Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajorbacsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom sokan emlékszünk régi rádióműsorokban elhangzó üzenetekre, miszerint Pisti látott egy lányt a vonaton, szemeztek egy darabig, de a lány leszállt Sárbogárdnál. Pisti üzeni, hogy ha a lány hallja, küldjön neki levelet. Akkoriban azon töprengtem, vajon mekkora esélye van,…..
comment:com Orbán fenékre csap 2008.03.05 13:52:00
Azért jó gyerekekkel dolgoztatni, mert olcsók, sok nézőt vonzanak, és nem gondolják, hogy a sminkes, a világosító, meg a vágó munkájához is jobban értenének. Mint mondjuk Havas Henrik. Kölyökkutyákkal még ennél is olcsóbban ki lehetne jönni, egész nap elrágódnak egy marék…..
Nincs is a földön jobb a Budapest tévénél. Nálunk itt fejeződik be a szórakoztató ipar Mekkája felé tartó utazásunk. A Budapest TV minden, amit egy három hete nem alvó, széthajszolt ember egy óriási vacsora, és fél kiló kemény drog után álmodhat. Hol ér fel ehhez a Twin…..
A pesti utcákon itt-ott hallani olyanokat, hogy az iWiW jövő héttől elindítja a közösségek támogatását. Ez valami olyasmit jelentene - a sarki fűszeres szerint -, hogy ezentúl az iWiW (nem csak eltűrné, de) kifejezetten támogatná a nem valós személyek adatlapjait. Valami olyasmit…..