Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutya_úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok nagy híve a saját munkáját és sorozatét ostorozó színészeknek, de az Indiewire-nak nyilatkozó Josh Lucas szavai mellett elég nehéz szó nélkül elmenni. A színész ugye Mitch McDeere szerepét kapta meg a Cég című NBC-krimiben (nálunk az AXN vetíti), ami a nem túl…..
kutya_úr 2012.04.23 11:04:10
@LesCorts:
Szerintem csak kurvavicces! :))
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
kutya_úr 2012.04.18 18:35:58
Persze nem írnék így látatlanban sem olyat, hogy hazudsz, de sajnos amiket leírsz az nem igaz.

a.) Szűk hely? 2 méter magas és 100 kilós vagyok (tehát elég nagydarab), mégis kiválóan elfértem. A combcsontom minden bizonnyal másfélszerese a tiédnek, mégis volt kb 5 centi a térdem és a másik ülés közt. Bár lehetnek kivételek, de a ryanair ugyan azokat a boeing gépeket használja, szóval sanszos, hogy ugyan olyan géppel utaztunk.

b.) Poggyász mérete? ezt a felvetést nem is értem. Minden egyes lehetséges fórumon le van írva, hogy mi a repülőre felvihető poggyász maximális mérete, hovatovább a bőröndgyártók ennek megfelelően készítik a bőröndjeiket is, szóval még a hülye sem tévesztheti el.

c.) Magyar utastájékoztatás hiánya? Én eddig bárhova repültem mindig volt a gépeken magyar személyzet, akik mindent elmondtak magyarul, sőt nem egyszer a pilóta is magyar volt. Az tény, hogy az ülések háttámláján levő piktogramok nincsenek a gyengébbek kedvéért magyarul feliratozva, de ha jól emlékszem más nyelven sem, direkt az olvasni sem tudó réteg kedvéért vannak tudod a kis képecskék. Amúgy meg mégis mi a sz.rt szeretnél magyarul hallani? Hogy mennyibe kerül a duty free chanel? ha megkérdezed elmondják. Más tájékoztatásra meg nincs szükség.

Azt meg továbbra sem értem, hogy mit várnak egyesek a 7-10 ezer forintos jegyektől? Mert gyors pontos, problémamentes, kényelmes utazást én megkaptam. A mávnál 200 km több mint 4000 HUf és ott mit kapsz a pénzedért? Jó esetben egy olyan IC kocsit, aminek a helyére egy marhavagont csatoltak, no meg a két órás út alatt 2 óra késést.
kutya_úr 2012.04.18 18:42:51
@Mr. Jerkow:

Aki meg nem bír ki 45 percet kakkintás nélkül az vegyen fel pelenkát. A teminálokon 68 budi van biztonsági ellenőrzés előtt, után, mindenhol.
kutya_úr 2012.04.18 18:48:30
@Píter:

Ebben igazad van, csak azt ne feledd, hogy éppen azok miatt a kulturált utasok miatt van karám, akik nem értik, hogy az a sok színes csík mi célt szolgálhat.