Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arma_gedeon

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
arma_gedeon 2019.06.22 23:09:27
@MAXVAL bircaman közíró: szertned mi, fideszes csicska?
Manapság úgy érzem eléggé elkorcsult ez a világ mindenféle szempontból.Most konkrétan a lányokról pontosabban a külsejükről alkotott kérdéseimre szeretnék választ kapni.Mostanság akármerre járok (baráti kör,plázák...stb)a "jó csaj" jelzőt mindig egy bizonyos kinézetű lánycsoportra aggatják rá.A…..
arma_gedeon 2017.03.12 14:16:41
@Visceroid: már a hozzászólásodból látszik, hogy fingod nincs a liberális szó jelentéséről.. annyit megsúgok, hogy semmi köze a plázákhoz. azért csak is te vagy a hibás, ha csóró vagy és csak arra telik, hogy otthon nézd a plafont és az életen merengj - ráadásul, ha ilyen marhaságok körül járnak a gondolataid, jobban tennéd, ha az időd inkább olvasásra szentelnéd, kezdd ezzel: hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
arma_gedeon 2017.03.13 12:30:03
@Androsz: Mi az, hogy ilyen típusú alakulásra bíztatják? Kevered a szezont a fazonnal. A feminizmus és a liberalizmus nagyon nem ugyanaz, csak tisztában kellene lenni a fogalmakkal és nem ész nélkül szakérteni olyanról, amiről fingotok sincsen. A liberális gondolkodás mindössze annyi, hogy azért, mert te más vagy, vagy más a véleményed valamiről, még nem baszlak maglyára. Azért, mert nem öllek meg érte, még nem jelenti azt, hogy beállok mögéd. A kulcsszó itt az elfogadás. @Visceroid például kénytelen elfogadni, hogy csóró, mint az állat, mégsem feltételezem róla, hogy minden lehetséges fórumon a hajléktalanokat védi és esténként pedig melléjük bújik.

Az meg egy külön kabaré, hogy egyes emberek úgy szopják be a kormányzati propagandát, mint az anyatejet és azt feltételezik, hogy ebben az országban liberális véleménydiktatúra van - miközben a teljes médiapiac jelentős része kormánybarát kezekben van -, a nők pedig ennek hatására lesznek ilyenek. Az igazság ennél sokkal árnyaltabb. Ebben benne vannak a TV műsorok is, benne vannak a társkereső appok, az oktatási rendszer, de benne vannak a szülők is, akik nem mutatnak jó mintát a gyerekeiknek, nem beszélnek velük eleget, stb... Ha valaki komolyan gondolja, hogy a már nem is létező SZDSZ, vagy a lófasznyi méretű liberális sajtó miatt átváltoznak a nők, az menthetetlenül hülye.
arma_gedeon 2017.03.13 13:29:45
@Androsz: te keverted bele, nem én, tökfej! ha belemosol egy fogalmat, amiről fingod nincs, csak visszaböfögöd az m1et, talán nem kellene reklamálni...

