Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elepi Kőszál

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók hadd, lobogjon! 2016.02.22 12:53:02
csabának vasárnap már csak egy vágya volt, hogy a rendőrautóval szeretne menni, de lehúzott ablakkal, hogy obivan köpenye loboghasson, ahogy kitartja. ezeken a vasárnapokon nekem is csak egy vágyam szokott lenni, de ezt hagyjuk.  repült ki a legoautó az ablakon. tavaszodik, nyitva van. de ezt is…..
ha valaki elmúlt öt éves, és a gyerekvédelem szakellátásában él, akkor van legalább félmétermagas aktatornya, annyira sokminden történt vele, mint amennyire nem történik semmi egy keddi napon egy gyerekotthonban, legfeljebb megérkeznek a szülei, de ezt még percekkel előtte se…..
tízre igértük, hogy megyünk, hamarabb érünk, de legalább nem aludtunk a kert alatt, ez is önuralomra vall, a gyerekek nincsenek "otthon", sétálni mentek. egy gondozónővel beszélgetünk, fiamat tündérnek festi, lányomat bonyolultnak, de elmondja, hogy praktikus gyermek is, mert nagyon…..
kisrigók de ki kávézik? 2014.09.23 12:53:03
lányom a nevelőszüleit anya és apa néven szólította, így is beszélt róluk. júliusban megkérdeztem tőle, mi a nevük, hogy ha beszélgetünk, hozzámondom a keresztnevüket, hogy egyértelmű legyen, kiről van szó, de azt mondta, nem tudja a nevüket, a keresztnevüket sem, nem…..
Elepi Kőszál 2017.05.01 22:15:12
@BeckyThatcher: Totál! Gyerekkoromban az Árvácskából tanultam meg egy jó hosszú részt valami szavalóversenyre. Életre szóló nyomokat hagyott bennem. El is mesélem a gyerekeimnek,már elég nagyok hozzá.
kisrigók gyerek az aktában 2015.02.16 13:00:37
azt kell elfogadnom, hogy ez az "elég-érdekes-anya-hogy" kisfiú a gyerekem, ittésmost, mindegy, mi volt régen. kell éljen bennünk is egy mese, ma még nem is kérdezi, de mégiscsak valahonnann jött, és mi fel tudtuk mondani, hogy babakorban nevelőszülő, de nem volt jóhelyen, ezért…..
Elepi Kőszál 2017.05.01 22:15:09
@NoComment: Jaj,de megrázó!
De még jól jöhet nekem. Egyre jobban érzem,hogy örökbe szeretnék fogadni gyerekeket. De -nem tudom, máshol hogy megy ez-, a férjem kevésbé érzi.
kisrigók zsebeink 2015.03.03 12:35:06
szandra szólt, hogy koszos csaba kabátja, jóhavanegylányod. micsoda felfedezés volt kipakolni a kölyök zsebeit! (nem nézem a zsebeiket, meg a párrnákalá, meg az ágyalá sem. nagyok, magánélnek. nem nézem meg szandra fényképezőgépén a fotókat, csak ha mutatja. bízom benne,…..
Elepi Kőszál 2017.05.01 22:15:05
@LCHF ketománia: Éljenek az ilyen tanító nénik! Őket is Isten óvja! Mi rendszeresen imádkozunk a gyerekeim nevelőiért, nagyon hálás vagyok nekik.
Várom az írásaitokat, kérlek, ne fukarkodjatok, Edit írása igazán jó volt, írjatok ti is, ne mindig csak az én szövegelésem legyen...:) A nyeremények is várnak rátok, tudjátok a mézeskalács kakas-tyúk páros és egy elfogyasztható sakktábla! Részletekért katt…..
Talán emlékeztek még rá, amikor arról írtam a múlt nyáron, hogy az utcabeli gyerekek találtak a faluban a főúton egy kicsi japán tyúkot. Ott futkosott a kocsik előtt, összeszedték, aztán biciklivel elfuvarozták hozzánk szegénykét… Ilyen volt még…..