Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsatom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tóth Krisztina "Hal"-a az áprilisi Mozgó Világban nagyon érdekes. A karácsonyi És-ben közölt Bánk bán nem igazán tetszett, (A koravén cigány akkor már sokkal inkább). A "Hal"-at ("Hal"-t?) azért tartom érdekes, mert elég sok jó dolog van benne, és…..
Szépet választott Balla Zsófia "Az év versé"-nek Wisława Szymborskától a Literára. (Nem tudom, minek kell a kommentben csak úgy en passant sértegetni a remek Erdős Virágot. Ha már személyeskedni akar valaki, akkor inkább lehetne szóvá tenni, hogy Balla Zsófia szerint az év…..
Nézem a Litera mai netnaplóját, Nyáry Krisztián ír Illyés Gyuláról. A koncepció, hogy Illyés szinte leesik a képekről, mert társaival ellentétben nem szakadt, alapötletnek jó. A Litera facebook-oldalára is kiposztolt, felemelt lábas csoportképen (a netnaplóban az elsőn)…..
Az Írók Boltjában ingyen elvihető volt néhány korábbi Új Forrás-szám, hát elhoztam egy-egy példányt. A lap alighanem a fényes diadal esélyével pályázhatna a legegyenetlenebb színvonalú folyóirat díjára.A 2010. 8. számban (a 49. oldaltól) Tóth Krisztina-összeállítás…..