Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VaracskosGörcs

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..
VaracskosGörcs 2008.05.18 17:30:22
Hát az nyílvánvaló volt, hogy az Inter ellen nem ítélnek tizenegyest, de egyébként sem volt az. Rocchi szerintem jól vezette a meccset, nem akart mérkőzést döntően befolyásoló ítéletet hozni. A meccs elején az első félidőt látva nekem egyébként a 2000-es Perugia-Juve rémlett fel, ott volt ilyen borzasztó vizes a pálya, és ott a Juvénak egy iksz elég lett volna a spareggiohoz, de aztán a második félidő elején Calori (ebben nem vagyok biztos) betalált, és a Juve még egy ikszet sem tudott összehozni, de ez a mai a kimenetelt illetően más lett. A Parma sajnos teljesen impotens volt az egész délután folyamán, de ha nincs Ibra, akkor igazából fogalmam sincs, hogy nyerte volna meg ezt a meccset az Inter. Aztán a másik ha, az az első gól előtti teljesen katasztrófális kilépése a pármai falból talán Coutonak: vagy el kellett volna érnie, vagy legalább faultolnia, mert onnantól látszott, hogy Ibra lőhet és lőni is fog.
A Milan meg csak saját magának köszönheti, hogy elbukták, de nem is baj, legalább jövőre végre hajlandóak lesznek a bajnoki címet a priorítások listáján előbbre helyezni a kupánál, a Fiornak meg sikeres szereplést kívánok a BL-ben, az elvitathatatlan, hogy a pályán az elmúlt években mindig elérték az első 4 helyezés valamelyikét, és remélem hogy Della Valle előránt pár tíz millió eurot a keret megerősítésére, és szerencse, hogy nem 1 évvel később vagyunk, amikor a selejtezőben a topligák negyedik helyezettjei egymás ellen küzdenek majd, mert pl egy Liverpool vagy egy Barca,esetleg még a Schalke ellen sem adnék nekik sok esélyt a csoportkörbe való bekerülésre. Szóval hamár megküzdöttek a 4.helyért, akkor kéretik is a BL-t komolyan venni, nem úgy mint anno a Chievo vagy akár tavaly a Lazio.
Az Empoli meg tökéletesen kilátástalan és impotens volt az egész szezonban, az örvendetes hogy kiestek a francba, és kellemes, nem túl rövid purgatóriumot nekik a Serie B-ben, meg nagy igazságtalanság lett volna, ha a Livorno legyőzésével váltották volna meg a jövő évi tagságukat.
Az UEFA-kupában a Milan, Samp, Udinese triónál jelenleg nem lehetne erősebbet kiállítani, a blucerchiati és a friuliak megérdemlik a kupaindulás jogát, aztán kiderül majd, hogy mennyire veszik komolyan a dolgot, a Napoli meg remélhetőleg él az Intertoto-indulás jogával, és nem passzolja azt át az Atalantának vagy a Genoának.
VaracskosGörcs 2008.05.18 17:39:19
És ami a lényeg:
az elmúlt évekkel szemben végre egy nagyszerű szezonon vagyunk túl, a rangadók kevés kivételtől eltekintve izgalmasak és változatosak voltak,végig kiélezett küzdelem folyt a legtöbb kulcspozícióért, és jövőre végre tényleg egy többpólusú versenyfutásra lehet számítani a bajnoki címért, szerintem a Milan az Inter meg a Roma biztos sokáig versenyben lesz, a Juve is ott lehet, ha invesztálnak még a csapatba, és végre visszatér nagy valószínűséggel az A-osztályba a Bologna csapata, sőt feljuthat a Lecce vagy akár a Brescia is, a biztosra vehető Chievorol nem is beszélve, szóval a mezőny jövőre talán még erősödik, és a nagy presztízsű és hagyományú klubok többsége az A-ligában lesz majd, mondjuk nekem személy szerint a Hellas és a Salernitana hiányzik még a mezőnyből, meg persze a Bologna, de ő visszatérhet (meg elférne még a Bari, márcsak a gyönyörű stadionjuk miatt is)
Egyébiránt lassan leszámolhatunk az olasz foci utolsó fordulóit körülölelő sztereotipiákkal is, ami bizonyos mértékig a szubkultúra szerves része arrafelé, mert idén nem sok gyanús eredmény született itt a végén sem, sőt elnézve a meccseket, mindenki rendesen hajtott, küzdött, még a Torino is, akik simán jók voltak ma egy ikszre, de egy zseniális olló döntött- tiszta Rivaldo utánérzés, ő is a BL-be rúgta egyszer az utolsó körben a Barcát ollózva a tizenhatoson kívülről
Január 20-án Accra felé fordítja tekintetét minden futballt kedvelő szurkoló, magára valamit is adó játékosügynök, megfigyelő, s valószínűleg a világ labdarúgásának néhány prominens személyisége is a környéken fogja fotóztatni magát. Elkezdődik az Afrikai Nemzetek…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Az alábbi videót nézve az ember azt hiheti, az rtl klub már a 80-as években is működött. Jókat nevetünk a Budapest TV hakni "sztárjain", de ha megnézzük ezt a felvételt a nem is olyan távoli múltból, mindjárt más színben tűnik fel. (Apropó BP TV, az miből él meg? Ki…..
Webisztán Ismét FON karácsony 2007.12.07 12:34:00
Bár nem annyira kedvező a FON idei ajánlata, mint a tavalyi, de azért mindenképpen érdemes kihasználni. A Fon-tagok most mindössze 10 euróért vehetnek egy újabb routert. (A fonosok elvileg emailt kaptak, amiben benne van a promokód, amivel meg lehet venni kedvezményesen a wifi routert.)…..
VaracskosGörcs 2007.12.08 16:07:06
Hello!
Ugyanaz a kérdésem lenne, hogy aki meg tudna ajándékozni egy promokóddal a
laca.dallos@gmail.com-ra küldve annak nagyon-nagyon megköszönném, teljesen jó lenne a 10 euros vételre szóló is
Oszt gyün ami gyün' Dexter 2.0 2007.11.27 14:17:00
A multheti rész promoja valami mocsok izgalmasra sikeredett. Annyira, hogy tegnap egyből megnéztem, felirat nélkül. Igen, felirat nélkül. Az én angol nyelvtudásommal, ami körülbelül a fuck you, suck my dick, bitch, i love you, ok- cancel kifejezésekig terjed. Egyszerűen zseniális…..
Be kellene végre látnom, soha nem vezet jóhoz, ha elgondolkodok. Mindenből levonom a magam tanulságát, ismeretlen embereknek megalkotom az élettörténetét, személyiségét. Egy ilyen felütéssel sejthető, hogy ismét ilyen történt. Lényeg a lényeg, ülök a buszon reggel, valaki…..
Oszt gyün ami gyün' Szívók 2007.11.10 15:40:00
Kezdjük azzal, hogy a poszt címe nem coming out a marihuána fogyasztással kapcsolatban. Amiről itt szó lesz kérem szépen, az a nagy Amerikában létrejött, a világot meghódító gangsta szubkultúra, azon belül is az önmagukat Crips néven definiáló csoportosulás világhírű tánca,…..
Kezdjük az elején. Akinek nem inge... Várom ma délelőtt a buszt az Etele téren, amikor egyre többen állnak be elém az érkezők. Mivel pont lekéstem, ezért én voltam az első, az akkor még nem létező sorban, de ahogy a fél óra alatt gyűltek az emberek, csak kialakult egy kisebb…..