Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winettu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
winettu 2012.08.03 16:17:24
@Gargantua:

Ezért;

Balogh Gábor miniszterelnöki sporttanácsadó készíti a hazai sport problématérképét, a volt öttusázó mindenhol ott van. A Fideszen belül az ütközőszerepet jól ellátja, az alázat is megvan benne. Egyesek szerint Orbán Viktort emlegetve akart pozíciókat halmozni, gyorsan tört fel, sokan nem kedvelik. Világbajnok a politikában. A januárban megalakult a Miniszterelnöki Sporttanácsadói Irodában dolgozik jelenleg, azt a konkrét feladatot kapta, hogy készítse el a magyar sport problématérképét. Járja végig a megyéket, megyeszékhelyeket, összegezze a gondokat, vázoljon kiutakat.

"Miniszterelnök úr felkérése alapján dolgozom tanácsadóként a miniszterelnökségen három kollégával: közöttük van két sportmúlttal, vagyis komoly szakmai tapasztalattal rendelkező ember, míg a harmadik munkatársam alapvetően az államigazgatásban jártas szakember. Feladatom alapvetően a miniszterelnökség képviselete a sport terén működő államigazgatási és civil szervezetekben, sportigazgatási és sportszervezési feladatok koordinációja, a sporttal kapcsolatos fejlesztési stratégiák, programok, kormány-előterjesztések, jogszabályok véleményezése és jóváhagyása, közreműködés a sportkormányzat irányítási és intézményrendszerének kialakításában, és az ehhez szükséges szabályozások biztosításában. Emellett ellátok sportdiplomáciai feladatokat is, képviselem a miniszterelnökséget az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságában, miközben természetesen használható, naprakész információkkal látom el miniszterelnök urat az aktuális döntéshozatali folyamatok során" – írta munkájáról és a Sporttanácsadói Irodáról.

Ő az ütköző a sportért rendkívül elkötelezett miniszterelnök és a sportban élők közt. Ezt a feladatot jól ellátja. Orbánnak nincs ideje arra, hogy mindenkivel – elfogult, törtető sportlobbistákkal, fanatikus edzőkkel – beszéljen, személyesen tájékozódjon a hazai sportélet gondjairól. Mivel él-hal a sportért, tenni szeretne érte. Balogh szűri meg a panaszokat, kérelmeket. Sajnos tudok róla, hogy legalább az ötödik mondatában meg is említi a főnököt. Arról is hallani, hogy bejelentkezett sportigazgatónak a Magyar Olimpiai Bizottságba, de valószínűleg nem azért, mert rosszul érezné magát, hanem mert a pozíciófelhalmozás időszakát éli, minden szeretne lenni.
winettu 2012.08.03 16:49:14
@Gargantua: :-)