Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AMKAMK

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetszik-e mai brit gyerekeknek a most 30 éves Commodore 64? Ez érdekelte a BBC-seket, amikor megkérték Mat Allen-t, hogy látogasson el egy brit londoni iskolába és mutassa be a féltve őrzött gépét. Talán nem meglepő, de nem estek hanyatt a géptől, ám még így is szolgált nekik…..
Az egy dolog, hogy Bikkmakk86 egyáltalán nem tudott sehol fizetni a csipkártyás MasterCardjával Mexikóban, de az MKB még 8 eurót sem hajlandó jóváírni a kényszerATMezés után. A Homárnak mintha az rémlene, hogy Amerikába Visa-kártyát kell vinni, de lehet, hogy Mexikóban az sem…..
AMKAMK 2012.04.17 17:54:47
Annyira jó olvasni sok "világot látott" kommentelő baromságait.

Hasonló tapasztalataim vannak Mexikóval, Egyiptommal, stb...

Lehet nálad bármennyi készpénz, de pl. az autókölcsönzőben csak kártyát fogadnak el!

Konkrét eset, hogy 1x nem engedték kifizetni a szállodai szobát. Röpke 10 perces egyezkedés a bankkal (percdíj úgy 900 Ft környékén volt). Azt mondták minden rendben, többet ilyen a tartózkodásom alatt nem fordul elő.

2 nappal később az autókölcsönzőben 2 kártyámat utasították vissza (Visa és MasterCard, hogy ne lehessen azt mondani, hogy miért 1 kártyával indultam útnak)

1 héttel később újabb autókölcsönző, ahol ismét elutasítás. Bankot ismét felhívva újabb 11 perc csacsogás.

A bank ügyintézőjétől a menedzserig jutottam, aki azt kérte szombat délután tőlem, hogy kérjem meg a kölcsönzőt, hogy hívják fel a bankjukat, hogy az hívja fel a magyarországi bankot és igazolja, hogy jogos a kártyahasználat.
Mi??? Basszus egy beazonosítás után jutottam el hozzájuk, mit igazoljak még?

Na akkor szakadt el a cérna és megmondtam, hogy amikor haza érkezem azonnal felmondom a szolgáltatást.
Amúgy a megoldást egy arany Visa kártya jelentette.

Amit ígértem be is tartottam. Főleg, hogy a 21e Ft-os telefonszámla megtérítését kerek-perec elutasították, annak ellenére, hogy az első eset után azt mondták, hogy többet ilyen nem fordul elő.

Azóta van AMEX-em, amivel még sosem volt bajom.