"A 'liberális' szó egy kicsit mégiscsak éreztet valamit abból, akire @Visceroid: és @MaxVal BircaMan ELEMZŐ: gondol. Nem a nő a liberális, hanem ez esetben azok, akik a nőket ilyen típusúvá alakulásra biztatják. Nem sok köze van ennek a liberalizmushoz, de a "szabadítsd fel önmagadban a nőt" meg a "neked is jogod van nőiesnek lenni" típusú túlzás közel áll a kritizált nőtípus jelenségéhez és egy picit a liberósághoz is."
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
arma_gedeon 2016.04.05 18:08:23
@histar007: ne zavarjon, hogy az indexek már réges régen jobb oldali tulajd
arma_gedeon 2016.04.05 18:12:06
@histar007: ne zavarjon, hogy az index már réges régen jobb oldali tulajdonban van, nem tudom a spéder név mond-e valamit neked...
arma_gedeon 2016.10.10 14:30:24
@inebhedj - szerintem: jaj, de kibaszott sügér vagy te, istenem... az index a cemp része, nézz utána, hogy ennek a portfolionak kik a tulajdonosai és kivel ápolnak jó viszonyt... az meg, hogy az újságírókat még nem cserélték le, csak is önös anyagi érdekük, különben egyik pillanatról a másikra elfogynának a látogatók (lásd Hír TV esete a G. nap után), ezzel együtt a hirdetők, ez pedig bevételkiesés...
2016.07.24-én 12 órakor a UBER felfüggeszti szolgáltatását Budapesten a hatályba lépő jogszabályok miatt, amik gyakorlatilag mondvacsinált indokokkal ellehetetlenítik a működésüket. Nyilván erre ugrik a nép, akik annyit látnak, hogy a tök menő ügyfélbarát Dávidot megtámadta a Góliát szerepében…..
arma_gedeon 2016.10.07 18:00:21
@bircaman maxval szerkesztő: téged mindig zavar, de most épp nagyobb rossz az uber, ami már időközben ki is vonult... mondok neked még valamit egyagysejtű barátocskám, az ország nemzetközi megítélésének szintén nem tesz jót (bár az elmúlt évek történései után mondhatni, hogy szinte mindegy), hogy nemzetközi bűnözőket fogadunk be, segítünk tisztára mosni a pénzüket, und so weiter... Ez a befektetői kedvet rombolja és hát nem is csoda, hogy a kutya nem akarja ebbe az országba hozni a pénzét - azt a néhány nagy multit leszámítva, amelyekkel stratégiai megállapodást kötött a nagy mutli-gyűlölő kormányunk.
Mi a közös az amerikai nagykövetben, az Európai Bizottság bürokratáiban és egy evangélikus püspökben? Az, hogy mindannyian Soros Györgyöt szolgálják és a közelmúltban emelték fel a szavukat a magyarországi korrupció ellen. Fabiny Tamás evangélikus püspök az…..
arma_gedeon 2016.07.14 17:41:42
@$pi$:
"Látod mekkora marha vagy? Nincs olyan keményen ellenségkereső mint az ún, demokratikus baloldal." - nem tudom mire alapozod ezt... ellenzéki pártoktól tök alap, hogy az épp regnálókat kritizálják, de itt 2010 óta harc van minden ellen: rezsi, eu, migráncsok, soros györgy, rejtőzködő milliárdosok, a bukott baloldal, folytassam még?

"B+ a baloldalnak hat éve semmi más programja nincs, csak az, hogy a fideszt meg kell buktatni." - esetleg szavakban, de a tettek nem ezt igazolják... de ha már itt tartunk, mi volt a fidesz legutóbbi programja? folytatjuk? egy szó b+, ami szerintem egy kormányzó párttól sokkal égőbb - szerencse, hogy az ilyen hozzád hasonló egysejtűek ezt nem találják cikinek...

""A 444 tök korrektül tájékoztat, ha van miért, akkor bánt jobbra és balra is."
Nem igaz."
Indoklás? Ha te mondod, akkor igaz, te csicska? :-DDDD
arma_gedeon 2016.10.06 17:42:27
@Narancsseggű Mandrill: Na és te ki vagy? Te is ugyan úgy le vagy ám szarva... Ha azt gondolod, hogy bármivel is többet ér a te véleményed, mint az enyém, akkor tévedsz... Mind le vagyunk szarva, csak én legalább felfogom, hogy mi történik és nem örülök neki, te meg még tapsikolsz is ahhoz, ahogyan kilopják a szemedet is...
Most, hogy finisébe fordult a migránsügyi kormánypropaganda, Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer fideszkdnp-s polgármestere is elérkezettnek látta az időt, hogy jó tanuló módjára felmondja a leckét és csatába hívjon. A vasárnapi fülkecsata felkent vezetőjeként mutat utat az óbudai siserehadnak. A helyi…..
arma_gedeon 2016.09.30 16:22:07
@Ballib cenzúrázók réme 18:
- Nógrádi György és Georg Spöttle haknizik vidéki falvakban
- az adófizetők pénzéből több milliárdért a kormányközeli haveri cégek gyártják a reklámokat, uszító cikkeket, amit minden elképzelhető helyre kitesznek (TV-be, újságokba, plakátokra, bkvra, volánra)
- kormánypárti politikusok hazug nyilatkozatokat tesznek, amivel hergelik a lakosságot

