Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boglárkaxd

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tudják, hogy az egy főre jutó tojástermelés volt az a gazdasági mutató, amiben legelőször leelőztük az USA-t, még az ’50-es években. Akkoriban nagy szó volt ez, Rákosi Mátyás diadalittasan jelentette be a fegyvertényt. Nemhiába kötődik a magyarság ezer szállal a…..
boglárkaxd 2012.04.19 15:14:57
@Állampapírt veszel? Majd elveszik ahogy szokták!: nem lehet hogy a tizen hatezer rokkantnyugdíjas azért hallgat mert nem jogosult a rokkantság besorolásra .nekem erős a gyanúm.egy másik egy ismerősöm 48éves ifartus után 180 000forinttal nyugdíjba ment rokkant nyugdíjas. osztrák útépítésen dolgozik kb. egy másik ismerősömet magas vérnyomás miatt rokkant nyugdíjas van vagy hat éve.és még sorolhatnám. bizonyára mindenki ismer hasonló esetet.meg kellene végre érteni, hogy abban a bizonyos nagykalapban ha több marad többjut a tényleges rokkant nyugdíjasoknak.és az igazságérzet hol van az normális ,hogy az általunk befizetett járulékot nem a rászorulók kapják a valóbanrokkant nyugdíjasok csak jól jöhetnek ki ebből.persze akinek nem ingje ne vegye magára.
boglárkaxd 2012.04.19 15:25:39
@Dr. Furia: majd ha letagadják a leveled akkor ítélkezz. ne előre vizionálj .a koorrektséghez hozzátartozik.de szerintem te nem a levélen aggódsz.
boglárkaxd 2012.04.19 15:35:27
@akakukk: egyetértek.@belekotty: vegyél egy-két gyöngytyúkot. olyan rikácsolást rendet, hogyelmenekül a róka még az uniós is.