kell elküldeni őket.
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
marhaszív 2011.01.21 12:28:59
@kapusedző: na ja, szívesebben tömték volna aszoci-ballib rablókét, de azt aztán a végtelenségig... csak hát tavasszal pofára zuhantak.
marhaszív 2011.01.21 12:38:32
@vinczej: én elhiszem, de nem erről írtam, én százmilliárdokról beszélek. (a 25 millió forint és pénz, persze, de hol van az a százmilliárdoktól). vaze, számoljuk már össze, hogy csak pl. a 4-es metró projekten mennyit buktak az adófizetők ballibék korrupciói okán, és az még csak csepp a tengerben, nézd vissza csak az elmúlt 4 év interneten megjelent korrupciós ügyeit és add össze, pl csak az MVM-nél 40 milliárd tűnt el off-shore cégek zsebében kocsis istván alatt. azokról az ügyekről nem beszélek, amik nem is kerültek a nyilvánosság elé.
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
A Nagy Elszámoltatás elérte a filozófusokat is! Uramisten, már ők is?! Nagyon örvendetes, hogy Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos letúrt a legaljára, de mi nem igazán a filozófus-mutyikra vagyunk kíváncsiak ... semmi más nincs már? 8 hónap alatt a Nagy Elszámoltatás…..
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
marhaszív 2011.01.13 12:16:23
@puffatag: ági nénéd az utóbbi időkben kissé leépült. lehet, megártottak neki az ún. híres egyetemek klímái. de nem baj, töröld le a szádról a nyálad mert csorog és pihenj kicsit.
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
marhaszív 2011.01.05 14:50:40
@török gábor: ez az amerikai népszava cikk hihetetlenül sötét. aljas és rosszhiszemű.
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..
marhaszív 2011.01.04 11:29:22
marhaszív 2011.01.04 12:02:14
@A mocskos szájú Rákay tv vezető, a nép arculköpése: baszki, a csajnak szilikoncsöcsei vannak, ez a gáz, nem a rákay.
marhaszív 2011.01.04 12:21:07
@velorex-vezető: csak a rend kedvéért: kun béla =berle khon,

"Az újonnan felállított politikai nyomozó osztálynak a főnöke,
Szamuelly barátja. Corvin Ottónak hívják, de az igazi neve
Klein. Egy púpos kis zsidó. Ezelőtt bankhivatalnok volt."
(Tormay Cécile: Bujdosókönyv)
Idén téltől végre tilos sózni a járdákat. Ez azért örömteli elsősorban, mert az utóbbi években nagy problémát okozott a városban élő állatoknak, mivel a só szétmarta a talpukat. A fás szárú növények is károsodtak benne, az olvadás utáni hólével keveredve meg további…..