Azt állítod, hogy egy 1% alatti ellenzéki párt cenzúráz és propagandát terjeszt. Hát igen.... Ez a mocskos ballib propaganda! Meg cenzúra LOL! Nevezd már meg kérlek, hogy honnan is jön az a messze földön híres ballib propaganda! Valahogy azt nem látom sehol...

De azt áruld már el, hogy az rendben van-e, hogyha ugyanezek a migránsok letelepedési kötvényt vennének, akkor költözhetnek-e a szomszédodba...

Azt is, hogy miért is nem az államkincstárba folyik ez a több millió euro, miért is offshore számlákon landol?
Melegedő Let’s talk about sex! 2016.09.28 08:59:03
Véletlenül megelőztük egy nappal a kamaszok szexuális életéről szóló cikkek áradatát, de most – a felmérések és a hivatalos adatok tükrében –, itt az ideje, hogy még egyszer nekiveselkedjünk. A kommentáradat azt mutatja, sokan nem ismerik a mai tinédzserek szexuális szokásait, sem a felmerülő…..
arma_gedeon 2016.09.28 17:50:25
@bircaman maxval szerkesztő: ha fenn akadsz a latex pajzson, vagy még időbe kikaparnak, nem lenne ennyi migráns!
A Molotov-Ribbentrop paktum értelmében Sztálin szabad kezet kapott Hitlertől, hogy a Finnország rovására terjeszkedjen. 1939 október elejétől megindultak a tárgyalások Finnország és a Szovjetunió között, azonban Sztálin olyan követelésekkel állt elő, amelyek Finnország számára elfogadhatatlanok…..
arma_gedeon 2016.07.14 13:51:37
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: akkor nyalogasd még őket
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
arma_gedeon 2016.05.02 16:03:03
@BircaHang Média szerkesztősége:
"Vannak kivételek is, mint te is, a nagy többség nem így van. "

Magyarul annyi eszed nincs, hogy külföldön normális munkahelyed legyen, nincs normális végzettséged, majd körülnéztél milyen munkák elérhetőek számodra: mosogatás, mert ahhoz nem kell beszélni tudni. Néhány angol szót még ismersz is, jó lesz London. Körülnéztél, hogy mennyibe vannak a kiadó szobák Londonban és összeállt a kép a fejedben, hogy a mosogatásnál még az is jobb, ha itthon maradsz és nyalod valakinek a seggét, mert így legalább nem kell beismerned, hogy szart sem érsz a versenyszférában. Ez amúgy tényleg szomorú lehet, de ez a saját kudarcod, és ez nem jelenti azt, hogy csak magadfajta magyarok költöztek ki. Senki nem állította, hogy külföldön kolbászból van a kerítés, aki igen, az hazudott, de itt leginkább arról van szó, hogy akik tudtak boldogulni, elmesélték az ittenieknek, hogy végre boldogulnak a fizetésükkel, a sok magadfajta birka pedig azt hitte, hogy menni fog nekik is, rájöttek, hogy mégsem, visszajöttek és még ezt a kudarcot is úgy könyvelik el, mintha más hibája lenne...
Beszélgetek emberekkel, tagja vagyok szakmai csoportoknak, és így tovább. Bátran állítom, hogy még mindig jellemző az "urambáttya" rendszer és rendszerezés. "A Béla a legjobb a szakterületén. Azért a legjobb, mert ismerem. Azért ismerem, mert a legjobb. "- tetszik érteni? Nagyjából ezzel az…..
Ráadásul meg is pisiltették, drogra gyanakodtak az őt igazoltató rendőrök. Eddig semmiféle furcsaság nincs a történetben. Ha valaki THC-t izzad, akkor az valószínűleg Snoop. Az viszont már felettébb gyanús, hogy a svéd rendőrök semmit nem találtak. Ez utóbbit Snoop mondta, aki…..
arma_gedeon 2015.07.27 15:31:14
@shitgun: nagyon félreérted a dolgot... van egy "véleményed", amiről annyit tudni, hogy más, mint másoké, te másokkal nem értesz egyet, mások rosszul tudják, felesleges is téged győzködni, mert neked más a véleményed, de a vita amúgy egy jó dolog...

