Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszpe

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BUKSZ Ez már majdnem kommunizmus 2009.01.27 10:42:00
"A tőke tulajdonosai úgy befolyásolják a munkásosztály igényeit, hogy az drága hiteleken vásároljon lakást, házat és technológiai eszközöket; amíg a vissza nem fizetett hitelek a bankok csődjéhez és ezen keresztül államosításukhoz vezetnek, és így az állam a…..
Fontos szinthez érkezett Gedeon barátunk. A charton látható vastag barna vonal egy középtávú trend meghatározó egyenese. Másfél éve, amikor lefordult 50000-ről, akkor szépen beállt egy csökkenő csatornába, amiben le-föl pattogott. A csatorna ellenállása (felső határvonala)…..
Egyelőre nincs nagy veszélyben a várt kitörés, de óvatosnak kell lenni! Nagyon fontos dolog a 140-es szint megtartása. Ha innen pattan, akkor a fülescsésze alakzat beigazolódni látszik, viszont ha átesik a 140-en, akkor annak csúnya lesz a vége, mert 125-ig nem fog megállni, és ezzel…..
Oly szeretett bluechipünk hanyatlásának végét láthattuk a chart szerint. A csökkenő trendből először március 25.-én próbált kitörni (vastag barna vonal), de az igazi elrugaszkodást május eleje hozta meg. Beszűkült a vastag piros és világosbarna vonal mentén, és rendre…..
Januárban a papír hosszú hezitálás után erőteljes lejtmenetbe kezdett. Ennek nagyon sokan nem örültünk... A 200 feletti tartományból egészen 121-ig esett, igen lendületesen. Aki nem használt stoppot, az csúnyán benézhette a dolgot, a 170-180 közötti szint erőteljes elesése…..
Nagyon hosszú szünet után próbálok ismét életet lehelni a blogba. Félévnyi hallgatásomnak csak részben volt oka a sokat emlegetett másodlagos jelzálogpiaci válság, másik oka magánéleti volt. Na de sebaj, remélem mostantól több idő jut a blogolásra.Nem tudom, hogy sokan…..
Hosszú hallgatás és sebnyalogatás után íme pár elemzésOTP (napi):Előző elemzésemben említett törésvonal már rég a múlté, csúnyán lejött róla áttörve Pitchfork csatornát. Jelenleg egy gyengébb támaszon tartózkodik, de talán az RSI nagyon túladott szintje együttesen a…..
Nehéz eset mostanában ez a papír. Amikor kiszabadult a csökkenő csatornából, akkor nagyobb erőt gondoltam neki, de nyilván az amerikai többszázalákos esések a dollárral karöltve folyamatosan adják a pofonokat.60 perces:Szeptember végén kitört az ékből, akár szépen emelkedő…..
Attól félek, hogy a csütörtök nem a mi napunk lesz. A támaszokon pihegni próbáló papírok nagy eséllyel csúnyán ki fognak vérezni holnap. Eddig két csúnya amcsi esést úsztunk meg a 4 napos ünnepek miatt, holnap nyitva leszünk, így a -3%-os amerikai zárásokat szépen…..
A reggeli ébredező bikát a medvék megették tízóraira.Az MTELEKOM-ot irgalmatlan forgalommal próbálták 930 alá nyomni. Az előző elemzésemben írt ékből végül sikerült is kinyomni, köszönhetően a nagy eladói nyomásnak, de így is sikerült 920-on zárnia. A FOTEX is 980-as…..
MTELEKOM (60 perces):A 920 megfogni látszik az árfolyamot, pedig 900, sőt akár a 880 elérése is reálisnak látszott az utóbbi napok mozgása alapján. Felpattanva 920-ról egy kisebb beszűkülés figyelhető meg. Ráadásul a csatorna tetejéhez ért el, amiből nem valószínű, hogy…..
Sziasztok!Most szántam rá magam, hogy elindítsam a tőzsdei blogomat. Kérdezhetnétek, hogy mi az oka. Úgy gondolom, hogy tőzsdei indulásom idején nehezen tudtam első blikkre, hogy mit kezdjek az egész dologgal, pedig szinte minden adott volt egy sikeres induláshoz:…..
EGIS (60 perces):Kialakult egy elsődleges és egy másodlagos ék (szaggatott vonal). A másodlagos ék szeptember óta szorította az árfolyamot a 23300-as ellenálláshoz. Egy kitörésre lehetett számítani, ámde ehelyett csúnyán letört (bár nem nagy forgalommal) az elsődleges ék…..