Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idefyt

1 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Modorosblogot megszégyenítő szóvirágokkal hozta le a mai Bors a hétvége bombahírét: a Való Világ narancsdobáló Playmate-je, Márki Zsuzsi szombaton egy törött pohárral akart véget vetni életének! "A lány az ereit vágta fel, a Bors információi szerint a sokat látott…..
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
Jópofa ötlet a BKV meghekkelése, ám nem csak morális szempontból aggályos, a mateknak is ellentmond. Viszont egy dologra mindenféleképpen alkalmas lehet: edukációs pilot-projektként hamar be fogja bizonyítani, hogy miben rejlik egy biztosító valódi szolgáltatása. Pár nap alatt…..
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Tisztelt Szerkesztő! 2010. februárjától 18 hónapig dolgoztam Olaszországban. Mivel úgy gondolom, hogy a munkáltatók megkárosítottak, ezért valószínűleg feljelentést teszek. Mielőtt ezt meglépném, kíváncsian várom az Önök és az olvasók véleményét. A részletek a csatolt…..
Nívó Matolcsy nem ért hozzá(?) 2012.05.16 10:00:00
Érdekes, hogyan változnak az emberek: ha valaki 10-15 éve azt mondja, hogy Matolcsy György gazdasági főmuftiként megszorít, emeli az adókat, és nagy ívben tesz a gazdaság növekedésére, akkor jól körberöhögöm (nemcsak én). Gyurink a növekedésorientált gazdaságpolitikai…..
Mivel ez most úgyis aktuális, ezért - érettségiző módjára - szövegértési feladat keretében elemzem korunk nagy publicistája, Matolcsy György (civilben nemzetgazdasági miniszter) friss írását a neoliberális szabadpiaci gazdasági modell bukásáról és a győzedelmes magyar…..
„Tekintsétek, miként könyörög Istenhez, hogy küldjön el valakit, aki megváltja mindettől a kegyetlenségtől és barbár gyalázattól. Nézzétek, mennyire kész egy zászlót követni, csak legyen, aki felemelje.”Niccolò Machiavelli: A fejedelem - 1513 Egy ország…..
Ritka pillanat esett meg Orbán Viktorral tegnap a parlamentben: sikerrel jósolt jövőt. A felcsúti Nostradamus szerint el fogjuk zavarni a francba, és sokkal csúnyábbakat fogunk közben a fejéhez vagdosni, mint Karácsony Gergely. Ez minden bizonnyal így lesz, ugyanis Kedves Vezetőnk…..
Idefyt 2012.05.08 09:01:35
AMIKOR A LOPÁST MÁR NAGYÜZEMI SZINTEN MŰVELIK:

A Közgép Zrt. részvételével létrejött építési konzorciumok 2010 és 2011 között több mint 200 MILLIÁRT FORINT értékben nyertek el közbeszerzési tendereket a pár milliós önkormányzati megbízásoktól a több tíz milliárdos értékű országos keretszerződésekig.

A központi költségvetési intézmények , helyi önkormányzatok, illetve közjogi szervek 2011-ben építési beruházások megvalósítása céljából mintegy 680.5 milliárd forint összegben folytattak le érvényes közbeszerzési pályázatokat.

A 2012. január 1-én hatályba lépett új közbeszerzési törvény előírásai alapján a közbeszerzési pályázatokon részt vevő társaságoknak nyilatkozniuk kell a társaság tényleges tulajdonosainak személyéről.

A Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. tényleges tulajdonosának minősülő természetes személy, a vezérigazgató által tett hivatalos nyilatkozat szerint dr. Simicska Lajos.

UGYE TETSZIK ÉRTENI...EZ A "TISZTESSÉGES ÉS BECSÜLETES" KORMÁNY 200 MILLIÁRD FORINTOT JÁTSZOTT ÁT A HAVER SIMICSKÁNAK. 200 MILLIÁRD FORINTOT EMBEREK!!!!

