Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sumáklázadó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
sumáklázadó 2013.05.28 15:22:40
Epevezeték-daganat miatti komplikáció következtében elhunyt Ray Manzarek, a Doors billentyűse. A 74 éves zenészt egy németországi kórházban érte a halál. Manzarek Jim Morrison mellett a Doors egyik legfontosabb láncszemének számított, ő volt a együttes zenei vezetője és egyben…..
Kicsit elgondolkodtam, mi lehet a titka egy jó Kaliforgia-epizódnak. Nagy okosságok nem jutottak eszembe, de annyi biztos, hogy Charlie újkeletű, khm, szexuális irányultsága új színt vitt a - már eddig is szivárványszínű - karakterbe, meg aztán a menő rockcsávót alakító…..
Bár nem a fesztivál szervezőinek ötlete volt Tupac Shakur hologramos fellépése a hétvégi Coachella fesztiválon, a napokban számos reakció született a produkcióra, többek között az itt látható poszter, ami már egy Coachella Hologram Festival fellépőinek névsorát mutatja be. Ott…..