ezt kapásból nem nevezném vitának, ahhoz minimum az szükséges, hogy az érveinket ütköztessük, de én nem érveltem, mindössze egyetlen kérdést tettem fel neked, te pedig erre sem tudsz válaszolni - így számomra ez nem vita... nem haragszom amúgy rád, biztosan így neveltek, ez rögzült benned, csak egyszerűen sötétnek tartalak... és nem azért, mert nem értesz egyet velem, vagy mert jól esik téged sértegetni, hanem mert ugyanazt szajkózod, mint egy papagáj, anélkül, hogy józan paraszti ésszel, az épp aktuálisan hatályban lévő törvényeket figyelmen kívül hagyva megfogalmaznád, hogy szerinted mi a "nagyfokú veszély" az adott szituációban...
arma_gedeon 2015.07.27 15:57:06
@shitgun: rendben
arma_gedeon 2015.07.30 12:25:18
@Beer Monster: "A heroin minden valószínűség szerint például igen. A koffein vagy a kannabinoidok talán nem." - ez azért attól is függ, hogy mit tartunk veszélynövekedésnek és ez elég relatív...

a heroinról mindenhol hallani, hogy a legveszélyesebb, de az igazság az, hogy nem sokkal veszélyesebb magadba fecskendezni, mintha akármilyen kínából importált legális amfetamin származékkal tennéd ugyanezt. ilyen formában mindkettő rendkívül addiktív, csak az egyik szedatív, a másik felpörget... az egyiknél elalszol és véletlenül belefulladsz a hányásodba, a másiknál túlpörögsz és megáll a szíved... az egyiknek ismerni évszázadok óta a hatásait, a másik eltűnik az utcáról, mire rájönnek...

koffeinből is fogyaszthatsz ugyanúgy felelőtlenül sokat, hogy kicsináld magad, ha nem bírod, a kannabinoidokat is fogyaszthatod annyi dohánnyal, hogy egy idő után tüdőrákot kapj. az, hogy a saját testeddel mit csinálsz, a magad dolga, de attól önmagában nem leszel veszélyes a környezeted számára, hogy pörögsz, a hányásodban fekszel, vagy kapkodsz a levegő után. eddig soha nem hallottam pl. koffein függőkről, akik bűncselekményeket követtek el, hogy utána kávét tudjanak venni és legjobb tudomásom szerint svájcban tiszta heroinnal szoktatják le a függőket sikerrel...

azt kéne végre felismerni az ilyen shitgun féléknek, hogy ez az egész tiltósdi az állam érdeke, munkát ad a rendőrnek, a mentőknek, a temetkezési vállalkozóknak, börtönőröknek, stb... azért, mert valami be van tiltva, nem feltétlenül lesz veszélyes, azért mert valami legális, nem feltétlenül lesz biztonságos. a volán mögött ülve viszont mind veszélyes...
  Eljött a betelt pohár napja!Nem azt mondom, hogy a televíziózás legalja, mert elkövettek már ennél meredekebb műveket is, de érdekelne, mit szívnak a sztori-írók? Tény, hogy bárki színvonalasabb műsort csinál a telefonjával, én mégis azt kérdezem: bealkonyulhat valaha is az…..
arma_gedeon 2015.03.09 12:37:53
@reqcka: Azért túldramatizálni nem kell, közel sem ugyanaz, mintha pornót vetítenének. De ha lenne erre igény és nem büntetnék meg a csatornát, feltételezem, hogy lenne olyan a piacon, aki élne a lehetőséggel.