Egy átlagember 100.000 ÉV ALATT keres ennyit.

És ezek az emberek szabadon mászkálnak. Ennek a kormánynak a vezetője még szabadlábon van. Az országban egyre többen éheznek, nyomorognak, veszítik el a fedelet a fejük fölÜL, ezek a mocskos, korrupt, tolvaj gazemberek pedig 100 milliárdokat játszanak a haveri kör kezére...

MINDEKÖZBEN PEDIG ÚJABB ÉS ÚJABB SARCOKAT VEZETNEK BE, HOGY AZTÁN A SZEGÉNY EMBEREKTŐL BEFOLYT PÉNZT TOVÁBB JÁTSZHASSÁK A HAVEROKNAK!!!!

Emberek, mi kell még, hogy végre azt mondjátok, hogy ELÉG!!!!!

MIKOR KIÁLTJÁK VÉGRE SZÁZEZREK ÉS MILLIÓK, HOGY BÖRTÖNBE AZ ÖSSZES HAZUG, TOLVAJ, KORRUPT POLITIKUSSAL ÉS AZ ŐKET KORRUMPÁLÓ MOHÓ, KAPZSI ÜZLETEMBEREKKEL???

ÉBREDJ MAGYAR, AMÍG MÉG VAN MIÉRT ÉBREDNED, HA MÁR MINDENEDET ELLOPTÁK, MÁR KÉSŐ LESZ!!!

Csatlakozz hozzánk a facebookon, ha egyetértesz.
Mától - elvileg - 5 évre Áder János az ország köztársasági elnöke. Ennek kapcsán megvizsgáltuk az erősségeit, a gyengeségeit, a benne rejlő lehetőségeket, és a megválasztásával járó veszélyeket.  ErősségekA pártok, így a Fidesz-KDNP 2/3-os többsége teljes…..
Idefyt 2012.05.02 12:02:56
ProgBlog A következő halott 2012.05.01 22:48:00
„Szomszédimat, igaz, Agyonverém már mind, de hasztalan, Mindég kerülnek újak”Madách Imre: Az ember tragédiája - 1862 Május elsején illik megemlékezni a baloldalról – ha már létezni nemigen látjuk manapság. Néhány méretében és társadalmi hatásában…..
Idefyt 2012.05.02 08:39:38
@Ixos: Ez a kormány a 16%-os szja-val csinált 500 milliárdos lyukat a költségvetésben, amit most újabb és újabb adókkal töm be.
Nyisd már ki a szemed ember, ugyanúgy ki vagy véreztetve, mint eddig, sőt egyre jobban...
Bár lehet, hogy te az a típus vagy, aki az éhhalál szélén is még azt fogod suttogni, hogy Viktor! Viktor! Viktor!, miközben a Kedves Vezető röhög rajtad és úgy úszkál a pénztengerben, mint Dagobert bácsi a Kacsamesékben...
ProgBlog Adózzunk önként! 2012.04.24 12:01:00
„Vitam et sanguinem, sed avenam non!”(„Életünket és vérünket, de zabot nem”)A magyar rendek felkiáltása az 1741. szeptember 11-i országgyűlésen Tegnap kaptunk öt új adót – én most azt javaslom, kreáljunk egy hatodikat is! Javaslom továbbá, hogy ezt…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
Idefyt 2012.04.27 12:27:38
Az elmúlt 22 év politikusai többszörösen bebizonyították alkalmatlanságukat arra, hogy egy országot vezessenek.

Bebizonyosodott, hogy mindössze két dologhoz értenek:

1. Szétrabolni az országot. Mindegyik hatalomra került erő egyetlen dologgal foglalkozott, de azzal éjjel-nappal. Milyen módon lehet a legtöbb pénzt ellopni, hogy lehet a lehető legjobban megtömni saját és elvbarátaik zsebét.

