Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vctry

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
Vctry 2012.06.01 10:55:00
@ne most: már amelyik jelentkezik... Sajnos azt tapasztalom a közvetlen környezetemben, hogy sokan vannak, akiket úgymond "meg kellene menteni"... Ők nem fognak elmenni havi 150 nettóért dolgozni, mert az "kevés pénz". Szerintem pedig pont 150-el több, mint a semmi, és máris nem kelt rossz fényt a HR-esben, ha azt látja, hogy addig is dolgozott, még akkor is, ha az a munka amit végzett bőven alatta marad a képességeinek és végzettségeinek... Tisztelem az olyan embereket, akik lejjebb tudják adni az igényeiket, ha a szükség úgy kívánja. Azokat viszont nem, akik nem hajlandóak dolgozni és másokon (főleg a szüleiken) "élősködnek"...
Vctry 2012.06.01 10:37:59
@Taxomükke: pontosan...
Van egy ismerősöm, akinél 2-3 éve (nem tudom pontosan) sclerosis multiplex-et diagnosztizáltak, leszázalékolták. 30egynehány éves, az égegyadta világon semmi látszólagos baja nincs, csak a papír a betegségéről. És mégsem dolgozik... nyavalyog... mint Magyarország 90 %-a. VAGY: egy másik ismerősöm 2 éve ül otthon, küldözgeti az önéletrajzait, ha az anyja nem lenne, éhen halt volna. Amikor nekem nem volt munkám és nem találtam 2 héten belül, elmentem a mekibe és beadtam az önéletrajzom, mert a sárga csekkek attól még jönnek, az élet nem áll meg...
Vctry 2012.06.01 10:44:18
@levendulabandi: Régen volt, és mégcsak nem is kellett elmennem oda dolgozni; miután beadtam az önéletrajzom, már fel is hívtak, hogy megvan az állásom :) Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy lehet várni a sült galambot, de jobb, ha az ember a saját kezébe veszi a dolgokat :)
A nyafogásért még senkinek sem fizettek havi százezreket vagy többet :) Tisztelet a kivételnek :)
Elmentünk megnézni az Éden záróbulit, találkoztunk játékosokkal, a közönségben akadtak fogalmatlan arcok és képben lévők, Éden Ádám legórta Éden Mátét, és kiderült, miért nem vette elő Moby Dicket Éden Kristóf.…..
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
Vctry 2012.05.17 13:24:13
@RolFic: A Gracie diet felkeltette az érdeklődésem. Tudnál küldeni egy magyar oldalt/linket, ahol pontosan össze van szedve, hogy milyen metódus alapján épül fel? Nem nagyon van időm meló közben netet túrni :) Köszi előre is :)
LifeTILT Slim3 Ádi 15.nap - 4.7 kg 2012.04.17 01:23:00
Ádi Így utólag visszanézve gyorsabban elment ez a 15 nap, mint gondoltam. Az eleje kicsit nyögvenyelős volt, ugyanis régi jó barátom, az éhség rendszeresen meglátogatott nagy örömömre. Viszont mostanra eljutottunk odáig, hogy egyre kevesebbet látjuk egymást. Legnagyobb…..
Vctry 2012.04.18 09:35:48
@Criscito: ott a pont...

Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a Slim3 első "évadában" látványosabbak voltak az eredmények?