Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JayCircus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Pasztellt a pasikra! 2012.04.30 09:46:00
Már rajongtam nektek a pasztellszínű sminkekért, a mentazöld holmikért de a nők felségterületénél tovább nem is gondoltunk még a fagylaltszínekre, aztán most megláttam a belga származású Walter Van Beirendonck tavaszi kollekcióját és az ötvenes évek Amerikája jutott eszembe:…..
Az Everwood című amerikai sorozat egy család életét mutatja be, a filmet azért is kedveltem meg, mert életszerű dolgokat dolgoz fel. A sorozat kikapcsoló, olykor megnevettető és dráma lévén olykor megríkató is tud lenni. A homoszexualitás is feldolgozásra kerül benne, egyik…..
A legutóbbi születésnapi bejegyzés után most jöjjön egy kicsit aggasztóbb és kevésbé vidám poszt. Történetesen ami hatalmas meglepődést okozott nekem, és enyhén fel is háborított. A hvg számolt be róla, hogy a Jobbik bebörtönözné a melegeket... A blogon és…..
JayCircus 2012.04.21 00:35:37
Kellemes Húsvétot minden kedves Olvasómnak! Így lassan az ünnep vége felé közeledve, de nem megfeletkezve rólatok, a Húsvéti nyuszim egy fantasztikusan vonzó fiút hozott nektek, íme... :P Jacob, azaz Taylor Lautner kíván Boldog Nyuszit...  A Twilight rajongók már…..