2. Minden fontos pozícióba cimborát, sógort, komát, rokont ültetni. Mit számít a szakértelem, kit érdekel, hogy a posztra helyezettnek halvány lila segédfogalma sincs arról a területről, aminek a vezetője lett. A lényeg, hogy lojális, és mindig megteszi, amit kérnek tőle.

"Munkálkodásukkal" sikerült elérni, hogy az ország romokban hever, emberek milliói nyomorognak, miközben ők tömött erszénnyel vidáman élik mindennapjaikat.

Köszönjük szépen, de ebből nem kérünk tovább!

Tájékoztatjuk a "tisztelt" képviselőurakat és képviselőhölgyeket, hogy nincs több lenyúzható bőr rajtunk. Tessék észrevenni, hogy a birkán már nincs bőr, csak a csupasz, véres húscafatok.

Nem lehet az embereket tovább sarcolni, nem lehet az emberekkel tovább megfizettetni a gazdasági és politikai dilettantizmus kamatát.

Nem kérünk tovább a politikusok hazudozásaiból, akkor sem, ha elismerik hogy hazudtak (Gyurcsány), akkor sem, ha ezt tagadják (Orbán). Gyurcsánynak és Orbánnak, valamint az ország mostani katasztrófális helyzetéért felelős minden politikusnak egy helyen lenne szabad csak közös levegőt szívni - valamelyik büntetésvégrehajtási-intézmény cellájában.

Ha egyetértesz, csatlakozz hozzánk a facebookon.
A legújabb, már-már szürreális adócunami, a várhatóan meginduló IMF tárgyalások, az újraszabott Széll Kálmán terv, a kabinet kilátásba helyezett átalakítása, s egyúttal a félidejéhez érkezett kormányzati ciklus keserű tapasztalatai alapján immár kimondhatjuk: nem…..
Idefyt 2012.04.26 17:17:12
Elég volt!

Tisztességes, becsületes politikai vezetőket akarunk, akik nem a saját és elvbarátaik zsebét tömik, hanem szolgálják az országot és lakóit!

Nem akarjuk tovább fizetni az ő meggazdagodásukat.

A "radikális adócsökkentés" kormánya kimutatta a foga fehérjét. Újabb és újabb adóemelések, mindenféle új adók, különadók, melyeket természetesen az adózó állampolgárok fizetnek meg, mert átterhelik rájuk a szolgáltatók és a bankok.

Elegünk van a teljhatalommal rendelkező hatalommániás őrült miniszterelnökből, elegünk van a hazug, korrupt politikusokból.

Az elmúlt 22 év politikusai többszörösen bebizonyították alkalmatlanságukat arra, hogy egy országot vezessenek.

Bebizonyosodott, hogy mindössze két dologhoz értenek:

1. Szétrabolni az országot. Mindegyik hatalomra került erő egyetlen dologgal foglalkozott, de azzal éjjel-nappal. Milyen módon lehet a legtöbb pénzt ellopni, hogy lehet a lehető legjobban megtömni saját és elvbarátaik zsebét.

2. Minden fontos pozícióba cimborát, sógort, komát, rokont ültetni. Mit számít a szakértelem, kit érdekel, hogy a posztra helyezettnek halvány lila segédfogalma sincs arról a területről, aminek a vezetője lett. A lényeg, hogy lojális, és mindig megteszi, amit kérnek tőle.

"Munkálkodásukkal" sikerült elérni, hogy az ország romokban hever, emberek milliói nyomorognak, miközben ők tömött erszénnyel vidáman élik mindennapjaikat.

Köszönjük szépen, de ebből nem kérünk tovább!

Tájékoztatjuk a "tisztelt" képviselőurakat és képviselőhölgyeket, hogy nincs több lenyúzható bőr rajtunk. Tessék észrevenni, hogy a birkán már nincs bőr, csak a csupasz, véres húscafatok.

