Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baumannmiklos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       A nép nem járt egyetemre. A nép érettségije is kétesélyes, leginkább szakmunkásképzőbe járt. A nép nem te vagy, ezt kellene végre megértened.      A népet nem érdekli a CEU. A nép nem is tudja, mi az a CEU. A Sorost érti, mert a Soros egyszerű.  A nép kicsit antiszemita. Nem nagyon szereti…..
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
baumannmiklos 2012.10.28 00:37:04
@sárkányfő: ezzel azt mondod, hogy az imf évenkénti szokásos ellenőrzése semmit sem vett észre sok éven át. vagy...? más ötlet?
aztán hirtelen elverik a port görögországon, az imf meg csak vonogatja a vállát, és nálunk próbál erősködni?
és mit csináltak spanyol, olasz, portugál, ír földön ezek a mindentudó imf-esek? valamit jót tudsz említeni?
ezzel csak azt akarom mondani, nagyon élvezetes poldi bácsi aktuális lealázásait olvasni. ő sem okosabb a többinél. ilyen átlagos értelmiségi, aki nem tanult a történelemből.
baumannmiklos 2012.10.28 00:51:18
@sárkányfő: az eunak éppen van eszköze... az imf-nek nincsen, csak a kölcsön adu. a baj inkább az, hogy nem konzekvensek az eszközeik használatában, erre mondják, hogy politikai döntést hoztak.
egyébként az imf-re visszatérve: olyanok ők, mint a zsémbes házmester (ha tudod, mi volt az), aki nem akarja beengedni a lakástulajdonos lakót, ha nem veri le a talpáról a havat...
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..