Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfie.Bp

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek lesz és tizenharmadika, mikor Egervári mester újfent helyet foglal a hazai kispadon Győrben. Az esemény kétségtelen művészettörténeti kihatásai mellett jelentős sportértéket is hordoz: egyiptomi héroszaink először szállnak harcba a kora őszi megdicsőülés óta,…..
Meleg rendőrös videoklippel állt elő a The Kolin zenekar az egyik legjobb magyar videoklip után. A zenekar helyett a klipeket rendező Kostil Danilát kerestük meg, hogy beszéljen a szőrtelenítésről, a meztelenkedésről és a videoklipekről. Extraként összegyűjtöttük a legjobb…..
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Hopp, kicsit elaludt a szakítósblog ügyeletes fele, és a laptop is lemerült, így ha megkésve is, de legalább akkora szeretettel küldöm a következő, klasszikus időket felelevenítő posztot, amelyben az összes klasszikus szöveg koncentrálódik, talán éppen csak az értékellek…..