Szerintem a "legártalmasabb faxság" ezen stresszelődni. Ha a szülők leszarják a pujákat, azok nyilván nem tudnak majd különbséget tenni a valóság és a műsorban látottak között, csak akkor, amikor már saját bőrükön tapasztalják meg, hogy hogyan működnek a dolgok.
arma_gedeon 2015.03.09 15:01:20
@Tristee: tedd azt is hozzá, hogy ez a németeknél futó "berlin nacht und tag" magyar testvére ==> nem kell drága licenceket vásárolni.
a stáb nagy része vagy amatőr, vagy statiszta ==> ergo szarért-húgyért égetik a pofájukat egy ország előtt.

az rtl vezetése meg nyilván nem hülye, a barátok közt, a szomszédok, stb... példájából meg tudják, hogyha egy célközönségnek fő műsoridőben egy alacsony költségvetésű sorozatot elkezdenek vetíteni huzamosabb ideig, akkor lesz nézőtábora és több profitot termel, mint amennyit a gyártás felemészt - főleg szempont az ilyen reklámadó mellett...
Az ATV, Hírvita c. műsorában egy jobboldali bértollnokkal értékeljük a választások eredményét. Egy dolog biztos. Van bennem valami, amivel a bigott vagy haszonlesésből (bár, ez a kettő általában keveredik) jobboldaliak idegei fölmondják a szolgálatot. Egy valamit azért…..
arma_gedeon 2014.04.12 17:39:03
Nagyon érdekesnek találom, hogy mióta a választás lezajlott, melyik fél milyen konzekvenciát vont le a történtekből...

Somosnak igaza van abban, hogy egy-két ellenzéki karakter nem feltétlenül vonzott be több szavazót, mint amennyit elriasztott, legyen szó akár Gy.F.-ről, vagy Dopeman-ről. De azért, aki figyelmesen követte az eseményeket, láthatta, hogy az ellenzéki oldalon mindenki sortűz alá került, aki állást foglalt akármilyen témában ellenük.

Rengeteg kis apró dolog hozta össze ezt a "sikert" - persze a kormányoldal hajlamos, akár egy véletlen ágyba szarást is sikerként kommunikálni...

- az ellenzéki vélemény kiirtása a médiából, ill. folyamatos rágalmazása (+ Publimont óriásplakátok vs. seggdugasz kis ellenzéki plakátok)
- választási körzetek átrajzolása
- gyűlöletkampány "civil" szervezeteken keresztül, amelyeknek a költségvetését nem hozzák nyilvánosságra
- az ellenzéki szavazótábor felszalámizása a kis kamupártokon keresztül (+olyan pártok támogatása, mint a kamu Együtt 2014)
- buszoztatások, szavazatvásárlások
- bérkommentelők nagy hír/közösségi oldalakon
- a közösségi oldalak hozzászólásainak cenzúrája
- az erdélyi kettős állampolgárok szavazásának megkönnyítése
- nyugatra vándorolt állampolgárok szavazásának megnehezítése
- közmunkások által letépkedett / összeszedett ellenzéki hirdetések
- közmunkások által kihelyezett kormányoldali kampányplakátok (letépkedés esetén kamerák felhelyezése)

... és még lehetne folytatni, ezek mellé társul egy hit alapon gondolkodó szavazótábor a jobboldalon (amit híresen jól tudnak mozgósítani) és egy apátiába süllyedt baloldali szavazótábor (amelynek egy része vagy nem ment el egyáltalán szavazni, vagy elhagyta az országot). Említeni lehet még esetleg a két kampányidőszakban kirobbant botrányt is, ami szintén a kormány malmára hajtotta a vizet (Simon folyt a csapból is, Rogánról alig-alig valami, az is olyan felületeken jelent meg, ami vidékre már nem biztos, hogy lejut).

