Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna~Karenina (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az On The Spot riporterei, Cseke Eszter és S. Takács András kedd este a Budapesti Corvinus Egyetem zsúfolásig megtelt nagyelőadójában beszélgettek az egyetemistákkal. A két fiatal digitális újságíró a világot járva készíti doktumentumfilmjeit. Most meséltek. A kezdetekről,…..
Anna~Karenina (törölt) 2012.04.19 13:24:27
@AnnaKarenina: Szerintem nem kellene mások nevében beszélned, mások szándékait, hozzáállását megítélned. Ha nem tetszik a rendszer, vedd be még egyszer, nem ez a jelmondatotok?
Egyébként CsE az egyiptomispot óta lett mérhetetlenül ellenszenves, amikor volt annyi esze, hogy belekeveredjen fiatal szép európai nő létére a tüntető arab, ránézésre 99 % férfiból álló tömegbe. (Mondjuk az a tömeg inkább volt milla, mint ti.) Utána meg csodálkozott, hogy nem tisztelték benne a nőt, (Egyiptomban, teccikérteni, ahol a nők nem igazán vannak emberszámba véve, mint az arab világban általában), meg taperolták és inzultálták. Erre mondta volna Kuncze: minek ment oda?
Tudom, hogy a molesztálásra nincs magyarázat semmilyen körülmények között, de basszus, én sem ugrom be a cápákkal teli tengerbe, vagy ha bele is ugrok, nem sír a szám, hogy kiharaptak a seggemből egy darabot.