Nem lehet az embereket tovább sarcolni, nem lehet az emberekkel tovább megfizettetni a gazdasági és politikai dilettantizmus kamatát.

Nem kérünk tovább a politikusok hazudozásaiból, akkor sem, ha elismerik hogy hazudtak (Gyurcsány), akkor sem, ha ezt tagadják (Orbán). Gyurcsánynak és Orbánnak, valamint az ország mostani katasztrófális helyzetéért felelős minden politikusnak egy helyen lenne szabad csak közös levegőt szívni - valamelyik büntetésvégrehajtási-intézmény cellájában.

Nem kérünk a "gazdasági szabadságharcból". Ez a harcot csak elveszíteni lehet, ahogy elveszítettünk minden háborút Augsburg óta.

Nem volt kötelező csatlakozni az Európai Unióhoz (bár gazdaságilag és politikailag is indokolt és szükségszerű volt), viszont ha csatlakoztunk, be kell tartani a játékszabályokat. Focimeccsen sem lehet gólt dobni, mivel a szabályok szerint kézzel nem lehet gólt szerezni.

Lehet harcolni az Eu-val és az IMF-el, de minek? Egy egér nem fogja legyőzni az elefántot. Legfeljebb annyit ér el, ha sokat szemtelenkedik, az elefánt eltapossa.

A most regnáló kormány a "radikális adócsökkentés" kormányának hirdette magát.

Össze tudjuk számolni, hány új adót vezettek be? Össze tudjuk számolni, hány új "különadót" vezettek be?

Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy a különadókat azok a cégek, bankok fizetik meg, akikre ezt kirótták? Ugye tudjuk mindannyian, hogy ezeket az adókat, mi fizetjük meg, a "birka nép", akin már nincs több bőr.

És most jön még csak a feketeleves. Most jönnek azok az új adók, amik tényleg nagyon fognak fájni (sárgacsekk adó, netadó, telefonadó). Meddig fogjuk még fizetni a dillettantizmus árát?

Meddig hallgat és tűr a "birka nép"?

A birka egy nagyon türelmes állat, hang nélkül tűri, hogy nyírják, De egyszer a birkának is elfogy a türelme. Amikor a birkanyíró már a húsába vág, akkor nem fog tovább csendben és némán tűrni.

Elég volt az elmúlt 22 év politikai és gazdasági ámokfutásából!

Tisztességes, becsületes, az országért, és a benne lakókért dolgozó képviselőket és vezetőket akarunk.

Szakembereket akarunk minden felelős posztra, olyan szakembereket, akik tudásuk és tehetségük okán kerülnek a posztra, és nem azért, mert a vezetők haverjai, cimborái, rokonai.

Azt akarjuk, hogy a választott képviselők vállaljanak felelősséget a munkájukért, ahogy bármelyik dolgozó vállal ma hazánkban. Ha rosszul végzi a munkáját, ha kárt okoz a munkaadójának az ORSZÁG BÁRMELY ÁLLAMPOLGÁRÁNAK, akkor fizessen az okozott kárért.

Hazánk romjain tort ül a korrupció. Hazánk a mutyiország.

Elég volt ebből, nem akarunk mutyiország lenni, nem akarunk banánköztársaság lenni.

Rendet akarunk, kiszámítható gazdaságpolitikát, munkahelyeket, tisztességes fizetéseket.

NEM VÁRHATUNK TOVÁBB, HA CSENDBEN TŰRÜNK, AKKOR ÉHENHALUNK!
Ghostwriter Ahol a part szakad 2012.04.25 19:42:00
No, akkor kezdődjék a tánc – tárgyal velünk az EU, és az IMF. A jobbik énem azt mondja: ennek örülni kell. Egyértelmű: minden magyar érdeke, hogy legyen tárgyalás, helyreálljon a forint árfolyama, satöbbi. A most már elkerülhetetlen megszorítások miatt így is mindnyájan…..
Idefyt 2012.04.26 08:10:39
Az elmúlt 22 év politikusai többszörösen bebizonyították alkalmatlanságukat arra, hogy egy országot vezessenek.