Egy kormánypárti szavazónak ezek ellen ennyi érve van: bezzeg a kommunisták, elmúlt 8 év, simon, stb... Elég óvodás, de hát lássuk be: az itthoni emberek nagy része értelmes, számokkal alátámasztott érvekkel nem meggyőzhető, kell a díszmagyarkodás, a külföldiek, meg a bankok szidása, meg a futball- és szabadságharc-metaforák - mert így érzik ezt az egy közülük, nép gyermeke imidzset. Más kérdés, hogy mindez mennyibe került, mennyire demokratikus, vagy etikus... Kell még 4 év a prosztóknak, hogy rájöjjenek, hogy csúnyán át lettek baszva, de ez már csak akkor következik be, amikor már a szájukból rántja ki a kormány az utolsó farhát falatokat...
arma_gedeon 2014.04.12 19:16:43
@midnight coder:
"Nem tudom hol laksz, de itt pesten az MSZP pont ugyanakkora szabvány óriásplakátokon hirdetett mint a FIDESZ. És nem is volt kevesebb."

Mindkét oldalnak megvannak a maga plakátos érdekeltségei, de ha BP-en laksz és szerinted több szoci óriásplakát volt összesítettbe, akkor vak vagy.

"A legnagyobb cenzorok a balos blogok. Az igazán elkötelezettek pedig eleve teret sem adnak a hozzászólásoknak."

Neveket mondj, ne a semmibe vagdalózz. De örülök, hogy neked egyáltalán nem jelent problémát, hogy az adóforintjaidból fizetik ki O.V. facebook moderátorait (igen tudjuk, az mszp-ét is ;-))))

"Ezek eredetileg inkább az MSZP számára hoztak volna be olyan szavazókat, akik az MSZP-re biztosan nem szavaznak, de a FIDESZ-re sem. Csak nem jött össze."

Valami távoli álomvilágban biztosan. Ha egy kicsit megerőlteted az agyad, biztosan emlékszel rá, hogy a koalíciós tárgyalások hogyan folytak: az MSZP még a saját partnereinek is alig adott volna mandátumot, mondván ők a legnagyobb ellenzéki párt. A kis kamupártok akkor kezdtek el alapulni, mikor kiderült, hogy mekkora támogatásokat vehetnek fel rá. Soha szóba nem jött egyszer sem, hogy koalíciós partnerként csatlakozna az ellenzékhez akármelyik mikropárt, ergo elmesélhetnéd, hogy ezek miért is hoztak volna az MSZP-nek szavazatot.

A többi "értelmes" megnyilvánulásodra kár is reagálni, minden benne van, amit egy hithű fideszes óbégatni kezd, ha nem az övéinek nyalnak, esetleg a másikat fikázzák. Még mielőtt belekezdenél a szokásos betanult szövegeid visszaöklendezésébe, egyik felet sem támogatom és szerintem sokat elárul egy "demokratikus" országról, hogy a benne lakó emberek lassan ellenvéleményt sem fogalmazhatnak meg, ha nem tetszik valami. Mondhatsz akármit, az, hogy melyik oldal lop/csal/hazudik, egy közhely, ezt mindenki tudja. De ez az érvelési "trend" nem a szocik alatt kezdődött el...

Még valami: igen, a többségi akarat dönt, nyert a Fidesz, de egy ország lakosságának a 25%-át úgy, ahogy van, minden érintő kérdésben leszarni, mert "kisebbség", szerintem nem demokrácia. Aki szerint normális, hogy bármiféle társadalmi/civil konzultáció/vita nélkül törvényeket hoznak arra hivatkozva, hogy fel vannak rá hatalmazva, az lakjon Észak-Koreában.
arma_gedeon 2014.04.12 19:21:52
@midnight coder: a felsorolt két pontoddal amúgy részben egyetértek, de kérlek meséld már el, hogy az egy kulcsos adó miért tartja itthon a fiatalokat...
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
Angol cím: Pilot Magyar cím: Bevezető Leírás: Steve nem tud magának barátnőt szerezni, ezért apja, Stan úgy dönt hatalmat ad neki azzal, hogy iskola elnökké nevezi ki. Hamar kiderül, hogy a kiszemeltjét még így sem Steve, hanem csak a hatalma érdekli.Letöltés (szinkronos…..