Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icusb

483 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hír a romantika kedvelőinek: a nagy sikerű, fordulatokban gazdag Szalamandra (Mi Corazon Insiste) című sorozat május elsejétől hétköznaponként délben látható a Prizma TV-n. Ahogy azt egy izgalmas telenovellától megszokhatták a nézők, a főszereplőket sokan, sokféleképpen…..
Anil Kapúr (Anil Kapoor), az Oscar-díjas Gettómilliomos egyik sztárja játssza a 24 című amerikai tévésorozat bollywoodi változatának főszerepét. Az 53 esztendős színész az eredeti verzió Jack Bauer szerepét kapta, amelyet Kiefer Sutherland alakított - adta hírül…..
Magyar és nemzetközi, klasszikus és kortárs animációs filmeket, rajzfilmeket tekinthetnek meg az érdeklődők május 12-én az Országos Rajzfilmünnepen. A programsorozathoz idén 37 város csatlakozott mintegy hetven helyszínnel. A közönség megtekintheti egyebek mellett a János…..
Digitálisan felújított változatban mutatják be a jövő évi Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a Dr. Caligari című némafilmes klasszikust. A szervezők közleménye szerint a Berlinalét jövőre is a hagyományoknak megfelelően év elején, február 6. és 16. között rendezik…..
Kreatív, szellemes, társadalmi célú és maximum 60 másodperces reklámfilmek forgatására buzdítják a Föld lakóit a Shoot4Earth 24 órás videokészítő verseny szervezői. Az egyperces munkák elkészítésére az egyéni alkotóknak vagy stáboknak összesen egy nap áll…..
Továbbfejlesztették a SuperTV2 tabletet. Az eddigi eladási sikerekre alapozva gyorsabb processzorral és nagyobb memóriával kerül forgalomba a táblagép legújabb verziója.   Piacra lépése óta komoly érdeklődés övezi a SuperTV2 branddel kereskedelmi forgalomba kerülő…..
Lökhajtásos repülőt bérelt Tom Cruise a lányának, Surinak, hogy meglátogathassa őt hetedik születésnapja alkalmából. A több mint négy és félmillió dolláros kiadásra azért volt szükség, mert a szupersztár jelenleg Feledés című filmjét népszerűsíti…..
Április 14-én a Tökéletes hang című zenés filmsiker főszereplői nyitják meg a MTV Movie Awards gálát. Stílszerűen élő előadás várható, hiszen a film az egyetemi dalversenyek világába kalauzol. A történet középpontjában egy lánycsapat, a Bellas áll, amely a…..
A TV2 reggeli műsorának nézettsége az év eleje óta folyamatos növekvő tendenciát mutat, a Mokka és a Tények Reggel a kereskedelmileg fontos 18-49 éves célcsoportban piacvezető a reggeli idősávban, a Tények Reggel április első hetében 34% fölötti közönségarányt ért…..
Súlyos titkot cipelt magával Rebel Wilson, a nem éppen anorexiás alkatú ausztrál színésznő, de most már képtelen volt magában tartani. Pályafutása elején - jogot tanult! "Úgy voltam vele, hogy ha a színészkedés nem jön be, egye kutya, ügyvéd leszek - mondja a 27 éves…..
Nem túl különös az, hogy egy tévésztárt lépten-nyomon leszólítanak a lelkes sorozatrajongók, a Universal Channel jogi drámája azonban igazi stílusdiktátor lett az ügyvédek világában. Az Alicia Florrickot alakító Julianna Marguliesről az átlagos néző tökéletesen elhiszi,…..
Kiemelkedő eléréssel és átlagon felüli, 3,4%-os közönségaránnyal nyitott a Hannibal, az AXN legújabb, saját gyártású sorozata a 18-49 éves korcsoportban. A sorozat első epizódja iránti kiemelt érdeklődés az elérésben és a közönségarányban is megmutatkozott. Az első…..
Az Ébredés című brit drámával zárja kapuit szombaton a 20. Titanic Filmfesztivál Budapesten. Rufus Norris filmjének főhőse Skunk, egy észak-londoni kamaszlány (alakítója Eloise Laurence), aki egy napon szörnyű brutalitás szemtanúja lesz a szomszédságban. A szemben lakó…..