Bebizonyosodott, hogy mindössze két dologhoz értenek:

1. Szétrabolni az országot. Mindegyik hatalomra került erő egyetlen dologgal foglalkozott, de azzal éjjel-nappal. Milyen módon lehet a legtöbb pénzt ellopni, hogy lehet a lehető legjobban megtömni saját és elvbarátaik zsebét.

2. Minden fontos pozícióba cimborát, sógort, komát, rokont ültetni. Mit számít a szakértelem, kit érdekel, hogy a posztra helyezettnek halvány lila segédfogalma sincs arról a területről, aminek a vezetője lett. A lényeg, hogy lojális, és mindig megteszi, amit kérnek tőle.

"Munkálkodásukkal" sikerült elérni, hogy az ország romokban hever, emberek milliói nyomorognak, miközben ők tömött erszénnyel vidáman élik mindennapjaikat.

Köszönjük szépen, de ebből nem kérünk tovább!

Tájékoztatjuk a "tisztelt" képviselőurakat és képviselőhölgyeket, hogy nincs több lenyúzható bőr rajtunk. Tessék észrevenni, hogy a birkán már nincs bőr, csak a csupasz, véres húscafatok.

Nem lehet az embereket tovább sarcolni, nem lehet az emberekkel tovább megfizettetni a gazdasági és politikai dilettantizmus kamatát.

Nem kérünk tovább a politikusok hazudozásaiból, akkor sem, ha elismerik hogy hazudtak (Gyurcsány), akkor sem, ha ezt tagadják (Orbán). Gyurcsánynak és Orbánnak, valamint az ország mostani katasztrófális helyzetéért felelős minden politikusnak egy helyen lenne szabad csak közös levegőt szívni - valamelyik büntetésvégrehajtási-intézmény cellájában.

Elég volt az elmúlt 22 év politikai és gazdasági ámokfutásából!

Tisztességes, becsületes, az országért, és a benne lakókért dolgozó képviselőket és vezetőket akarunk.

Szakembereket akarunk minden felelős posztra, olyan szakembereket, akik tudásuk és tehetségük okán kerülnek a posztra, és nem azért, mert a vezetők haverjai, cimborái, rokonai.

Azt akarjuk, hogy a választott képviselők vállaljanak felelősséget a munkájukért, ahogy bármelyik dolgozó vállal ma hazánkban. Ha rosszul végzi a munkáját, ha kárt okoz a munkaadójának az ORSZÁG BÁRMELY ÁLLAMPOLGÁRÁNAK, akkor fizessen az okozott kárért.

Hazánk romjain tort ül a korrupció. Hazánk a mutyiország.

Elég volt ebből, nem akarunk mutyiország lenni, nem akarunk banánköztársaság lenni.

Rendet akarunk, kiszámítható gazdaságpolitikát, munkahelyeket, tisztességes fizetéseket.

NEM VÁRHATUNK TOVÁBB, HA CSENDBEN TŰRÜNK, AKKOR ÉHENHALUNK!

Ha egyetértesz, csatlakozz hozzánk a facebookon.
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
Idefyt 2012.04.25 21:58:19
Az elmúlt 22 év politikusai többszörösen bebizonyították alkalmatlanságukat arra, hogy egy országot vezessenek.

Bebizonyosodott, hogy mindössze két dologhoz értenek:

1. Szétrabolni az országot. Mindegyik hatalomra került erő egyetlen dologgal foglalkozott, de azzal éjjel-nappal. Milyen módon lehet a legtöbb pénzt ellopni, hogy lehet a lehető legjobban megtömni saját és elvbarátaik zsebét.

