Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZefiNa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fly with angelswing... A kezdet 2012.04.18 16:50:00
 Sziasztok. Kezdő bejegyzésemben szeretnék kicsit bemutatkozni. Reményekkel telve láttam meg a napvilágot 1990-ben gyönyörű nyári éjjel. Már a születésem napja is hagy némi kivetnivalót maga után, hiszen Trianon napján bővítettem egy fővel a világuniverzum tagjainak…..
ZefiNa 2012.04.18 23:41:35
Örülök, hogy megtaláltam a blogodat, sok mozzanat olyan, mintha a saját gondolataimat olvasnám - régről. 1990-ben születtem, 2005-ben kezdtem a pesti gimit, egy kisvárosból jártam fel, nem sokkal később visszajöttem és egy közeli gimiben tanultam. A pesti osztályban a 27 ember közül nem találtam meg senkivel a közös hangot (illetve az egyik csajjal jóban voltam, de nem voltam az a nagyszájú, belevaló csaj, sajnos őt hamar át tudták csábítani a drogos, fura hobbit űző bandába, én meg magamra maradtam, mert nekem ez nem kellett. Előre gondolkoztam, és nem akartam 30 évesen 45-nek kinézni a sok kábítószer miatt...). Sajnos egyedül voltam az emberekkel teli teremben...
Milyen szánalmas. A szobatársaimmal meg jól kijöttem, csak ők nem ugyanoda jártak, ahova én, úgyhogy csak sulin kívül találkoztunk, 3-4 hónap után olyan volt, mintha a testvéreim lennének. Megszerettem őket, sokat szórakoztunk. Ők visszahozták az életkedvemet, amit az osztályban "elvesztettem". A negatív tapasztalatok engem is megerősítettek, és ma már egyáltalán nem vagyok naiv. Van, hogy előadom, hogy elhiszem, de csak azért, hogy ne tűnjek felszínes embernek. Pl. ma már nem hiszem el a barátomnak, ha azt mondja, "mennyire sajnálom, hogy nem mehetek veled", ha a következő alkalommal elkísérhetne, semmi akadálya nincs, mégsem jön velem. Gyakran játszmázik sajnos. Kétszer már dobtam, de még most sem vagyunk külön véglegesen. Ő is olyan személy az életemben, aki amellett, hogy pluszt ad, el is vesz valamiből. Sokszor csalódtam benne, de még kitartok.
Várom a következő bejegyzésed. Szerintem nagyon jól írsz, tetszik a stílusod.
ZefiNa 2012.04.18 23:43:08
:)
ZefiNa 2012.04.19 18:38:48
@whitelily: írtam neked mailt:)