Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jorg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
jorg 2014.06.17 13:34:50
@ügyfélszolgálatos: Ja nekem is pont ez jutott eszembe, hogy a könyvben is egyszer csak megjelennek és kész. De itt nekem a könyvben is volt egy kis hiányérzetem, -nem érdekel, hogy hogy jutottak oda- mert az a fal olyan kurva hosszú, hogy egyszerűen elég hihetetlen, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy jön Stannis meg a haverok.
Monte-Carlóban beszélgettünk A híd című svéd-dán sorozat két főszereplőjével, Kim Bodniával (Martin) és Sofia Helinnel (Saga). Az interjút teljes terjedelmében hamarosan lehozzuk, de mivel mi is megírtuk, hogy Bodniának gondjai voltak a forgatókönyvekkel és kiszállt, és…..
jorg 2014.06.13 12:31:28
@thegoddamnbatman: Szóval ha én nézek egy sorozatot, ami jóval előrébb jár mint én akkor nem kattingatok semmiféle cikkre ami arról szól, mert potenciális spoiler forrás. Mindegy, hogy van-e alert vagy senem. Megoldás: sorozat néz -> az összes rész megnézve -> klikk a mindenféle cikkekre(ha még mindig érdekel)
Még ebben a hónapban érkezik ez a drámai horror, egy egészen egyedi történettel, ami Todd Rigney novelláján alapul. A főszereplő egy félénk tizenéves srác, aki imádja a horror filmeket, egészen addig, amíg a saját élete nem változik azzá. Ugyanis egy szép napon talál egy…..