2. Minden fontos pozícióba cimborát, sógort, komát, rokont ültetni. Mit számít a szakértelem, kit érdekel, hogy a posztra helyezettnek halvány lila segédfogalma sincs arról a területről, aminek a vezetője lett. A lényeg, hogy lojális, és mindig megteszi, amit kérnek tőle.

"Munkálkodásukkal" sikerült elérni, hogy az ország romokban hever, emberek milliói nyomorognak, miközben ők tömött erszénnyel vidáman élik mindennapjaikat.

Köszönjük szépen, de ebből nem kérünk tovább!

Tájékoztatjuk a "tisztelt" képviselőurakat és képviselőhölgyeket, hogy nincs több lenyúzható bőr rajtunk. Tessék észrevenni, hogy a birkán már nincs bőr, csak a csupasz, véres húscafatok.

Nem lehet az embereket tovább sarcolni, nem lehet az emberekkel tovább megfizettetni a gazdasági és politikai dilettantizmus kamatát.

Nem kérünk tovább a politikusok hazudozásaiból, akkor sem, ha elismerik hogy hazudtak (Gyurcsány), akkor sem, ha ezt tagadják (Orbán). Gyurcsánynak és Orbánnak, valamint az ország mostani katasztrófális helyzetéért felelős minden politikusnak egy helyen lenne szabad csak közös levegőt szívni - valamelyik büntetésvégrehajtási-intézmény cellájában.

A most regnáló kormány a "radikális adócsökkentés" kormányának hirdette magát.

Össze tudjuk számolni, hány új adót vezettek be? Össze tudjuk számolni, hány új "különadót" vezettek be?

Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy a különadókat azok a cégek, bankok fizetik meg, akikre ezt kirótták? Ugye tudjuk mindannyian, hogy ezeket az adókat, mi fizetjük meg, a "birka nép", akin már nincs több bőr.

És most jön még csak a feketeleves. Most jönnek azok az új adók, amik tényleg nagyon fognak fájni (sárgacsekk adó, netadó, telefonadó). Meddig fogjuk még fizetni a dillettantizmus árát?

Meddig hallgat és tűr a "birka nép"?

Hazánk romjain tort ül a korrupció. Hazánk a mutyiország.

Elég volt ebből, nem akarunk mutyiország lenni, nem akarunk banánköztársaság lenni.

Rendet akarunk, kiszámítható gazdaságpolitikát, munkahelyeket, tisztességes fizetéseket.

NEM VÁRHATUNK TOVÁBB, HA CSENDBEN TŰRÜNK, AKKOR ÉHENHALUNK!

Ha egyetértesz, csatlakozz hozzánk a facebookon.
 A juhásznak jól van dolga,Egyik dombról a másikra.Terelgeti nyáját, fújja furulyáját,Bú nélkül éli világát.Népdal  Hát, megint hazudott…Ma Orbán, miután találkozott Barrosoval, ezt mondta: „az akadályok lényegében elhárultak”… Rá…..
Idefyt 2012.04.25 08:35:01
@Dr. Furia: Én is megdöbbenve néztem, hogy pesten a belvárosban a Váci utcában és környékén, vagy az Andrássy úton bezárt és kiadó üzletek állnak hegyekben.
Rengeteg vállalkozás megy csődben, nem beszélve az építőiparról, ahol még tragikusabb a helyzet.
Persze Simicska cége a Közgép él és virul a sokmilliárd forintból, amit a mi adóforintjainkból lopnak ki a sameszoknak...
Idefyt 2012.04.25 09:03:06
@Dr. simonmondja.: Szegény Simicska biztos jobban rászorul, mint az a több millió, aki az éhhalál küszöbén van...

