Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eugene P. Triboulet

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balek ügyfél az Astránál kötött biztosítást, ami már eleve nem volt problémamentes. Aztán belejöttek kötelező nélkül, és hiába várja a pénzt. Elkövettem egy oriási hibát, hogy az Astra Biztosítót választottam autóvásárláskor. Kezdődött azzal, hogy a biztosítási…..
Eugene P. Triboulet 2012.05.17 07:50:19
@Eugene P. Triboulet: Azért van jó példa is: egyik új autómat (10 napos volt) összetörték rendesen. Mivel külföldi volt a béna (lengyel srác, belga autóval, aminek a tulaja holland volt), kicsit meg voltam ijedve a kárrendezés miatt. Felkerestem a saját biztosítómat, akik készséggel elmondták, mit kell tennem, sőt segítettek a külföldi biztosító Mo-i képviseletének megtalálásában is.
Megérkezett a múlt heti reptéri lopásos sztori megfejtése. Mint ahogy várható volt, az EasyJetnél kellett volna reklamálni, nekik viszont tényleg nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk. A tanulság: minden csomag minden nyílását be kell varrni, mielőtt kiadjuk a kezünk…..
Eugene P. Triboulet 2012.05.11 12:30:07
@Szenthomárság: pl. Dash 8-as gépnél a check-innél simán beengedtek kézipoggyásszal, de beszálláskor meg kivették a kezemből, mivel nem volt felső csomagtartó. Így akaratlanul is a kézipoggyászból feladott poggyász lett.
Eugene P. Triboulet 2012.05.11 12:40:25
@Szenthomárság: Elhiheted nekem, elő is fordult.
Cimke? Arra nem emlékszem, de nem sokból áll kitölteni egyet, amin rajta van a név, járatszám, célállomás. Utaskísérő megcsinálja.
Lábhoz? Azért kézipoggyászok között is van különbség, ez nem fért bele abba a kategóriába, hogy ülés alá kerülhessen.
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Az egy dolog, hogy Bikkmakk86 egyáltalán nem tudott sehol fizetni a csipkártyás MasterCardjával Mexikóban, de az MKB még 8 eurót sem hajlandó jóváírni a kényszerATMezés után. A Homárnak mintha az rémlene, hogy Amerikába Visa-kártyát kell vinni, de lehet, hogy Mexikóban az sem…..