2013 első negyedévben az RTL Csoport magyar nyelvű csatornái tovább erősítették piaci helyzetüket. Míg tavaly a 18-49 éves korosztályt vizsgálva egész napban 29,1% volt a közönségarány, addig 2013 első negyedévében ez a szám – elsősorban a Film+, a Prizma, a Sorozat+, az…..
A Disney Csatorna legújabb vígjátékában, Az Eb és a web vígjátékban egy nem mindennapi család életébe csöppenhetünk bele Stan, a beszélő házi kedvenc közreműködésével. A patchwork családban a mostoha testvérek állandóan civakodnak, békítésükben pedig furcsa mód nem…..
Hrabal habbal címmel Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező nemzetközi rövidfilmpályázatot hirdetett csütörtökön Budapesten Bohumil Hrabal cseh író születésének jövőre esedékes 100. évfordulójára. A pályázatot a magyar BuSho Filmfesztivál és a budapesti Cseh Centrum írta…..
Hogyan élünk itt Közép-Kelet-Európában? Lehet, hogy nem valami szép a kép, amely a mozimból kirajzolódik, de nem kilátástalan, nem reménytelen - mondta Prikler Mátyás, a Titanic Filmfesztivál versenymezőnyében vetített szlovák produkció, a Köszönöm, jól című családi…..
A Metropolitan Opera előadásainak közvetítéseiből ismert amerikai mezzo, Joyce DiDonato lesz a Művészetek Palotája (Müpa) egyik idei sztárvendége, de fellép a belcanto királynőjeként emlegetett Edita Gruberová, a régizenészek közül Jordi Savall, az újévi koncertet pedig René…..
Az is élvezni tudja majd a Sötétségben - Star Trek című szuperprodukciót, aki csak úgy véletlenül esik be a moziba, és soha életében nem hallott még az Enterprise űrhajóról vagy Kirk kapitányról. Ezt maga a rendező, J.J. Abrams szavatolja. "Azt akartuk, hogy…..
Öt játékfilm, köztük egy nemzetközi premier várja a 20. Titanic Filmfesztivál közönségét a Tiszta Amerika elnevezésű szekció amerikai független filmes válogatásában. A szervezők közlése szerint a jubileumi filmmustrán debütált a Hogyan kövessünk vadidegeneket? című…..
Némiképp tompították a Django elszabadul című film véres jeleneteit a kínai moziforgalmazás számára. Az "apró" változtatásokba Quentin Tarantino, a film rendezője is belement. Tarantinónak ez az első munkája, amelyet Kínában bemutatnak a mozik. A westernt forgalmazó Sony…..
A félidejéhez érkezett 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon az éppen Temesvárról, egy színházi munka után hazaérkezett Hajdu Szabolcs beszélt az MTI-nek eddigi benyomásairól, amelyeket a versenyfilmes zsűri tagjaként szerzett, valamint készülő westernfilmjéről, a…..
Nem ítélkezni akart Kutyám, Killer című rasszizmusról szóló filmjével Mira Fornay, hanem a társadalom felelősségére akarta felhívni a figyelmet. A szlovák filmrendezőnő a Titanic Filmfesztiválon beszélt kizárólag amatőr szereplőkkel forgatott versenyfilmjéről az…..
Több mint 1,4 millióan kapcsolódtak be a magyar-horvát kézilabdameccs közvetítésébe, és a Magyarország, szeretlek! című műsorra is ennyien voltak kíváncsiak. Az M1 esti Híradóját továbbra is kiemelt figyelem kíséri, a Gasztroangyal pedig saját sávjában ismét megvert…..
Jancsó Miklós munkásságát állítja hommage-programja középpontjába a szerdán kezdődő wiesbadeni goEast filmfesztivál, amelynek pályakezdőket bemutató versenyszekciójában magyar rövidfilmek is szerepelnek, a zsűri elnöke pedig Fliegauf Bence lesz - közölte a Magyar Filmunió az…..