Ezeknek járnak tényleges életfogytiglan a Csilagban...
Idefyt 2012.04.25 09:41:27
@Balt: Pesti vagyok:)
Hát végre ezt is megérhettem: hétfőn Brüsszelben törzsanyag lettem. És nem akárki plagizált ám mindenféle forrásmegjelölés nélkül, hanem maga a Főnök. Igen, Orbán Viktor személyesen.Éppen egy hete írtam arról, hogy mintha valami kísérleti laboratórium lenne az ország,…..
Idefyt 2012.04.24 17:25:06
@alfacharlybravo: Szerencsére nem tartozol azok közé, akinek számomra mérvadó lenne a véleménye.
Idefyt 2012.04.24 18:53:48
@Lrdx: Nyilván egy facebook csoport önmagában kevés. Ez csak egy csatorna azon emberek összegyűjtésére, akiknek már nagyon elegük van ebből az ámokfutásból.
Varánusz A mérték-adó Orbán 2012.04.24 05:20:00
 Egyszer volt, hol nem volt, éppen tegnap volt amikor egyszeri fideszesekkel is megesett az elképzelhetetlen: Szeretett Vezetőjük le se szarta őket. Képviselőik a hazai hírportálok videóstábjainak bizonygatták, az ágazati különadókat áthárító találgatás ellenzéki métely…..
Idefyt 2012.04.24 09:30:03
@puffancs: Azokhoz, akiknek már baromira elegük van az összes tolvaj, korrupt, hazug politikusból.
Idefyt 2012.04.24 09:46:59
@puffancs: Májusban publikus lesz a nevünk is.
Idefyt 2012.04.24 09:52:45
@puffancs: Mert addigra leszünk kész:)
Strukturális reform lesz. Bár ez két kifejezés egy és ugyanaz, de legalább nem megszorításnak hívják, hogy Simicska Lajost és barátait a mi pénzünkből fizetik. A Szél Kálmán terv nevű - nem megszorító - csomag szerint, ezért jövőre 5 új adóval gazdagodunk.Lesz tranzakciós…..
Idefyt 2012.04.23 20:20:49
CSAK HAZUDIK, MINT A VÍZFOLYÁS...

Orbán: Brüsszel kényszerít új adókra

A magyar kormány hétfőn mutatta be terveit a közelgő megszorításokról, amelyek új adókat is tartalmaznak (pl. telefon, csekk, biztosítás). Ezekkel kapcsolatban Orbán Brüsszelben azt mondta, hogy ezek a válságadókat hivatottak kiváltani.

A válságadókat Brüsszel nem fogadja el, de a válság nem múlt el – ezzel a gondolatmenettel magyarázta el hétfő kora délután a kormány új adóterveit Orbán Viktor.

Hazudik éjjel hazudik nappal, ahogy tette azt Gyurcsány is.

Miután az ellopott magánnyugdíj-pénztári pénzeket elosztották a haveroknak (Lásd. Simicska és a Közgép), újabb sarc kell, hogy legyen mit tovább osztani a haveri körnek.

Lopnak, hazudnak, hülyének néznek minket évek óta.

Mi pedig lassan és biztosan éhenhalunk, ha hagyjuk tovább ezt a mérhetetlen és gusztustalan ámokfutást.

Matolcsy, ez a közgazdasági kókler, két éve a székében tud maradni, hiszen Orbán kreálmánya, akárcsak Schmitt Plagi volt a Köztársasági Elnöki székbe. Plagi már végképp lejáratta a Köztársasági Elnöki intézményt.

Vajon Matolcsy meddig garázdálkodhat még büntetlenül?

Mikor mondjuk végre elegen azt, hogy ÁLLJ!!!

Miért kell megvárnunk, hogy egy hatalmonmániás őrült miniszterelnök és egy közgazdasági analfabéta gazdasági miniszter a szakadékba taszítsa az országot?

Emberek, ébresztő, most már nem csak a jövőnket és gyermekeink jövőjét szórakozzák el ezek a hazug, tolvaj, korrupt politikusok, hanem a jelent is!!!

Ha egyetértesz, és tenni akarsz az ámokfutás megállításáért, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon!